Hemşirenin yaptığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben alıntıladım ve kibledim zaten, istediği kadar değiştirebilir yöneticiler görüyor ilk yazdığı halini.
Bilmiyorum yani su forumda ne kadar tartışırsam tartisayim kimseye beddua edip basina kotu bir sey gelmesini istemem. Değişik kafalar sirf hakli bulmadigi icin birine ustelik cocuguna ah etmek.

Kendi cocugu mucize ama milletin cocuguna beddua edilebilir hayir bir de sonradan silmeye calismis, alelacele sileyim derken tam da duzeltememis cümleyi falan.

ee o da hemşire değil :) o işlerin nasıl yapılacağını bilmeden kadına yardırmış. o da ben hemşire değilim diyip sussaymış keşke :)

Ben senin laborant olduğunu bilmiyodum, aklımda hep ressamsın diye kalmış. Cem karaca şarkısı gibi ressamsın sen, ressam kal
Bu arada dediğin doğru hissizleşiyorsun. Ben iyi kotardığımı düşünüyorum kendi adıma ama eşim her sağlık yada hayvan sevgisi konusu açıldığında benim ne kadar gaddarlaştığımı anlatıyor. Önceden çok üzülür kahrolurdum. Yanımda ötenazi bile yapamazlardı. Ben ağlardım hasta sahibinden önce. Sonra onlar ağlarlardı, hekim dışarı çıkardı, tamam siz biraz daha vedalaşın diye, biz içerde ağlar dururduk. Sonra nerdeen nereye..

O an duygusal davrandım kabul ediyorum ilk kez bir konuda müdahale ettim oldu bir kere ama keşke özenli olsalar

Yapılan yorumlara göre konu sahibi haklı ya da haksız önemli değil de meslek söz konusu olunca olan kutuplaşma çok rahatsız edici, her meslekte iyiler ve kötüler vardır. Ben de inşaat mühendisiyim hesabını, kontrolünü yaptığım yapida hasar oluşursa depremde mesela, beni de mi savunsun meslektaşlarım? Egitim ve sağlık sektöründe başta olmak üzere bu kutuplaşma ve kutsallastirma çok rahatsız edici

Bilmiyorum yani su forumda ne kadar tartışırsam tartisayim kimseye beddua edip basina kotu bir sey gelmesini istemem. Değişik kafalar sirf hakli bulmadigi icin birine ustelik cocuguna ah etmek.

o kadar çok varlar ki.. geçen birisi konu açmış, hamile kalma şansı yokmuş, sevgilisi evlenmek istiyormuş, söylemeli miyim diye.

nasıl söylenmez yahu böyle birşey dedim, seninde başına bu çaresizlik gelsin anlarsın dedi :)
ben ne diyeyim bu tipe

Degisik bir dusunce yapisi gercekten. Ne diyeyim herkes kendi bildigi gibi yasiyor iste. Herkesin hakkinda hayirlisi.

Eveeeeet bugün fosur fosur uyuduğumdan geç geldim ama ne demişler geç olsun güç olmasın:)))
Oh oh topikle ilgili çok rapor var, toplu ban, banlı cuma, banlanma fırsatı gibi sloganlarla girişilesi bir konu olmuş.

Banlanırsa isyan edeceğini söyleyen arkadaşlar, saygısız konuşmadık, fikir ayrılığı yaşadık hepsi bu deyip yorumlarını minnoşlaştıranlar, birilerine seviyesiz, okumaktan aciz vb yazarsanız bu fikir ayrılığı olmuyor, saygılı olduğu da söylenemez, kurallar herkes için değil mi? O zaman kuralın kestiği parmak acımaz

Bu konuda hasar yok yalnız.
Bu yaptığınız bina için hiç bir eğitimi olmayan birinin gelip bu binayı yanlış yapmışın deyip sana hakaret etmesi ve bir sürü meslektaşına da seni kötülemesi var. Böyle bir durumda kalırsan sana meslektaşların sahip çıkmaz mıydı?

Bu konudan bağımsız olduğunu yazmıştım neyse. Bazı bariz sorunlar meslekle ilgili bilgi olmaksizin eleştirilebilir. İnsanız hata yapabiliriz değil mi? Egitimini aldığımız her işi keşke hep doğru yapabilsek

En son yetis ya Mune Yetiş ya Kazen diyecekken gelmişler bile

Ben neyim artık onu da bilmiyorum, hepsini toplayıp kısaca "Nihayet ev hanımı" diyelim artık bana.

O hissizlik gerekiyor, ben de bunu anladım lab.da çalıştığım sürede ve çabuk vazgeçtim. (Stres kaldıramadığım bir dönemdi)
Yaşlı bir hastadan kan alınmıştı güç bela ve alınmış numuneyi santrifüjlemek için yerleştirirken titretip kırdım ve kendime lanet okudum resmen; okul hayatım boyunca (Ciddiyim) hiçbir lab. dersinde hiçbir tüp, kroze vb. kırmamış olan ben, hastadan aldığımız kanın bulunduğu tüpü kırdım ve o hastanın kan vermeye dermanı zaten çok azdı.
Bu benim istifamı verdiğim olaydır, napim, içimdeki duygusalı durduramıyorum bazen.

İşte ellerin titrememesi için, bazen iniltiyi duymamak gerekiyor.
Sağlık işi böyle bir iş, hakkıyla yapana saygım sonsuz.

En son yetis ya Mune Yetiş ya Kazen diyecekken gelmişler bile
Bu vesileyle hepinizin Sevgililer Gününü kutlarım, hepiniz sevdiğiniz sevildiğiniz güzel bir ömür yaşayın

Banlananlara da ne mutlu, eşlerine, sevgililerine sevgililer günü hazırlığı yapacak vakitleri olacak, olumlu düşünmek lazım değil mi:)))

Bana da oyle geliyor. Hemsirenin igneyi cikartmasini soyledi diye dava acacagini sanmiyorum.

Ben de pimpirikli bir insanim, cocugum yok ama kedim var ve baya hassasim ama ortada ciddi bir durum yoksa ufak tefek rahatsizliklarim için kliniği ayaga kaldirmiyorum, içime sinmediyse en fazla bir daha o klinikten hizmet almam veya yapilan işlemin devam etmemesini rica eder cikar giderim. Ciddi manada şikayetlik bir durum varsa şikayet ederim.

Size dava açıldığına göre olaylar yaşanmış herhalde hakaret falan da ettiniz neden durup dururken dava açılsın ki size. Ufak bir tartışmadan ya da iğneyi çıkarın dediniz diye açılmaz dava falan sanırım fevri davrandınız ancak bana da sağlık görevlilerin o an ki işine karışmak müdahale etmek çok doğru gelmiyor yani damar aramıştır muhtemelen bebeklerde el üzerinden damara girilir ve orada damarlar birkaç yere ayrılır ve damara girebilmek için biraz iğneyi döndürmek gerekiyor oğlumda değil ama ben çok el üzerinden açtırdım biliyorum yani bilerek neden yaksın canını çocuklar zaten her işlemde ağlıyorlar. Bu kadar davalık olacak ne oldu? dava görülecek yapacağınız birşey yok savunmanızı yapacaksınız

Mune hemşireler bu konuya bozuldu kapatabilir misiniz
Bu yorumu yeni gördüm, topik kapatıldı ama konu sahibeleri bizleri konu içinde etiketleyip konu kapatma isteğinde bulunmak yerine şikayet et butonuna basarak bildirim yaparsanız daha verimli olur, etiketleri fark etmek zor oluyor, malum çok bildirim alıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…