Hemşire olmama az kaldı fakat bu işi yapmak istemiyorum.

Dicle Üniversitesi'nde hemşirelik yaparken diş hekimliği okuyan, diplomayı alınca da hemşireliği bırakıp muayenehane açan birin duymuştum; ortağından.

Çalışmaya başladığın yerdeki bölümlere bakarsın, diplomanı alınca da istediğin bölüme girip sadece fark derslerini verirsin sene kazanmış olursun. Dersler ya aynı ya benzer sonuçta.

Hangi hastanelerde çalıştığını merak ettim. Devlette gördüm özelde. Özelde çıkar çatışması daha çok ama devlette daha mutluyum. Kafanda önyargı oluşturmuşsun bence. Ben başka bir iş yapamazmışım siz sevmiyor olabilirsiniz ama genellemeleriniz saçma olmuş.

Katılıyorum doktorlarımız öyle iyiydi ki ( şimdi başka hastaneye geçeceğim) yanıma gelip çay içelim mi hemşire hanım derlerdi. Servisin genelinden böyle bir ima bile görmedim. En çok sorunu stajyerlerle yaşadım. Hiçbir iş yapmak istemiyorlar, ellerinde telefon düşmüyor. İçlerinden gelecekte yapacaklar. Hastalarla iletişimde sıfır. ama sorsan gözleri tıpta :) önce bir başar bakalım.

Bende TSM'ye geçtim nöbet yok,ögrenci yok 3 ebe 1 sorumlu hekim çalışıyoruz oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…