• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz yeni boşandığım eş ve çocuklar üzerinden problem çıkarması:((

Çocuklarda bile bir şeyi yapma ya da vurma diye uyarınca inatla yaparlar fakat izin verdiğimiz takdirde bir süre sonra bu davranıştan vazgeçerler hele bir de hiç ilgilenmiyorum gibi yaparsak daha da iyi olur. Arkadaşın dediği gibi izin verin ve hiç rahatsız olmuyormuş izlenimi verin daha da aramaz

birebir aynı süreçten geçtim asla telefon ile konuşmasına çcugun izin vermiyorum çocugumdan da zaten böyle bir talep gelmiyor aldıgı gün konuşssun sadece haftada bir resmini atıyorum okuldaki yaptıklarıyla ilgili o kadar bence çok yüz bulmuş

Makul geldi bu tavsiyeniz çok teşekkür ederim.çoğunlukla bu öneri sunulmuş.tuşlu telefon ve görüşme saatlerini örneğin akşam 19:00 21:00 arası.inş bunu kabul eder sürekli fotolarını çekip atmamı istiyo.görüntülü konuşmak istiyor buna müsade etmek istemiyorum
İzin alır gibi sorarsan tabi etmez ;)

Merhaba kk üyeleri,benim sanırım görüşe ihtiyacım var.daha önceden açtığım konulardan bileniniz varsa ve özet geçersem 10 yıllık evliliğim bitti eşim 3 senedir aldatıyor son 1 yılında bilmeme rağmen aldatıyor.aşalama hakaret özgüvenimi yitirmem için elinden geleni yaptı.hayatındaki kadını tuttu benim kadınlığımı anneliğimi her yönümden eleştirdi.beni verem etmeye çalıştı sevgilimi hamilebıraktım sen kimsin sen onun eline su dökemezsin falan.2 çocuk var küçük.onların yanında darptan tutunda psikolojik hertürlü şiddet çocukların yanında çekinmezdi.çok şey varda özet geçtim.boşandık bitti resmiyettede henüz yeni.benim huzurlu mutlu olmamı hiç istemezdi.hergün bi posta beni mutlaka paylardı.şimdi o kadar huzurlu mutluyumki benden ses çıkmadıkça o huzursuzlanmaya başladı.benim ayalarımın üstünde duracağımı tahmin etmedi.bu kadar kararlı olacağımı tahmin etmedi dik duruşum onu çok hayıflandırdı.bana brn kiramı ödedim durdum diycek kadar aşaladı yıkadım pakladım doyurdum ama ben ev sahibi oda kiracı olmuş ne kadar alçakça düşünebiliyormusunuz.şimdi ben huzurluyum beni bi yerden vurcakta çocukları devletin verdiği günlerde görmesine asla bişey demiyorum gelip görüyor ama telefon olayını çözemiyoruz.lütfen yardımcı olup fikir verirmisiniz benmi yanlışım.biz bu ayrılıktan sonra telefon olayında ben görüntülü konuşulmasını istemedim nedenide şu benim berde olduğumu adım adım izlemek görmek için kullanıcak bide bende çocuklarla aynı evde yaşıyorum ve görünmekten olsun kim var kim yok bilinmesinden rahatsız olurum.gittiğim heryeri neden bilsinki.konuşmayada kendisi saat konusundada hanzo olduğu için gece 1 miş 23 müş bakmaz arar.saatli saatsiz kabul etmedim ve günde 1 kez konuşmasına izin verdim konuyu kapattık.şimdide aradan zaman geçtihuzurum batıyo kendisine ve yeni kararlar alıyo ve beni tehtit ediyo bazı durumlar var ortak devam eden işle ilgili başka yerlerden beni vurmakla tehtitediyo.benimle çocuğumun görüşme saatlerini kusıtlayamazsın kısıtlarsan bende bunu yaparım diyo.sizce ne yapmalıyım? Bıktım benle uğraşmasından.çocuğun telefon kullanmasını özel telefon hat alarak onun üzerinden arayabilceğini söylüyor.7 yaşındaki bir çocuğun telefon kullanmasını sağlıklıbulmadığım gibi saatlisaatsiz görüntülü arama yapmak istiyorbende istemiyorum:KK43:( beni huzursuz edip hakaretlerine maruz kalmaktan bıktım bağırarak herşeyi yaptırabilceğini düşünüyor
Ben çözümü söyle buldum. Kızımaeski hattını verdim
Ama tel onunelinde durmuyor. Sadece ben istediğimde sesini açıyorum. Kendime ayrı bir numara aldim. Başlarda oluyor bu sıkıntılar. Sonrası huzur inşallah

Çocuk için eski model nokialardan falan alın bbasını kaydedin sadece ordan konuşsunlar sizle hiç muhatap olmasın eski telefondan görüntülü de arayamaz.

Neyle tehdit ederse etsin. Neden boyun eğiyorsun ki? Boyun bükcek olsaydın evli kalırdın? Tehditlerine kanma korku dan cesaret doğarmış. Telefondan engelle arayamazsın sadece görüş günlerinde ilgilenirsen daha iyi olur diyip engelle gitsin...

Merhaba kk üyeleri,benim sanırım görüşe ihtiyacım var.daha önceden açtığım konulardan bileniniz varsa ve özet geçersem 10 yıllık evliliğim bitti eşim 3 senedir aldatıyor son 1 yılında bilmeme rağmen aldatıyor.aşalama hakaret özgüvenimi yitirmem için elinden geleni yaptı.hayatındaki kadını tuttu benim kadınlığımı anneliğimi her yönümden eleştirdi.beni verem etmeye çalıştı sevgilimi hamilebıraktım sen kimsin sen onun eline su dökemezsin falan.2 çocuk var küçük.onların yanında darptan tutunda psikolojik hertürlü şiddet çocukların yanında çekinmezdi.çok şey varda özet geçtim.boşandık bitti resmiyettede henüz yeni.benim huzurlu mutlu olmamı hiç istemezdi.hergün bi posta beni mutlaka paylardı.şimdi o kadar huzurlu mutluyumki benden ses çıkmadıkça o huzursuzlanmaya başladı.benim ayalarımın üstünde duracağımı tahmin etmedi.bu kadar kararlı olacağımı tahmin etmedi dik duruşum onu çok hayıflandırdı.bana brn kiramı ödedim durdum diycek kadar aşaladı yıkadım pakladım doyurdum ama ben ev sahibi oda kiracı olmuş ne kadar alçakça düşünebiliyormusunuz.şimdi ben huzurluyum beni bi yerden vurcakta çocukları devletin verdiği günlerde görmesine asla bişey demiyorum gelip görüyor ama telefon olayını çözemiyoruz.lütfen yardımcı olup fikir verirmisiniz benmi yanlışım.biz bu ayrılıktan sonra telefon olayında ben görüntülü konuşulmasını istemedim nedenide şu benim berde olduğumu adım adım izlemek görmek için kullanıcak bide bende çocuklarla aynı evde yaşıyorum ve görünmekten olsun kim var kim yok bilinmesinden rahatsız olurum.gittiğim heryeri neden bilsinki.konuşmayada kendisi saat konusundada hanzo olduğu için gece 1 miş 23 müş bakmaz arar.saatli saatsiz kabul etmedim ve günde 1 kez konuşmasına izin verdim konuyu kapattık.şimdide aradan zaman geçtihuzurum batıyo kendisine ve yeni kararlar alıyo ve beni tehtit ediyo bazı durumlar var ortak devam eden işle ilgili başka yerlerden beni vurmakla tehtitediyo.benimle çocuğumun görüşme saatlerini kusıtlayamazsın kısıtlarsan bende bunu yaparım diyo.sizce ne yapmalıyım? Bıktım benle uğraşmasından.çocuğun telefon kullanmasını özel telefon hat alarak onun üzerinden arayabilceğini söylüyor.7 yaşındaki bir çocuğun telefon kullanmasını sağlıklıbulmadığım gibi saatlisaatsiz görüntülü arama yapmak istiyorbende istemiyorum:(( beni huzursuz edip hakaretlerine maruz kalmaktan bıktım bağırarak herşeyi yaptırabilceğini düşünüyor
Belli ki kendi ayaklarınızın üstüne durmanız beyefendiyi rahatsız etmıs sız sonuna kadar haklısınız goruntulu konusmaya hakkı yok sizinde kendi evinizin Icınde ozel hayatınız var cocuklarını cok dusunuyor olsaydı sevgilisini hamıle bırakmazdı hatta bir sevgili yapmazdı hadsiz cok cok rahatsız ederse uzaklaştırma kararı alın umarım eşlerine ihanet eden bu adamlar hıc mutlu olmaz

Back
X