hemşireyim ve çok zorlanıyorum

Konuy baştan sonra okudum.. tam cevap yazacaktım ki konu 2013 senesinde açılmış haha

Bende hemşireyim 7 yıl oldu çok yoğun hastanelerdede çalıştım çok sakin hastanelerdede çalıştım. İlk zamanlar zulüm gibiydi gün aşırı gece ve hafta içi devam zorunluluğu olan okul. Derste uyuyordum misafirliğe gittiğimde sohbet sırasında koltuğun tepesinde uyuyordum. Ve İnan ilk zamanlar çok zor disiplin abidesi doktorlarla çalıştım tek nöbet tuttum ama 72 saat hiç uyumadığım zamanlar oldu yani sabah kalkıyordum okula gidiyordum çıkışta nöbete sabahına tekrar okul sonra tekrar nöbet ve tekrar okul sonra ev. Bitmiş oluyordum ama işimi çok seviyorum tek başıma aldığım büyük sorumluluk ve dualar İnan hiç yorgunluk kalmıyordu. İşine severek gitmezsen yapamazsın sevmek hatta aşık olmak zorundasın. 4 yıl koroner yoğun bakım 1 yıl kardiyoloji servis 2 yıl da 40 kuvözlük yeni doğan gece sorumlu hemşireliği yaptım üstelik yeni doğanda çalışırken bi üni daha okuyordum. Yani işini çok sev yoksa eziyetten başka birşey olmaz

Konu 5 senelikmiş :)) hortladı

Hemsireyim tam da kpss calisiyodum yazilanlar nefesimi daraltti biri ozelden sikayetci biri devletten ( napcaz biz

istanbuldamı çalışıyorsun? anlattığın şeyler bana çok tanıdık geldi.

Ben de sizin gibiyim ama çok şükür hep anlayışlı hemşirelere denk geldim, hatta geçen acile kaldırıldım, kan aldırdım ve 1,5 saat serum yedim, iğne girişindeki telaşımdan kaynaklanan mide bulantısı dışanda (tamamen benden kaynaklı) hiç bir sıkıntı yaşamadım eli tüy gibiydi hemşirenin Allah razı olsun.

Özel bir hastanede olmama rağmen, o gün gördüklerim beni de üzdü çünkü bayan aynı anda bir sürü insana koştururken, yanımda yatmakta olan hastanın babası, tam ben taburcu olmak üzere serumum çıkarılırken kavga çıkardı...Ben iyileşmişim demek ki hala niye benle ilgileniyormuş???Hastamı taburcu edeceğim diyor adam bağırdıkça bağırıyor....Allah kolaylık versin dedim içimden bu hemşireye bile böyle davranıyorlar...

Zor meslek, zaten işin içinde insan varsa zordur. Ben de bankacıyım ve sizi anlayabiliyorum, milyon tane tiple muhatap oluyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…