Hemşire olmama az kaldı fakat bu işi yapmak istemiyorum.

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Hemşire olmama az kaldı fakat bu işi yapmak istemiyorum.Okulu son sınıfta bırakmam çok saçma olur zaten.Mezun olduktan bir sene Sonra tıp fakültesini kazansam çok mu geç kalmış olurum? 35-36 yaşında uzman olabiliyorum ancak.Hayata küstüm bu durum yüzünden

hemşireliği neden istemiyorsunuz? hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir. ama 35 36 yaşınıza kadar okumayı göze alıyor musunuz? o zamana kadar ne yapacaksınız hani geçiminiz vesaire?
hemşireliği istemiyorum mimar olucam öğretmen olucam aşçı olucam falan deseydiniz, istemediğiniz meslekte çürütmeyin hayatınızı hemen başlayın çalışmaya derdim ama hemşirelik istemeyip tıp istemeniz değişik geldi.
aynı çalışma ortamına maruz kalıcaksınız, tabii arada prestij farkı var ama uzman olabileceğiniz de kesin değilki hani.

İster istemez zorla bile olsa mezun olana kadar katlanmak zorundayım hemşireliğe.

Mesleginiz sevmeye sevmeye yapilabilecek bi meslek degil.

Memnuniyetsiz hemsireler gercekten cekilmiyo,hastalara da yazik.

Gec kalirim diye endiselenmeyin,Tus'u 40 yasindan sonra kazanan bi cok doktor var.

Sevilecek bir yanı yok.Öğrenciyken soğuttular artık ısınmak imkansız ama kazansam bile mezun olana kadar okuyacağım zaten

ama şimdi ameliyatla ilgili isen ( o nasıl uluyorsa) ameliyat hemşiresi ol

tıp alanında mesleğin varmış

hadi diyelim çalıştın kazandın

6-7 yıl daha okuyacaksın seni kim finanse edecek

gece hemşire gündüz tıp öğrencisi mi olacaksın

Mesleginiz sevmeye sevmeye yapilabilecek bi meslek degil.

Memnuniyetsiz hemsireler gercekten cekilmiyo,hastalara da yazik.

Gec kalirim diye endiselenmeyin,Tus'u 40 yasindan sonra kazanan bi cok doktor var.

Öyle aslında.İnsan sevmek ayrı meslek sevmek ayrı.Şuan hastalara en iyi,en tatlı yaklaşan öğrenciler.Mesleğimi tıp kazanıp mezun olana kadar yapmak zorundayım zaten.Fakat hastalara yansıtacak kadar da nefret etmiyorum.Yapılmaz bir iş sadece.Sağlıkçı olacaksan doktor olacaksın malesef çünkü gerisi ezilmeye mahkum

İstemiyorum malesef

ama neden

biz bu alanda değiliz ama cidden değişik geldi

yani ameliyat severim uzman doktor olayım

diyorsunuz ama ameliyat hemşiresine istemiyorumn diyorsunuz

para ve prestij farkı olabilir de işin niteliği arasındaki fark ne yani doktorunki bir de sorumluluk

Görseniz anlarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…