Hemen parliyorum

Bende sinirlenince ağlarım,bende ergenliğimi ailevi problemlerle boğuşarak geçirdim.
Sinirlenince ağlardım,ağladıkça uyur,uyandığımda sakinleşirdim
Ama artık kriz halini alıyorsa bir psikolojik destek alın derim

Anladım canım. Yardım almana rağmen geçmemesi çok garip.
Sinirli olduğun anlarda derin derin nefes alıp 10'a kadar saymayı dene.
Klasik ve bayağı bir yöntem belki ama dene sen yine de.

Teşekkürlerr...
Denize düşen yilana sarilir misali, klasik yontemlerde olsa deneyecegim.
Ama asil mesele o an onu fark edemiyor olusumm
Biri needenini sorunca, hatirlayamiyorum ,yaşadığım an zihnimden toz bulut oluyor, sonra anlatıyorlar bunu yaptin diye ,ben inanamıyorum ,aa ben mi yaptim soyledim diyorumm

Senin yaşlarında bunlar çok normal canim benim..bazilari sakin bazilari zor gecirior bu dönemleri... ben hayatımda dualarla cok buyuk sorunlari asmis bi insanim..emin ol en guzel ilac siginmak...

Teşekkür ederim...

Tum mesele teslimiyette aslinda ,sizinde dedginiz gibi:)
En cok hangi duayı okudunuzda etkisini gordunuz? Her dua etkilidir ama bazilarinin anlami içerigi ,duanin hemen kabul olmasina vesile oluyor, var mi boyle bildiginiz bir dua?

Keşke yardımcı olabilsem bu konuda inan çok isterdim
Başka bir doktora git bence. İlaçlarla tedavi edilmesi gerek çünkü.

La havle vela kuvvete illa billahil aliiyil azim.. sinirlendiginde oku mutlaka..birde abdest almak gercekten insanı yatistirio sakinlestirio canim benim..ama israrla devam et..zamanla faydasini goreceksin insallah... genel manada da ayetel kursiyi cok oku...

Kendini arayan kız artık kendini bulsan da, sanal alemden çıkıp gerçek insanların arasına karışsan. Aradığın ilgiyi gerçek, kanlı canlı karşında oturanlardan alsan. Ya ciddi bir tedaviye ihtiyacın var ya da tırnağı kopsa kolu kopmuş gibi davranan ergenlerin yaşlarındasın. Umarım 2.dir.

Ilac kullanmaktan neden bu kadar korkuyosun? Isini iyi yapan bir psikiyatristten terapi alırsan bağımlı olmazsın. Ustelik tek çözüm ilac kullanmak değil ki, ergenligim kötü gecti diyosun farkına bile varmadigin sana o günleri hatırlatan bir takım simgeler bu öfke nobetlerine sebep oluyor olabilir. Gercekten iyi bir kliniğe gidip hipnoterapi vs uygulamalarla üstesinden gelebilecegini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…