- 6 Aralık 2016
- 38
- 13
- 8
- 38
Canım öncellikle milleti takma o milletin lafı hiç bitmez çocuk olunca da bitmez. Bizde 1 yıl düşünmedik ikinci yıl istedik hemen olmadı 1 yıl da öyle sürdü şimdi bebeğim 9 aylık en onemlisi kafan rahat olacak sürekli düşünme psikolojik de olmuyor ben takvimin diye program indirmistim yumurtlama gunlerimi takip ediyordum bana faydası olduKızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Suan sanki beni anlattin canimmm bende oyle soyluyorm bizimde 7aydr olmuyor etrafimdaki herkes sanki hissetmis gibi soruyor artik hamile kelimesini bile duymaya tahammulum yok herseyi saldim ders falanda calismiyorm atamada olmayacak zaten of ne bileyim rabbim hayirlisini versinBen de öyle. Atanmayı bekliyorum gibi bahaneler üretiyorum bence sen de öyle yap
Devlet hastanesinde mi ozeldemiDoktora gittim herşeyim normalmiş. Tedavi gerektirecek bi durumum yok. Bizde artik düşünmüyoruz deyin.
Yumurta takibi yapılıyor ultrasonla. Belli aralıklarla çağırıp yumurtanın büyüklüğüne göre igne falan veriliyor.
Verdi bi kere kullandım ama hemen geri yükseliyor.bikac aydir kullanmıyorum yükselmiştir yineAyrica prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engeldir. Ilac vermedi mi doktorun?
Hic canini sikma diyecegim ama ayni durumdan bende muzdaripiim seni cok iyi anliyorum canimizi sktikca isler sanki daha yokusa gidiyor gibi hamd olsn bugunlerimize demekten baska caremiz yok malesef ikinizde tetkitlerinizi yaptirin en azindan soru isaretleriniz ortadan kalkar bizde yaptirdik esimde problem cikti bende kist vardi hep ondan saniyordm ama bnde problem yokmus meger spermiogram sonucumuz pek iyi cikmadi kendinde eksiklik gorme umutsuzluga kapilma dua etmekten baska elden birsey gelmiyor malesefBir tedavi görmedim sadece prolaktin yüksek olduğu için ilaç icmistim ama tekrar cikcam dr reglim bitince.esimde cikcak spermiyogram yaptircak bakalım.artık hayırlısı
Daha yaşın genç. Üzmeyin kendinizi. Rahat olmaya bakın,siz stres yaptıkça hamile kalma ihtimaliniz düşer.Bir tedavi görmedim sadece prolaktin yüksek olduğu için ilaç icmistim ama tekrar cikcam dr reglim bitince.esimde cikcak spermiyogram yaptircak bakalım.artık hayırlısı
Fark etmez ikisinde de yaparlar. Ben özele gidiyorum.Devlet hastanesinde mi ozeldemi
Kızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?