- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Geç değil dimi o yaşlarBu meslek sevmeden yapılabilecek bir iş değil sık dişini mezun ol diploman cepte dursun tekrar hazırlan ne istersen onu oku. Bir arkadaşım şuan inşaat mühendisliği okuyor çok mutlu
Ya bitirdikten Sonra uzman olmak isterim.Ameliyatlara falan ilgiliyim çünküTıp fakültesini her kazanan uzman olmak zorunda değil, okulunu bitir sınava gir neden olmasın şansını dene bir
Şu şekilde düşün insan ilk başta ısınmadığı şeyleri alıştıkça çok sevebiliyor belli mi olur belki için ısınır sen hele bi mezun ol ondan sonra bakarsın çalışırsın ne var ne kaybedersin ki en azından denedim dersinGeç değil dimi o yaşlar
İster istemez zorla bile olsa mezun olana kadar katlanmak zorundayım hemşireliğe.hemşireliği neden istemiyorsunuz? hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir. ama 35 36 yaşınıza kadar okumayı göze alıyor musunuz? o zamana kadar ne yapacaksınız hani geçiminiz vesaire?
hemşireliği istemiyorum mimar olucam öğretmen olucam aşçı olucam falan deseydiniz, istemediğiniz meslekte çürütmeyin hayatınızı hemen başlayın çalışmaya derdim ama hemşirelik istemeyip tıp istemeniz değişik geldi.
aynı çalışma ortamına maruz kalıcaksınız, tabii arada prestij farkı var ama uzman olabileceğiniz de kesin değilki hani.
Ameliyathane hemşiresi olYa bitirdikten Sonra uzman olmak isterim.Ameliyatlara falan ilgiliyim çünkü
Sevilecek bir yanı yok.Öğrenciyken soğuttular artık ısınmak imkansız ama kazansam bile mezun olana kadar okuyacağım zatenŞu şekilde düşün insan ilk başta ısınmadığı şeyleri alıştıkça çok sevebiliyor belli mi olur belki için ısınır sen hele bi mezun ol ondan sonra bakarsın çalışırsın ne var ne kaybedersin ki en azından denedim dersin
Ameliyathane hemşiresi ol
Hele bir kazan gir sen 6 yılın sonunda ne istediğini tekrar değerlendirirsinYa bitirdikten Sonra uzman olmak isterim.Ameliyatlara falan ilgiliyim çünkü
Mesleginiz sevmeye sevmeye yapilabilecek bi meslek degil.
Memnuniyetsiz hemsireler gercekten cekilmiyo,hastalara da yazik.
Gec kalirim diye endiselenmeyin,Tus'u 40 yasindan sonra kazanan bi cok doktor var.
Hakkınızda hayırlısı olsunSevilecek bir yanı yok.Öğrenciyken soğuttular artık ısınmak imkansız ama kazansam bile mezun olana kadar okuyacağım zaten
İstemiyorum malesef
Haklısınız.Umarım istediğim gibi gider her şey :)Hele bir kazan gir sen 6 yılın sonunda ne istediğini tekrar değerlendirirsinilk etapta düşüneceğin TUS değil üniversite sınavı..
ama nedne
biz bu alanda değiliz ama cidden değişik geldi
yani ameliyat severim uzman doktor olayım
diyorsunuz ama ameliyat hemşiresine istemiyorumn diyorsunuz
para ve prestij farkı olabilir de işin niteliği arasındaki fark ne yani doktorunki bir de sorumluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?