- 20 Kasım 2018
- 13.901
- 52.464
- 598
- 35
Bilmiyorum yani su forumda ne kadar tartışırsam tartisayim kimseye beddua edip basina kotu bir sey gelmesini istemem. Değişik kafalar sirf hakli bulmadigi icin birine ustelik cocuguna ah etmek.Ben alıntıladım ve kibledim zaten, istediği kadar değiştirebilir yöneticiler görüyor ilk yazdığı halini.
Kendi cocugu mucize ama milletin cocuguna beddua edilebilirhayir bir de sonradan silmeye calismis, alelacele sileyim derken tam da duzeltememis cümleyi falan.
Ben senin laborant olduğunu bilmiyodum, aklımda hep ressamsın diye kalmış. Cem karaca şarkısı gibi ressamsın sen, ressam kalÖyle; hani rahatsız olursan da bunu dersin yani "Benim içim pek götürmüyor kusura bakmayın, bir başkasını daha mı çağırsak?" diye. Hemen celallenmenin gereği yok.
Ya sağlık sektöründe çalışmak için, bir miktar daha hissizleşip odaklanmak gerekiyor benim anladığım.
Kardeşim psikiyatri hemşiresi, zorla tutulan hastalara kendilerini kasarken iğne yapmaya çalışıyor garibim yeri geliyor; başlarda ödü patlıyordu "Hareket edecek iğne kırılacak" diye, alıştı şimdi, bir miktar hissizleşti ki işini yapabilsin. Ki kardeşim kan görünce bayılan bir çocuktu ve hemşirelik yapıyor yani.
Ben laboranttım vaktinde ve -kan alma-yı da öğrenmem gerekiyordu (Şimdi işler değişti mi ne oldu bilmiyorum), okuduk, izledik, anladık, denedik (Evdekileri, sülaleyi geçirdim sıradan), sonra başladım ama hasta da çeşit çeşit, damar da çeşit çeşit. "Tecrübesizse bakmasın" deniyor da, nasıl öğrenecek o zaman?
Kadın bayıldı bk gibi oldum. Kadının şeker oynamış korkudan; oysa çok da ponçik bir insanım yani. Çok gücendimdi.
O an duygusal davrandım kabul ediyorum ilk kez bir konuda müdahale ettim oldu bir kere ama keşke özenli olsalarben doğal olarak aşırı duygusal yaklaştığınızı düşünüyorum. elbette herkes için çocuğu çok değerli ve çok seviyor. tabi ki canı acısın istemezsiniz ancak ne yazık ki bazı tıbbi durumlarda canları acımak zorunda kalabiliyor.
en nihayetinde bu işlem bebeğinizin şifası için yapıldı.
tarafsız bakabilirseniz biraz abarttığınızı siz de farkedeceksiniz bence. çünkü o kişi de görevinin gerektirdiğini yapıyor.
Bilmiyorum yani su forumda ne kadar tartışırsam tartisayim kimseye beddua edip basina kotu bir sey gelmesini istemem. Değişik kafalar sirf hakli bulmadigi icin birine ustelik cocuguna ah etmek.
Degisik bir dusunce yapisi gercekten. Ne diyeyim herkes kendi bildigi gibi yasiyor iste. Herkesin hakkinda hayirlisi.o kadar çok varlar ki.. geçen birisi konu açmış, hamile kalma şansı yokmuş, sevgilisi evlenmek istiyormuş, söylemeli miyim diye.
nasıl söylenmez yahu böyle birşey dedim, seninde başına bu çaresizlik gelsin anlarsın dedi :)
ben ne diyeyim bu tipe
Bu konuda hasar yok yalnız.Yapılan yorumlara göre konu sahibi haklı ya da haksız önemli değil de meslek söz konusu olunca olan kutuplaşma çok rahatsız edici, her meslekte iyiler ve kötüler vardır. Ben de inşaat mühendisiyim hesabını, kontrolünü yaptığım yapida hasar oluşursa depremde mesela, beni de mi savunsun meslektaşlarım? Egitim ve sağlık sektöründe başta olmak üzere bu kutuplaşma ve kutsallastirma çok rahatsız edici
Bu konudan bağımsız olduğunu yazmıştım neyse. Bazı bariz sorunlar meslekle ilgili bilgi olmaksizin eleştirilebilir. İnsanız hata yapabiliriz değil mi? Egitimini aldığımız her işi keşke hep doğru yapabilsekBu konuda hasar yok yalnız.
Bu yaptığınız bina için hiç bir eğitimi olmayan birinin gelip bu binayı yanlış yapmışın deyip sana hakaret etmesi ve bir sürü meslektaşına da seni kötülemesi var. Böyle bir durumda kalırsan sana meslektaşların sahip çıkmaz mıydı?
En son yetis yaEveeeeet bugün fosur fosur uyuduğumdan geç geldim ama ne demişler geç olsun güç olmasın:)))
Oh oh topikle ilgili çok rapor var, toplu ban, banlı cuma, banlanma fırsatı gibi sloganlarla girişilesi bir konu olmuş.
Banlanırsa isyan edeceğini söyleyen arkadaşlar, saygısız konuşmadık, fikir ayrılığı yaşadık hepsi bu deyip yorumlarını minnoşlaştıranlar, birilerine seviyesiz, okumaktan aciz vb yazarsanız bu fikir ayrılığı olmuyor, saygılı olduğu da söylenemez, kurallar herkes için değil mi? O zaman kuralın kestiği parmak acımaz
Ben senin laborant olduğunu bilmiyodum, aklımda hep ressamsın diye kalmış. Cem karaca şarkısı gibi ressamsın sen, ressam kal
Bu arada dediğin doğru hissizleşiyorsun. Ben iyi kotardığımı düşünüyorum kendi adıma ama eşim her sağlık yada hayvan sevgisi konusu açıldığında benim ne kadar gaddarlaştığımı anlatıyor. Önceden çok üzülür kahrolurdum. Yanımda ötenazi bile yapamazlardı. Ben ağlardım hasta sahibinden önce. Sonra onlar ağlarlardı, hekim dışarı çıkardı, tamam siz biraz daha vedalaşın diye, biz içerde ağlar dururduk. Sonra nerdeen nereye..
Kelebek iğne mi ?? Kelebek iğne kullanılmıyor hanımefendi
Bu vesileyle hepinizin Sevgililer Gününü kutlarım, hepiniz sevdiğiniz sevildiğiniz güzel bir ömür yaşayın
Kelebek çok eskide kaldı kullanılmıyorBenim yasadigim ulkede kullaniliyo. Turkiyedede kullanilir hanimefendi
aynen. herkes özgür fikrini saygı çerçevesinde iletiyor. kimse oh çocuğunun canı yanmış ne güzel demiyor ki.. ama yok illa beddua edilecek.
bu profil belli zaten. ileride mesela okulda bir çocuk koşarken kendi çocuğuna çarpsa okulu dava edecek ilgilenmiyorsunuz diye.
bence kesinlikle hemşire ağır hareket gördü ve bu yola başvurdu. yoksa zaten gün içerisinde nelerle uğraşıyorlar, ufak tefek anlaşmazlığa dava açacak değiller.
Bu yorumu yeni gördüm, topik kapatıldı ama konu sahibeleri bizleri konu içinde etiketleyip konu kapatma isteğinde bulunmak yerine şikayet et butonuna basarak bildirim yaparsanız daha verimli olur, etiketleri fark etmek zor oluyor, malum çok bildirim alıyoruz.Mune hemşireler bu konuya bozuldu kapatabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?