Hemen olur sanmistim (bebek)

Canım öncellikle milleti takma o milletin lafı hiç bitmez çocuk olunca da bitmez. Bizde 1 yıl düşünmedik ikinci yıl istedik hemen olmadı 1 yıl da öyle sürdü şimdi bebeğim 9 aylık en onemlisi kafan rahat olacak sürekli düşünme psikolojik de olmuyor ben takvimin diye program indirmistim yumurtlama gunlerimi takip ediyordum bana faydası oldu

Ben de öyle. Atanmayı bekliyorum gibi bahaneler üretiyorum bence sen de öyle yap
Suan sanki beni anlattin canimmm bende oyle soyluyorm bizimde 7aydr olmuyor etrafimdaki herkes sanki hissetmis gibi soruyor artik hamile kelimesini bile duymaya tahammulum yok herseyi saldim ders falanda calismiyorm atamada olmayacak zaten of ne bileyim rabbim hayirlisini versin

Sizin hayatınız,sorunlarınız hiç kimseyi hele de o komşuyu hiç ilgilendirmez cnm takma.Hamile kalabilmek için herhangi bir tedavi görüyor musun peki?

Bir tedavi görmedim sadece prolaktin yüksek olduğu için ilaç icmistim ama tekrar cikcam dr reglim bitince.esimde cikcak spermiyogram yaptircak bakalım.artık hayırlısı

Devlet hastanesinde mi ozeldemi

Korunmasiz 10 ayin sonunda gebe kaldim ogluma oncelikle dk gorunun bir seyiniz olmadigina emin olun Eger eminseniz sakin stres yapma cok etkiliyor akisina birak hap vs gibi bir yolla korunduysan etkisi bazi kisilerde hemen gitmiyor bide bazi insanlar tek bir seferde kaliyorlar hemen sasiyorum valla

Bir tedavi görmedim sadece prolaktin yüksek olduğu için ilaç icmistim ama tekrar cikcam dr reglim bitince.esimde cikcak spermiyogram yaptircak bakalım.artık hayırlısı
Hic canini sikma diyecegim ama ayni durumdan bende muzdaripiim seni cok iyi anliyorum canimizi sktikca isler sanki daha yokusa gidiyor gibi hamd olsn bugunlerimize demekten baska caremiz yok malesef ikinizde tetkitlerinizi yaptirin en azindan soru isaretleriniz ortadan kalkar bizde yaptirdik esimde problem cikti bende kist vardi hep ondan saniyordm ama bnde problem yokmus meger spermiogram sonucumuz pek iyi cikmadi kendinde eksiklik gorme umutsuzluga kapilma dua etmekten baska elden birsey gelmiyor malesef

Ne kadar kafaya takmıyorum desenizde hamile birini görünce etkilenmemek elde değil. Bende ilk başlarda aşırı takardım. Kafayı yemek üzereydim. Ama bir gün düşündüm ya olmuyorsa bir sebebi var elbet aman çocuk olmazsa olmasın dedim ve kafamı başka şeylere yordum. 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendiğimde stresten hamile olmadığını anladım.

İlk önce rahatlayın. Kafanıza hiç ama hiç takmayın. Hamile birini görünce aklınıza takılıcak. Siz takılmayın. Kafanızı çevirin.

İnşallah Allah size ikiz verir. Ve Etraftakilerin dediğine bakmayın. Herkes laf sokmak için can atıyor.

Daha yaşın genç. Üzmeyin kendinizi. Rahat olmaya bakın,siz stres yaptıkça hamile kalma ihtimaliniz düşer.
El alem önce evlen evlen diye baskı yapar,sonra çocuk çocuk, sonra da ikinci çocuk diye baskısını sürdürür.
Sürekli soru soranı da ben olsam terslerdim ki yapmışlığım var.eşimin teyzesi sürekli sorardı bana.düşünmüyoruz diye geçiştirirdim her gördüğünde aynı soru sorulunca benim kocamla mahremin yatak odam sizi neden ilgilendiriyor dedim ve sustu.

İlki yap ikinci iknciyi yap üçüncü... O konuşanların dili büzülmüyor bacım boşver

Bazen vitamin eksikliği bile engel oluyor dr gidin bence

Baya dert etmiş konu sahibi töbe yaa avatar bile niyeti açık ediyor

Can'ım bende Pko eşimde sigara,varikosel hepsi vardı :) En zoruydu bizim.Bu arada 3 yıllık evliyiz.Bakardım milletin kucağında Bebek karnında Bebek.Ne çok üzülürdüm ben mi eksikliğim acaba diye.Sonra düşündüm ki herkes ASLINDA normal fakat biz farklıyız.Yani hamile kalabilmek üstün yetenek isteyecek birşey değilmiş.Bu ay umudumu yitirmiştim artık.Bizim olmaz Allahım nolur bari 10 yıl sonra olsun yeterki olsun dedim :) Sağlıklı olacaksa hayırlı olacaksa gelsin,dedim hatta kk da çoğu kişiye demişimdir.Tüp bebek düşünmüyorum inatla.O da Allahtan geliyor tedavi olsam da olmasam da gelecek o vakitte dedim.Akışına bıraktım 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun.Artık olmuyor diye alkol bile aldım Azcık bu ay canlı müziğe gidip.Sen de Allah'a bırak gerisi hallolur.

Gerçekten siz mi istiyorsunuz, yoksa çevre soruyor diye bunalıyorum bir tane olsun mıudiyorsunuz...

tam olarak aynı durumdayız 3 yıllık evliyim.benim eşimin dayısıda herkesin içinde vurun artık gol olsun demişti.ne ayıp dimi?patavatsız insanlar.

Seni çok iyi anlıyorum sanki dünyada herkes hamile bir ben değilmişim gibi hissediyorum. Tv bile izleyesim gelmiyor artık. Reklamlarda surekli bebekle ilgili seyler dizilerde herkes hamile surekli gozlerim doluyo boyle seyler gorunce Rabbim isteyen herkese nasip etsin bunla sınanmak çok çok zor

stres yapma hamile kal diyenler o kadar çok ki. ben de afedersiniz ama ilişki yaşarken o an bebek düşünmüyorum fakat reglime 1 hafta kala da merak ediyorum olmuş mudur var mıdır diye. yani adet günü gelene kadar hiç mi düşünmemek lazım. bir de zaten planlı gebeliklerde nasıl böyle bir düşünceyi atıcaz merak ediyorum. bu aa beklemiyordum ama geldi olayından çok farklı değil mi planlıyorsun sonuçta ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…