HENÜZ BOSANMADAN SEVGİLİ EDİNEN ERKEK..

Neden bu kadar dünyanın sonu gelmiş gibi bir ruh hali içindesiniz ? Eski eşim benim ona bulduğum ve zamanında eşek yüküyle maaş aldığı işyerinde buldu ikinci karısını ve biz ayrıldıktan altı ay sonra da evlendi. Ne dünya battı ne de ben bittim zor dönemlerdi geçti gitti. Zaten evliliğiniz bitmiş birisiyle olsa ne yazar olmasa ne yazar ? Size dönmeyecek ki.
Maşallah.Zor dönemler geçirdin mi peki?Kaç yıl sürdü o dönemler?Şimdi ne yapıyorsun?Şuan hayatında biri va r mı?.Yaşın kaç?Çocuk var mı?Ailenle,işinle aran iyi mi?

Buna sinirlenebilir konu sahibi.Ben normal buldum.Ki ayrılık yeni sayırlır.V ehayatında biri olduğunu öğreniyor.Kolay şeyler değil.Bir anda normal gibi karşılayamaz.Geçmiş konulara da bakacağım biraz madem öyle.

Amaç o değil sadece görün istedim..ama suan pişmanım silmeye çalışıyorum olmuyor. ...Bu önyargı neden onu anlamadım. .keşke suç olmasa da bu tip insanlar bilinse...!!! Ben suc olmasın diye silmesini RİCA ettim yoneticiden. .silecektir de..ama onlara saygimdan değil. .suça girmesin diye yapacağım bunu..!!

konu sahıbı işi iyice manyaklığa vardırdın. valla kocana hak vermeye başladım.
istemiyor işte seni.
bi de millete beddua ediyosun istemediğin cevapları alınca.

istemiyor işte seni.

Konu sahibinin tum paylasimlarini takip ettim yanlış anladigi da oluyor ama sizden ricam biraz kirici olmadan konusalim cunku tedavi goruyor. Bundan da baska bir yazisinda bahsetmisti. Yazilarimi okuduysaniz benim de uyardigim yerler oldu ama daha dikkatli konusalim.

Amacim asla müdahale etmek degil sadece bilgilendirmek istedim. Kaldi ki esi onu opup sarilip tatile diye ailesinin yanina gonderip varincada terk ediyor. Cok cirkin.

Maşallah.Zor dönemler geçirdin mi peki?Kaç yıl sürdü o dönemler?Şimdi ne yapıyorsun?Şuan hayatında biri va r mı?.Yaşın kaç?Çocuk var mı?Ailenle,işinle aran iyi mi?

Hehe sirayla cevap veriyorum :KK22: Zordu ama ben hep soyle dusundum" olmasi gereken buydu, evliligimiz kangren olmustu ve kesilmesi gerekiyordu" ki gercekten bizim kurtarilacak halimiz yoktu. Belki en fazla bir sene zorlandim. Yasim o zaman 28 di simdi 36 ve evliyim :nazar::KK200: Cok mutluyum aski 32 yasimda kesfettim. Yani hayat bitmiyor devam ediyor bossnmak, aldatilmak ölüm degil.

Biraz fırtınalı yaşıyor..İçinde de yaşayabilirdi.Yazdıği için görüyoruz.

Hehe sirayla cevap veriyorum :KK22: Zordu ama ben hep soyle dusundum" olmasi gereken buydu, evliligimiz kangren olmustu ve kesilmesi gerekiyordu" ki gercekten bizim kurtarilacak halimiz yoktu. Belki en fazla bir sene zorlandim. Yasim o zaman 28 di simdi 36 ve evliyim :nazar::KK200: Cok mutluyum aski 32 yasimda kesfettim. Yani hayat bitmiyor devam ediyor bossnmak, aldatilmak ölüm degil.
Boşanmış mı oda?Kaç yaşında?Çocuğu var mı?Çocuğun var mıydı eski eşinden?Nasıl tanıştınız?Mutluysan çok şanslısın.Allah daim etsin huzurunu..Eski eşinle sıkıntıların da olduğu için atlatmanı kolaylaştırmış bu.Çok uzun seneler yalnız kalmamışsın,Buyönden de şanslısın..Allah daim etsin huzunu tekrar..

Boşanmış mı oda?Kaç yaşında?Çocuğu var mı?Çocuğun var mıydı eski eşinden?Nasıl tanıştınız?Mutluysan çok şanslısın.Allah daim etsin huzurunu..Eski eşinle sıkıntıların da olduğu için atlatmanı kolaylaştırmış bu.Çok uzun seneler yalnız kalmamışsın,Buyönden de şanslısın..Allah daim etsin huzunu tekrar..

Tesekkurler :KK200::nazar: Esim dul degildi ilk evliligiyim ben :KK50:

istemiyor işte seni.
Yok canım benim..inşallahhhh sen de yaşarsın bak direk sana söylüyorum. .inşallah. ........

Yok canım benim..inşallahhhh sen de yaşarsın bak direk sana söylüyorum. .inşallah. ........
Insanlar icin kötü seyler dileme canim. Esinin yaptiklarinin sinirini baskasindan cikarirmis gibi oluyor.

Insan boyle biseyi dusmaninin basina dilemez. Her zorluktan sonra bi kolaylik bi guzellik vardir. Biz kuluz sinavdayiz bazen hayat oyle bir oyun oynuyorki bize sinavi kaybetcez diye korkuyoruz. Ben seni anliyabiliyorum. Basindada demistim dua et cocugun yok benim gibi demistim. Bak senin durumundan beterleride var.

Sen sabret bekle karsiligini alirsin. Ama kimseye kotu bisey dileme cunku eline ne gececekki.

Niye beddua ediyorsun???
Millet senin düşmanın mı, Ayşegül serisi gibi konu açıp her konuda da eski konunun linkini verip yorum isteyen sensin insanlarda yorum yapıyo

Gerçekleri bir gör, evlilik bile senin zorlamanla olmuş onca dayak yemissin, git diye elinden geleni yapmış boşanmak istemiş düzeltirim sanmıssın, şimdi olanlarda şaşıracak birsey yok evlilik içi ilişki varsa ispat edebiliyosan et edemiyosan geçti bitti nokta aş artık şunu

Niye beddua ediyorsun???
Millet senin düşmanın mı, Ayşegül serisi gibi konu açıp her konuda da eski konunun linkini verip yorum isteyen sensin insanlarda yorum yapıyo

Gerçekleri bir gör, evlilik bile senin zorlamanla olmuş onca dayak yemissin, git diye elinden geleni yapmış boşanmak istemiş düzeltirim sanmıssın, şimdi olanlarda şaşıracak birsey yok evlilik içi ilişki varsa ispat edebiliyosan et edemiyosan geçti bitti nokta aş artık şunu
arkadaş haklı son derece hem de zorlaya zorlaya adını yuva koyduğunuz şey için kendinizden vazgeçmişsiniz. üzüldüm üzülüyorum her denk geldiğimde size...

arkadaş haklı son derece hem de zorlaya zorlaya adını yuva koyduğunuz şey için kendinizden vazgeçmişsiniz. üzüldüm üzülüyorum her denk geldiğimde size...

Bir de resim koymuş sanırım,3.kişilerin resmini koymak ciddi suç yani, mantıklı düşünemediği aşikar, net olarak evlilik içinde bu kızla beraberdi diyebiliyorsa ne ala, ha o zamanda madem biliyodun eşin seni evden göndermeden sen neden terketmedin derler adama, yok eğer bu ilişki boşanma aşamasında başladı ise kim ne diyebilir, boşanma davası 5 sene sürse 5 sene kimseyle sevgili olmayacak mı kişi

Back
X