- 22 Temmuz 2015
- 458
- 422
- 18
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
-
Olgunlaşmak gerek bence bu asabiyeti yenmek için..
Ayni sikinti bendede var ilk on dakika gozum kor oluyo boyle ne esimi ne oglumu goruyo ama sonradan sakinlestriyorum kendimi bi sekilde sana ilac kullan demek istemiyorum cunku biraktiginda daha kotu oluyo insan tabi aldigin kilolarda cabasi kaliyo bide ona bozuyosun piskolojini ...
Ben de hemen parlarım fakat hemen sönerim.
Nasıl bir çocukluk geçirdiniz?
sizi sinirlendiren ne? belkide ilk adım olarak sizi bu hale getirenlerden uzaklaşmalısınız. kimse durduk yere sinir krizi geçirmez.
Ben sonemiyorum , o alev hâlâ devam ediyor
Cocuklugum guzeldi de ergenligim kötü ,berbat ötesi
Kendi Yeni tlkmkSizinkisi en azindan on dakikaymis benimkisi daha fazla.
Bende ilaç kullanmak istemiyorum , bagimli olmamak icin ama ofkemi sinirimi yenemezsem ,sonunda o ilaclari kullanmak zorunda kalacağım,Allah gostermesin :-(
On dakika sonra nasil sakinlesiyorsunuz?
Evet benim de ergenliğim çok kötü geçti.
Evde hep bir kavga hep bir kıyamet.
Belki bunun da etkisi olabilir diye düşünüyorum ben.
Doktora gittiniz mi peki?
İcimden kendmle konumaya calisiyorum fazla tepki verdigimi karsimdakileri kirdigimi soyluyorum snra normale donuyorum tabi kizma dereceme bagli bzn elime geceni firlatabiliyorumda .)Sizinkisi en azindan on dakikaymis benimkisi daha fazla.
Bende ilaç kullanmak istemiyorum , bagimli olmamak icin ama ofkemi sinirimi yenemezsem ,sonunda o ilaclari kullanmak zorunda kalacağım,Allah gostermesin :-(
On dakika sonra nasil sakinlesiyorsunuz?
lise çağlarınında verdiği bir fevrilik oluyor zaten. aileden uzaklaşamazsınız ama brlki onları oldukları gibi kabullenmeyi denerseniz sürekli çatışmaktan kurtulabilirsiniz.Ailevi problemler
Henüz lisedeyim ,ailemle yaşıyorum, uzaklasmam cok zor.
Güneşte kalman lazım.. (zamanla olur tabiki)Olgunlasmanin bir yolu yordami var mi
Yoksa zamanla mi oluyor?
Yasiniz kac ? Bende 20 li yaslarda öyleydim..30 lu yaslarda biraz daha olgunlastim sanirim..bi de sinirlendiginizde euzu Besmele cekin bol bol...
Psikologa da gittim ,psikiyatriste de .
Ama buna rağmen bu raddeye gelebildim
lise çağlarınında verdiği bir fevrilik oluyor zaten. aileden uzaklaşamazsınız ama brlki onları oldukları gibi kabullenmeyi denerseniz sürekli çatışmaktan kurtulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?