Henüz 5 aylık evliyim ama...

Evlilik hayatina hosgeldin
Evlilik hayatında bi takım şeyler elbette farklı olabilir ama evlilik hayatına her giren insan böyle olmaz yani kendi açımdan diyorum ben şanslıyım belkide :)
Kısaca evlilik hayatı deilde karakter meselesi gibi bazı insanlar saygıyı yitiriyo veya nası bi fikirleri var anlam veremiyorum bu tarz değişenlere arkadaşımda öyle hep bana imrenir zatenanlayamıyorum yani allah sabır versin

Amin

Niye senin görevinmis essek kadar adam aaa densiz ya , alsin sepete atsin ..
Isin cok zor sen yapmasan kaynana yapiyo adam asla huyundan vazgecmezki nasilsa yapan var...

evet durumun zor ama imkansız değil
herşeyden önce şunu aklında tut bence: sevgi-aşk varsa fedakarlıkların diyeti (kefaret anlamında) olmaz.
evet, sağlık sorunun olmuş, o da sana destek olmuş, tabi ki olacak, olmalı! bunun diyeti olmaz.
sen kendini, sırf bu yüzden 1-0 mağlup görürsen, o seni 3-0 mağlup görür.
kv-kp olunca işler daha zor, buna da evet
ama sen kendini unutmamalısın! başkaları ne diyecek, çekmeliyim, yapmalıyım, laf etmesinler vs vs yaşanmaz, bir ömür böyle geçmez. (BDV'yi takip ediyorsan bunun bir işe yaramadığını yüzlerce kez okumuş olman lazım)
senin istediğin atla deve değil, normal birşey. çamaşırları kirli sepetine atmasını ve klozet kapağına işememesini istemenden daha doğal ne olabilir? (bunları "normal" bulan arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum!)
bir kez daha yazayım, daha yolun başındasın, tavrını şimdi koydun koydun.

futbol konusuna gelince, daha önce değinmemişim
bence bu konuda kendini geliştirmeye çalışmalısın
ofsayt nedir, penaltı nedir öğrenmeye çalış. eşin için değil, ortak bir diyalog yaratabilmeniz için.

eşim, benim görmediğim pozisyonlarda bana seslenir mesela "muzuuuuuuur gel bi bak ofsayt değil mi bu? "
bugün sen onunla futbol seyredip katılırsın, yarın o seninle film izler

haaa, bu arada, basket potası şeklinde klozet aparatları var, onu takınca erkekler içine işemeye çalışıp dışarı çok çok az işiyorlarmış. veya klozetin içine futbol kalesi gibi bir kale yapıştırabilirsin, gol atmaya çalışır belki

bir de oturarak işemek erkek için en sağlıklısı. eşin kendine titizmiş ya belki bir iki yazı okutursan falan oturarak işemeye başlar...

Ayakta idrar yapma: Doğrudan prostat oluşumunda etkisi yoktur. Ancak ayakta idrar yapma sonucu idrarın bir kısmı idrar kesesinde (mesane) kalacağı için,
idrara bağlı iltihap v.s gibi şikayetler gelişir. Bu nedenle mesanede idrar bırakmamak ve tam boşalmayı sağlamak için oturarak idrar yapmak gerekir.

valla normal yazdım yazdım ama şunu da okuduktan sonra normal yazamıycam
arkadaşım sen iyi misin????????
onlar seni köle almışlar ama sen farkında değilsin bence (sadece bu yazdığın için yazmadım, 6 sayfada yazdıklarını okuyup üst üste koyunca bu çıkıyor ortaya)
sen bu hayata, böyle bir hayatı yaşamak için mi geldin?

annen baban var mı?

Bdv nin ne olduğunu bilmiyorum az önce üye oldum. Ofsayt penaltı hepsini çok iyi biliyorum zaten ilk onbiri ondan daha iyi kurarım yani futbol muhabbettim sağlamdır 5 aydır sadece futbol ve borç konuşuyoruz bırak benimle film izlemeyi bana bile seyrettirmiyo.oturarak işeme fikrini yaptım ilk bi ay tuttu o plan sonra aıkıldı paşam özellikle uyku sersemiyken çok kötü oluyo bi ara klozetin kapağınındevamlı açık bırakmayı denedim bu seferde oturucağı zaman indiriyo iş yine en başa dönüyo. Yani oooooff oooff

bu konudaki eşin yaptıklarını "normal" bulan hemcinslerim
üzgünüm ama sizi kandırmışlar
evlilik böyle birşey değil! bunlar normal değil! olması gereken bu değil!
bunlara normal demek, size saygısızlık edilmesini normal bulmak demek
bunlara normal demek, kendinizi bu muameleye layık görmek demek
kendinize bunları layık görmeyin...

Bende 5 ay evli kaldım. Evlenince sanki başka Bi adama donuştu. Beni eve hapis etti binbir türlü iftiralar attı ve şimdi 15 günlük bi bebeğim var hiç arayıp sormuyoda benden ve bebeğimden uzak olsun ne hali varsa görsün

Değişir diye bekleme ver yolu.

Var çok şükür aslında gerçekten kv kp çok iyi insalar evdeki herkes çalışıyo evdeki işlerin büyük çoğunluğunu zaten kv yapıyo kp de mutsakta falan epey yardımcı çamaşırları falanda asıyo kv nin dizlerde sorun var iştede ayakta olduğu için dizleri ağrıyo o yüzden yapıyorum yani benim onlarla pek bi derdim yok

Allah yardımcın olsun. Benim durumum o kadar ağır diil sadece kocam çok bencil

Benimkide klozetin kapağını kaldırmaz çünkü ayakta işemez klozetin kapağını kaldırsa ne olurki heryere sıçrıyor ayakta yapınca çorapları geçtim insan pis donunu oraya buraya nasıl atar böö pislikte level atlama

Ben on yillik evliyim 18 yasinda evlendim ve esim benden 12 yas buyuk.. esim daginik bir insandir ugrastim ama degismedi bugune kadar coraplarini bile ben giydirdim wc den cikinca sessizce arkasindan girdim banyodan cikinca yine ses etmeden girip banyoyu yikarim.boxeerni cikardigi yerde birakir aynen. Hic laf etmedim iki cocugum var ucuncusu de oymus gibi ozenerek bakiyorum onu incitmiyorum bu bana agir gelmiyor kizlar dunyada bu kadar problem varken bazi seyleri buyutmenin anlami yok. Erkegin yaradilisi bu gonul ister ki degissin ama olmuyorsa biraz idareci olmak lazim.. mesela annenizi animsayin eminim o sizin verdiginiz tepkiyi vermezdi babaniza. Sevgiler

Cok zor sizin için.evliliginiz çok yeni biraz çaba gösterip deneyin bence. öncelikle tüm sorunlarını gözüne sokmayın.yani boxer olayını klozet kapağını hepsini sürekli şikayet olarak demeyin. malum çabuk boğulup kaçıyolar
mesela bir gün çamaşır olayını söyleyin.ortalikta birakiyosn geçen gün misafir geldi kucuk çocuk bulmuş elinde getirdi rezil oldm fln lütfen sepete at diye. iki günde düzelmez ama sürekli soyleyince düzelir. bunu halledince klozet kapağına geçin. Evet uzun meşakatli bir yol ama sonunda mutlu olma ihtimali de var

Tabi canım ben zaten kocamın pis donunu ordan bırdan toplamaya ve sidiğini temizlemeye geldim dünyaya dimi haklısın şükürki eşim öyle bir insan değil üstünü başını çıkarır sepete atmak isyerim benim elim yokmu diye kızar bide wc konusunda zaten ayakta yapmaz hiç

Ben esime kiziyorum daginik esyalarini koltukta birakiyor diye ama sansli sayilirim sanirim . Ole corap filan oluyo da ic camasiri birakmaz hic öyle . Tuvalu tin kpaginida acik bir akmaz . Asiri bi daginikligi yok . Zormus ama ypcak bsey yok en azindan konus ic cmasrini birakmasin ortada

Dogru tabi ben biraz espri maksatli soyledim cunku benim esim de cok sukur degismedi temiz ve bakimlidir.He corap meselesi tum erkeklerde ayni sanirim ama temiz olduktan sonra coraplari topluyorum sorun degil bence bunlar.Ama bir gercekte var ki insan evlendikten sonra bir rahatlama oluyor o da gayet normal.Nihayetinde insan evinde rahat etmek istiyor.Temiz olunduktan sonra zaman zaman daginiklik problem degil bence toplaniyor nasilsa

Benim annem olsaydı o çarabı babamın kafasına takardı klozeti babamın elbiseleriyle silerdi böylesine öylesi lazım ki kıymetli olsun sesini çıkarmadınmı bittin demektir erkeğin yaradılışında böle bişe yok onlar yürüyen cehalet olduğu için bu şekilde oluyo susan kadınlar yü

Ayakta isemeyen bi kocan oldugu icin boyle konusmak kolay e biz de ayakta iseyen kocayi pasakli diye degisemeyecegimize gore huzurluk cikarmak yerine idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…