- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
Soranlara düşünmuyoruz dıyorumKızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
Ben 26 eşim 31.Ben doktora gittim ama kapsamlı olarak değil.bende 1bucuk yıl düşünmüyoruz dedim ama artık öyle demem inandırıcı gelmiyor yalan söyleyemiyorum
İnanır mısınız geçen ay 3. Klomen tedavisi görüp 2 yumurtaya rağmen olmayınca.Olmuyor artık kabullendim dedim.Ben o ikinci çizgiyi göremicemm.Tüp bebek yapmama da gerek yok olmuyor dedim.Bu ay kalmışım aynı şekildene zaman bebeğinizin olmayacağını kabul edip farklı şeylere yönelirseniz o zaman olacaktır. aynı şeyleri bende yaşadım. çevremde herkes hamile ve sürekli bana soran bi grup vardı. ben düşünmediğimizi söyledim hep. bu düşünceyi de kafamdan tamamen attım benim bebeğim olmayacak bu benim imtihanım olacak galiba dedim ve bingoo o ay hamile kaldım. her ay test yapardım bi o ay yapmamıştım. çünkü olmayacağına çok emindim. sizde bu düşünceden uzaklaşın
Esin o dayinin agzina kurekle vurmadimitam olarak aynı durumdayız 3 yıllık evliyim.benim eşimin dayısıda herkesin içinde vurun artık gol olsun demişti.ne ayıp dimi?patavatsız insanlar.
AH ÇOK İSTERDİMDE bayramdı ya yaşcada cok cok buyuk bızden nasip deyip geçtikEsin o dayinin agzina kurekle vurmadimi
tam olarak aynı durumdayız 3 yıllık evliyim.benim eşimin dayısıda herkesin içinde vurun artık gol olsun demişti.ne ayıp dimi?patavatsız insanlar.
Ben zaten çok istiyorum ama çevrenin tepkisi de bunaltıyorGerçekten siz mi istiyorsunuz, yoksa çevre soruyor diye bunalıyorum bir tane olsun mıudiyorsunuz...
Nedense bi tek sen böyle yazmissin çok komik demi??:Herhalde ya evli değilsin ya da senin hemen oldu ki böyle alaycı gülüp dalga gecebiliyorsun.Baya dert etmiş konu sahibi töbe yaa avatar bile niyeti açık ediyor
Ovulasyon testi aldım dediğin gibi de yaptım olmadı.galiba çok stres yapıyorum doktora cikcam regl bitincebizde istiyorduk benden çok eşim bu konuda çok takıntılıydı , 2 yıllık evliyim 5 aydır korunmuyorduk ve tık yoktu bizdede. eşim sürekli neden olmuyor , bizde bişeymi var , hemen olanların nasıl oluyor gibi saçmasapan sorular soruyordu bide çocukları çok sevdiği içn olmucak diye korkuyordu. ben her seferinde kızdım , Allahın işine karışma , vericekse hayırlı olanı versin ne çocuklar var ana babasını sokağa atan , ben hayırlı bir evlat hayırlı zamanda istiyorum senin gibi isyan edip panik etmicem dedim. kayınvalidemlerde aynı şekilde çok istiyorlar hiç torumları yok , bebek gelsi artık deyip duruyolardı. bu etraf baskısı can skıcı bir durum canım ama sen kafaya çok takıp strese girersen olacağı varsada olmaz. belki komik bir örnek olcak ama stres olan tavuklar bile yumurtlamaz bunu bilen bilir . önce kafanı boşalt ve allahtan herzaman hayırlısını iste. kulaklarını dış dünyaya kapa canım . bide bikaç taktik var onları uygula . inşallah çift çizgiyi tez zamanda görürsün sende. taktikler şunlar : ilişkiden sonra yarım saat ayaklarını havaya dikip beline yastık koyup bekliceksin. ve yumurtlama günlerini hesapla internettede var o günlerde ilişkiye girerseniz hamile kalma olasılığın baya artıyor . Allahım tüm isteyenlere hasret çekenlerin kucaklarını doldursun tez vakitte..
Bende hemen olur sanmıştım evliliğimiz ilk 6 ayında korunduk bile ama 1,5 yıldır uğraşıyoruz çocuk için aşılama tedavisine başladık... Ama çevremde kimse bilmiyor tedaviye başladığımızı... Çocuk yapın daha ne kadar bekleyeceksiniz diyenlere yaparsak senmi bakacaksın diyorum...Bir daha birşey diyemiyorlar...Kızlar 2yillik evliyim 7aydir çocuk düşünüyoruz ama olmadı.takmamaya calissamda etrafımda ki çoğu kişi hamile ve artık hamile yada bebekli kimse gördükçe sanki kanayan yaram desiliyor dün kapının önünde köpek gördüm o bile hamile.Etraf desen sorup duruyor yok mu daha diye.üstüne üstlük bi komşu var ne zaman görse yapın hadi artık bi çocuk yok mu daha falan gibi şeyler söylüyor.geçen gün yine bi komsuda toplandigimizda yine herkesin içinde söylüyor. insanları tersleyen biri de değilim hep diyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur diye.daha ne sorup duruyorsun demi.Siz olsanız soranlara özellikle de bu yapın artık diyen kişiye ne dersiniz.çok moralim bozuk zaten kaç ay gecti daha olmadı buna mi sikilayim patavatsiz insanlara mi bilemedim =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?