• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroid,basur memesini bitkisel veya krem yollarla küçülten yok eden var mı?

shiraya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
12
3
36
28
İç hemoroidim var daflon içerek acısını ağrısını yok edebiliyorum. fakat bu memeyi tamamen yok eden bir kür bitkisel tedavi yöntemi,ben kullandım meme kayboldu gitti diyeceğiniz bir formül bilen var mı? yardımcı olursa sevinirim.

İç hemoroidim var daflon içerek acısını ağrısını yok edebiliyorum. fakat bu memeyi tamamen yok eden bir kür bitkisel tedavi yöntemi,ben kullandım meme kayboldu gitti diyeceğiniz bir formül bilen var mı? yardımcı olursa sevinirim.
Bendede dış hemoroid var bende kötü durumdayım Çoban çantası iyi diyolar ama ben bir hafta kullanıp bıraktım bir ay yapmak gerekiyormus

Bendede dış hemoroid var bende kötü durumdayım Çoban çantası iyi diyolar ama ben bir hafta kullanıp bıraktım bir ay yapmak gerekiyormus
Çok duydum çevrede bunu ama genelde hep acılarını ağrılarını yok etmeye yönelik ben tamamen yok etmelik bir tedavi yöntemi var mı diye merak ettim

Sabahları aç karnına bir diş sarımsak ılık bir bardak su ile geçtiğini duydum deniyemedim doğum sonrası denicem bende

Back
X