• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz yeni boşandığım eş ve çocuklar üzerinden problem çıkarması:((

Boşanan bir arkadaşım, kızına bir saat almıştı, saat ile telefonla da görüşebiliyordu. Onu bir araştırın isterseniz. Çoccuğun kolunda olur saat, babası ile oradan konuşurlar, sizi hiç aramasına gerek kalmaz.

bosanmakla cok iyi yapmissiniz
tebrik ediyorum sizi
maddi bir seyler alabildiniz mi bosanirken?

Arkadaşım bende 2 çocukla boşandım
Bence sınır koydukça adam senin sinir olduğunu bildiği için arıyordur sen raaht ol istediğin de arayabilirsin problem değil de bir kaç kez arayacak sonra bırakacak rahat ol ya niye sinirini bozuyosun bırak görüntülü arasın nerde ne yaptığını bilsin eline ne geçicek ki sen o ben ne yaptığımı biliyor diye kendini sınırlandırmayacağına göre
sen rahat olursa onun eline zaaflarını vermezsen adam çıldıracak emin ol
ben heran arayabilirsin istediğin de alabilirsin çocukları dedim sanki çok umrunda haftasonları zorla alıyor
sınır koyarsan seni sinirlendirmek için o sınırları aşmaya çalışacak relax ol bırak çocuklarıyla ne yapabiliyosa yapsın bunu onun için değil çocukların için yaptığını da belirt özgürsünüz de istediğiniz gibi görüşebilirsiniz de bak hiç tınlamayacak çocukları biliyorumm tecrübe :)

Vay şerefsiz ........... kararınızdan dönmeyin asla demeye geldim, gidiyorum.

davam vardı onuda şahit olarak yazdığımdan işimin düşmesiyle tehtit ediyo sürekli talepler iletiyo görüntülü arıycam resim at arıycam kısıtlama yapamazsın diye fırsat verdikçe daha fazlasını talep ediyo çocuklar bahane brnim huxurlu olmamdan rahatsız oluyor çünkü beni rencidecetmek hakaret etmek aşalamak sürekli laflar söylemek istiyor artık fırsatının kalmaması delirtiyor onu,ben onun kölesiydim istediği gibi pislik yaparken evde beni kullanıyodu kölesi vardı şimdi morbetliğini yapan yokya beni kullanamamak delirtiyor onu.narsisr insanlar çok tehlikeliymiş sonradan öğrendim sürekli hakaretler ediyor bi işe yaramadığımı ima ediyor.yakamdan düşmüyor inş zamanla oturur ve kurtulurum tamamen.

bosanmakla cok iyi yapmissiniz
tebrik ediyorum sizi
maddi bir seyler alabildiniz mi bosanirken?
Evet çünkü benim şahsi evlilik öncesi malımı batırmıştı borçlu ev bıraktı onuda bırakmazdıda evimi satıp yediği için benim iyi niyetimi kullanarak yapmak zorunda kaldı.100 bin borcu var borçla bıraktı ben ödüyorum ailem destek oluyorlar sağolsunlar

Arkadaşım bende 2 çocukla boşandım
Bence sınır koydukça adam senin sinir olduğunu bildiği için arıyordur sen raaht ol istediğin de arayabilirsin problem değil de bir kaç kez arayacak sonra bırakacak rahat ol ya niye sinirini bozuyosun bırak görüntülü arasın nerde ne yaptığını bilsin eline ne geçicek ki sen o ben ne yaptığımı biliyor diye kendini sınırlandırmayacağına göre
sen rahat olursa onun eline zaaflarını vermezsen adam çıldıracak emin ol
ben heran arayabilirsin istediğin de alabilirsin çocukları dedim sanki çok umrunda haftasonları zorla alıyor
sınır koyarsan seni sinirlendirmek için o sınırları aşmaya çalışacak relax ol bırak çocuklarıyla ne yapabiliyosa yapsın bunu onun için değil çocukların için yaptığını da belirt özgürsünüz de istediğiniz gibi görüşebilirsiniz de bak hiç tınlamayacak çocukları
biliyorumm tecrübe :)

Peki sonradan azaldımı aramaları bunu öğrenebilirmiyim? Etkili oldumu sizin tutumunuz

Şerefsiz yuvayı dağıtırken, annelerine şiddet uygularken çocukları düşünmüyordu da şimdi mi babalık damarı kabardi.biraz narsist belirtileri var esinizde. Bence avukatıniza danışın. Avukat aracılı ile sadece sizinle irtibata gecmesini sağlayın. O zaman tehdit felan edemez hersey kayıt altında olur

Evet çünkü benim şahsi evlilik öncesi malımı batırmıştı borçlu ev bıraktı onuda bırakmazdıda evimi satıp yediği için benim iyi niyetimi kullanarak yapmak zorunda kaldı.100 bin borcu var borçla bıraktı ben ödüyorum ailem destek oluyorlar sağolsunlar
Bana kızıcaksınız belki ama para çekip kredi özel hastanede ameliyatını yaptırdım kendisi devlette olmak istedi bi operasyon için bide yine ağzını komple implant yaptırdım:(((( bana kızmayın nolur iyi niyet bide eşime yapıyom yabancıya demedim çünkü ben annemle babamdan gördüğüm gibi evliliğin huzurlu ve uzun ömürlü süreceğini düşündüm hep.

Beni çok kullandı günlük biriktirdiğim pazardan sağdan soldan arttırdığım param vardı onu duydu benden alttan girdi üstten çıktı güvendim verdim onuda hiç etti.aptallıklarıma yanıyorum

Merhaba kk üyeleri,benim sanırım görüşe ihtiyacım var.daha önceden açtığım konulardan bileniniz varsa ve özet geçersem 10 yıllık evliliğim bitti eşim 3 senedir aldatıyor son 1 yılında bilmeme rağmen aldatıyor.aşalama hakaret özgüvenimi yitirmem için elinden geleni yaptı.hayatındaki kadını tuttu benim kadınlığımı anneliğimi her yönümden eleştirdi.beni verem etmeye çalıştı sevgilimi hamilebıraktım sen kimsin sen onun eline su dökemezsin falan.2 çocuk var küçük.onların yanında darptan tutunda psikolojik hertürlü şiddet çocukların yanında çekinmezdi.çok şey varda özet geçtim.boşandık bitti resmiyettede henüz yeni.benim huzurlu mutlu olmamı hiç istemezdi.hergün bi posta beni mutlaka paylardı.şimdi o kadar huzurlu mutluyumki benden ses çıkmadıkça o huzursuzlanmaya başladı.benim ayalarımın üstünde duracağımı tahmin etmedi.bu kadar kararlı olacağımı tahmin etmedi dik duruşum onu çok hayıflandırdı.bana brn kiramı ödedim durdum diycek kadar aşaladı yıkadım pakladım doyurdum ama ben ev sahibi oda kiracı olmuş ne kadar alçakça düşünebiliyormusunuz.şimdi ben huzurluyum beni bi yerden vurcakta çocukları devletin verdiği günlerde görmesine asla bişey demiyorum gelip görüyor ama telefon olayını çözemiyoruz.lütfen yardımcı olup fikir verirmisiniz benmi yanlışım.biz bu ayrılıktan sonra telefon olayında ben görüntülü konuşulmasını istemedim nedenide şu benim berde olduğumu adım adım izlemek görmek için kullanıcak bide bende çocuklarla aynı evde yaşıyorum ve görünmekten olsun kim var kim yok bilinmesinden rahatsız olurum.gittiğim heryeri neden bilsinki.konuşmayada kendisi saat konusundada hanzo olduğu için gece 1 miş 23 müş bakmaz arar.saatli saatsiz kabul etmedim ve günde 1 kez konuşmasına izin verdim konuyu kapattık.şimdide aradan zaman geçtihuzurum batıyo kendisine ve yeni kararlar alıyo ve beni tehtit ediyo bazı durumlar var ortak devam eden işle ilgili başka yerlerden beni vurmakla tehtitediyo.benimle çocuğumun görüşme saatlerini kusıtlayamazsın kısıtlarsan bende bunu yaparım diyo.sizce ne yapmalıyım? Bıktım benle uğraşmasından.çocuğun telefon kullanmasını özel telefon hat alarak onun üzerinden arayabilceğini söylüyor.7 yaşındaki bir çocuğun telefon kullanmasını sağlıklıbulmadığım gibi saatlisaatsiz görüntülü arama yapmak istiyorbende istemiyorum:(( beni huzursuz edip hakaretlerine maruz kalmaktan bıktım bağırarak herşeyi yaptırabilceğini düşünüyor
Velayet sizde. Siz cocugunuz icin en uygun ne ise onu uygulayin. Tuslu telefon alin cocugunuza. Hat cikartin. Cekmeceye koyun. Cocugunuza da deyin ki babanla konusmak istediginde babani ara,caldir kapat. O seni arasin. Simdilik bu telefon bunun icin deyin. Onemli olan sizin cocugunuzla olan saglikli ve sevgi dolu iletisiminiz. Diger konulari gerekirse avukatinizla konusun. Eski esiniz alisti gel git azarla,asagila. Aynisini artik yapamaz. Muhattap bile olmayin.

Ne şuursuz insanlar var ya !! Hem eski eşiniz hem de metresi aynı,birbirini tamamlamışlar. Olan size ve çocuklarınıza oluyor,ne koca olabilmiş ne baba. Hatta insan bile olamamış. Umarım bir an önce başına bir iş gelir de,yakanızdan düşer bu mahlukat.

Sert olun biraz,Öyle vara yoka arayamazsın.Görüşmek isteyince bana mesaj atıp,müsait olup olmadığımı soracaksın,öyle her canının istediği saattede arayamazsın diye söyleyin.Adam alışmış sizi sindirmeye.Taviz verdikçe şımarır.

Merhaba kk üyeleri,benim sanırım görüşe ihtiyacım var.daha önceden açtığım konulardan bileniniz varsa ve özet geçersem 10 yıllık evliliğim bitti eşim 3 senedir aldatıyor son 1 yılında bilmeme rağmen aldatıyor.aşalama hakaret özgüvenimi yitirmem için elinden geleni yaptı.hayatındaki kadını tuttu benim kadınlığımı anneliğimi her yönümden eleştirdi.beni verem etmeye çalıştı sevgilimi hamilebıraktım sen kimsin sen onun eline su dökemezsin falan.2 çocuk var küçük.onların yanında darptan tutunda psikolojik hertürlü şiddet çocukların yanında çekinmezdi.çok şey varda özet geçtim.boşandık bitti resmiyettede henüz yeni.benim huzurlu mutlu olmamı hiç istemezdi.hergün bi posta beni mutlaka paylardı.şimdi o kadar huzurlu mutluyumki benden ses çıkmadıkça o huzursuzlanmaya başladı.benim ayalarımın üstünde duracağımı tahmin etmedi.bu kadar kararlı olacağımı tahmin etmedi dik duruşum onu çok hayıflandırdı.bana brn kiramı ödedim durdum diycek kadar aşaladı yıkadım pakladım doyurdum ama ben ev sahibi oda kiracı olmuş ne kadar alçakça düşünebiliyormusunuz.şimdi ben huzurluyum beni bi yerden vurcakta çocukları devletin verdiği günlerde görmesine asla bişey demiyorum gelip görüyor ama telefon olayını çözemiyoruz.lütfen yardımcı olup fikir verirmisiniz benmi yanlışım.biz bu ayrılıktan sonra telefon olayında ben görüntülü konuşulmasını istemedim nedenide şu benim berde olduğumu adım adım izlemek görmek için kullanıcak bide bende çocuklarla aynı evde yaşıyorum ve görünmekten olsun kim var kim yok bilinmesinden rahatsız olurum.gittiğim heryeri neden bilsinki.konuşmayada kendisi saat konusundada hanzo olduğu için gece 1 miş 23 müş bakmaz arar.saatli saatsiz kabul etmedim ve günde 1 kez konuşmasına izin verdim konuyu kapattık.şimdide aradan zaman geçtihuzurum batıyo kendisine ve yeni kararlar alıyo ve beni tehtit ediyo bazı durumlar var ortak devam eden işle ilgili başka yerlerden beni vurmakla tehtitediyo.benimle çocuğumun görüşme saatlerini kusıtlayamazsın kısıtlarsan bende bunu yaparım diyo.sizce ne yapmalıyım? Bıktım benle uğraşmasından.çocuğun telefon kullanmasını özel telefon hat alarak onun üzerinden arayabilceğini söylüyor.7 yaşındaki bir çocuğun telefon kullanmasını sağlıklıbulmadığım gibi saatlisaatsiz görüntülü arama yapmak istiyorbende istemiyorum:KK43:( beni huzursuz edip hakaretlerine maruz kalmaktan bıktım bağırarak herşeyi yaptırabilceğini düşünüyor
Psikoloğa danışın o orta yolu bulacaktır

Çocuğunuza tuşlu bir cep telefonu alın. İnternet imkanı olmayan. Babasına da şu saatten şu saate telefonu açık olacak aramak istediğinde oradan ara diyip kendinizi aradan çıkarın.verdiginiz saatlerin dışında telefonu açık bırakmayın. Acil bir durum olmadıkça da çocuğu bahane edip sizi aramasına izin vermeyin.

Çocuğunuza tuşlu bir cep telefonu alın. İnternet imkanı olmayan. Babasına da şu saatten şu saate telefonu açık olacak aramak istediğinde oradan ara diyip kendinizi aradan çıkarın.verdiginiz saatlerin dışında telefonu açık bırakmayın. Acil bir durum olmadıkça da çocuğu bahane edip sizi aramasına izin vermeyin.
Makul geldi bu tavsiyeniz çok teşekkür ederim.çoğunlukla bu öneri sunulmuş.tuşlu telefon ve görüşme saatlerini örneğin akşam 19:00 21:00 arası.inş bunu kabul eder sürekli fotolarını çekip atmamı istiyo.görüntülü konuşmak istiyor buna müsade etmek istemiyorum

Yanındaki kadın kadınmıki benimle yarışa girdi arsız bekarlara kıran girmiş gibi evli çocuklu olduğunu bile bile yalvardım evlatlarım var dedim bırak dedim ah günah alma dedim dinlemedi.oda biliyo bilmezmi eş kişisinin ne kadar şerefsiz olduğunu kaç kere kandırdı onuda yalan söyledi bekar kalırım diye korkuyo heralde yeryüzünde bi onu bulmuş onuda kaybetmek istemiyo bende şaşırıyorum bu kadar yalancı eksik bir adamı neden ister bi insan diye.neymiş evli adamı sevemezmiymiş eş kişisinin bana verdiği teselli.bi suçu yokmuş.bende korkuyorum benim huzurlu olmam deli ediyo.sürüncek biliyorum ama şartlarıda sürekli zorlayıp benimle muhatap olmak istiyo kabullenemiyo.brnim onu köpekler gibi sevdiğimi bırakamayacağımı derdi hep.ok egolu biri

e tamam ben bırakıyorum deseydi o kadın siz bu evliliğe devam mı edecektiniz yani?

Makul geldi bu tavsiyeniz çok teşekkür ederim.çoğunlukla bu öneri sunulmuş.tuşlu telefon ve görüşme saatlerini örneğin akşam 19:00 21:00 arası.inş bunu kabul eder sürekli fotolarını çekip atmamı istiyo.görüntülü konuşmak istiyor buna müsade etmek istemiyorum
Bu isteklerini söylediğinde ona çocuğuna bu kadar değer veriyor olsaydın aldatmazdin, onurlu bir şekilde bosanirdin diyip artık farklı hayatlar sürdüğünüzü ve aynı evde yaşamadığınız için çocuğunuz buyuyesiye kadar kuralları sizin koyduğunuzu söyleyin. Ve bu iyi niyetinizi kötüye kullanmamasini yoksa bundan da mahrum kalabilcegini belirtin.

Resmen ayrılınca değere binmişsiniz. Gözünüz aydın. Şuan evde bekleyen kadın rolünü sevgilisi devralmış.
Çocukları kullanması zaten başlı başına ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyor. Da bacım senin adam 1-2 yılda böyle olmamıştır. Nasıl cesaret edip ona evlat lütfettin aklım almıyor. Hadi 1.yi yaptın 2. neden? Ama çocukların için çok üzüldüm. Sonuçta onlar aile seçemiyorlar. Siz karar veriyorsunuz onlar için.
Uzun süre hatta ömür boyu aranızda çok ezilecekler gibi görünüyor. Umarım dayanabilirler.

Sizinle beraberken şöyle merak etmiyordur çocukları pislik

Kendi numaranız durmaya devam ettikçe sizi görüntülü arayıp, kendisine fotoğraf atmanızı istemeye devam edebilir. Bir seçenek olarak da şu anki numaranızı tuşlu bir telefona takıp çocuğunuza verip, eşinize de şu sıra telefonum bozuldu tuşlu bir telefon kullanıyorum deyip kendinize yeni bir numara alabilirsiniz. Yeni numaradan haberi olmayınca ve mecburen tuşlu telefon kullandığınızı düşününce görüntülü aramalar da biter, sizle iletişimi de minimuma iner.

Back
X