- 30 Mart 2022
- 7.024
- 4.660
- 123
Amiiinnn inşaAllah diyeyim öncelikleBen 8 ya da 9 gun kala öğrendim. Yumurtlama ve ilişki tarihini de biliyordum, nit alıyordum. Bence böyle kesin konuşmamak gerek. Ben o ay ovulasyon testi kullanmıştım ve testin en koyu çıktığı sekli bile yandaki çizgi kadar koyu değildi ve kimisine göre yumurtlama bile olmamıştı (testin sahibi ve goruntuyu goren birkac kisi öyle demişti). İnanılmaz psikolojimi bozmuştu bu söylenenler. Adete böyle 8-9 gün kala ovulasyon testi koyu çıkınca bana ikinci kez yumurtlama oluyor diyen bile olmuştu:) Ancak hamile kalıp ovulasyon ile öğrenmiş bulundum. Kizim solumda ve neredeyse 4 aylık. Allah hak eden ve isteyen herkese nasip etsin.![]()

Kendimden örnek verecek olursam adete 9 gün kala çok test yapmışımdır buradan okuyup da,bebek çalışmaları sırasında. Ama sonu hep hüsran.
Bu arada ovülasyon testi konunuzu anlayamadım ama asıl yumurtlama günü silik çıkıyor test. Önce pik çıkıyor kopkoyu,ondan sonra silik çıktığında çatlamış oluyor.
(Ben aylarca ovülasyon testi yaptım ve çatlamadan hep 2 hafta sonra regl gördüm) bende böyle oldu diye herkeste olmaz tabi
Değişebilir
Belki haklısınız da