Hemen Sinirleniyorum :(

Canım bi psikiyatriste görün istersen belki yardimci olabilir aslinda beninde gorunmem gerek bende boyleyim maalesef
haklısın canım. Bu çağımızın sorunu herhalde ben konuyu açmadan nce bir tek bende sanırdım. Ama ortak derdi aynı olanlar bu başlık altında toplandı.

evet bende ilaca hoş bakmıyorum. Önceki mesajımda da yazdığım gibi yaşam kalitesini düşürüyor. Tedavi etmiyor sadece iyileşmeyi erteliyor.

amin canım , ben de panik atak durumumu ilaçları kenara atıp flüt derseleri almaya başlayınca seneler önce aştım hem nefes egzersizi hem dışarı çıkıp yeni birşeyler öğrenmek benim o sosyal fobimi ataklarımı bitirdi diyebilirim ama asabi olma durumum var ara ara böyle onunda ne olduğunun bilincindeyim kontrol etmeye çalışıyorum

Benm ataklarımda eskisi gibi olmuyor sürekli bir faaliyet içindeyim. Kurslar , dersler vs. derken. Şimdi de söz hazırlıkları var ,ataklar yok denecek kadar azaldı şükür ALLAH'a. Ama asabiyet var ara sıra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…