Hemen parliyorum

Kendiniarayankiz

Her seyin bir anlami olmamali...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
458
422
18
Bugün sinir krizi gecirdim.
Kendime hakim olamadım, aglamaktan göz cevrelerim yandı.
Titremekten bir hâl oldum
Artik kendime hakim olamiyorum ,ilk kez böyle oluyorum.
Normalde sinirli bir yapım vardir
Ama artik krizlere giriyorum .
Hickirir gibi icimi cekiyorum istemsiz , bir türlü sakinlesemiyorum.
Böyle giderse sinir hastasi olacagim.
Bu durum ilerlemeden ne yapmaliyim ?
Siz öfkenizi nasil yeniyorsunuz?
Sinirimden oyle bir bağırıyorum ki sesim girtlaktan çıkıyor ,ses tonum ölüyor resmen.
O kadar kötü oluyorum ki ,bu durumun ilerlemesini istemiyorum .
Ne yapayim ben ?

Ayni sikinti bendede var ilk on dakika gozum kor oluyo boyle ne esimi ne oglumu goruyo ama sonradan sakinlestriyorum kendimi bi sekilde sana ilac kullan demek istemiyorum cunku biraktiginda daha kotu oluyo insan tabi aldigin kilolarda cabasi kaliyo bide ona bozuyosun piskolojini ...

Ben de hemen parlarım fakat hemen sönerim.
Nasıl bir çocukluk geçirdiniz?

sizi sinirlendiren ne? belkide ilk adım olarak sizi bu hale getirenlerden uzaklaşmalısınız. kimse durduk yere sinir krizi geçirmez.

Sizinkisi en azindan on dakikaymis benimkisi daha fazla.
Bende ilaç kullanmak istemiyorum , bagimli olmamak icin ama ofkemi sinirimi yenemezsem ,sonunda o ilaclari kullanmak zorunda kalacağım,Allah gostermesin :-(

On dakika sonra nasil sakinlesiyorsunuz?

Yasiniz kac ? Bende 20 li yaslarda öyleydim..30 lu yaslarda biraz daha olgunlastim sanirim..bi de sinirlendiginizde euzu Besmele cekin bol bol...

İcimden kendmle konumaya calisiyorum fazla tepki verdigimi karsimdakileri kirdigimi soyluyorum snra normale donuyorum tabi kizma dereceme bagli bzn elime geceni firlatabiliyorumda .)

Yasiniz kac ? Bende 20 li yaslarda öyleydim..30 lu yaslarda biraz daha olgunlastim sanirim..bi de sinirlendiginizde euzu Besmele cekin bol bol...

On yedi yasindayim
Ayy insallah ben otuzumda da böyle krizlere girmem,insallah benimkiside gecer.
O an aklima gelmedi besmele cekmek ama bundan sonra-umarim böyle bir sey olmaz- cekerim . Sanirim en iyi ilaç.

Psikologa da gittim ,psikiyatriste de .
Ama buna rağmen bu raddeye gelebildim

Anladım canım. Yardım almana rağmen geçmemesi çok garip.
Sinirli olduğun anlarda derin derin nefes alıp 10'a kadar saymayı dene.
Klasik ve bayağı bir yöntem belki ama dene sen yine de.

lise çağlarınında verdiği bir fevrilik oluyor zaten. aileden uzaklaşamazsınız ama brlki onları oldukları gibi kabullenmeyi denerseniz sürekli çatışmaktan kurtulabilirsiniz.

Aynen kabullenince hallonuluyor bir seyler lakin bazı seyler dee insanin sabrını zorluyor; ah kendime hakim olabilsemmm(

Senin yaşlarında bunlar çok normal canim benim..bazilari sakin bazilari zor gecirior bu dönemleri... ben hayatımda dualarla cok buyuk sorunlari asmis bi insanim..emin ol en guzel ilac siginmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…