Sözleşmelidir muhtemelen ilk atama olduğu içinİkisi de sözleşmeli mi?
Neden aile bakanlığına vermesini tavsiye etmezsiniz? Aile bakanlığına atanan hemşireler nerede istihdam edilecek?yani en fazla kadro yakmış olursunuz sanıyorum aksi bir durum olmaz yine de emin olmak için atandığınız yerin personel birimiyle görüşmeye çalışın
aile bakanlığına tercih verecekseniz de nacizane vermeyin derim ben
Personel birimin bilgisi olacağına emin misiniz? Daha önceden evrakla ilgili bir şey için aradım. "Duyuruları takip edin, bilmiyorum." deyip kapattılar pat diye.yani en fazla kadro yakmış olursunuz sanıyorum aksi bir durum olmaz yine de emin olmak için atandığınız yerin personel birimiyle görüşmeye çalışın
aile bakanlığına tercih verecekseniz de nacizane vermeyin derim ben
Evet.İkisi de sözleşmeli mi?
Huzur evi, çocuk yuvası gibi yerler olarak biliyorum ben.Neden aile bakanlığına vermesini tavsiye etmezsiniz? Aile bakanlığına atanan hemşireler nerede istihdam edilecek?
Öncelikle detaylı anlatımınız için çok ama çok teşekkür ederim.Yani özlük hakları olarak çok zayıf bir bakanlık ve çalışma şartları çok iyi değil. Maaşı en düşük bakanlık. Sevgi evlerinde hemşire arkadaşlar var çocukların takibini yapıyorlar, nöbet usulü çalışıyor olabilirler. Huzurevleri hakkında bilgim yok. Sosyal hizmetlerde de çalışan hemşireler olabiliyor meslek elemanı gibi ama her işi yapmıyorlar, hemşirelik hiç yapmıyorlar. Ailede kime sorsanız sağlık bakanlığına geçmek ister.
Atama işleriyle tabiki personel birimi ilgilenir. İl ya da ilçe sağlık müdürlüğünü de arayabilirsiniz. Ben tercih yaparken il müdürlüğünden yardım aldım personeldeki görevlilerle konuştum.
Sizin için Pazartesi günü kurumumdaki arkadaşlara sorayım.mahh
Ayrıca Telegram gruplarına üyeyseniz oralara da bir bakın derim mutlaka sizin durumunuzda olan birileri vardır
Sevgiliben gerçekten anlayamadım Mah, mis gibi iş bulmuşsun hastanede şimdi neye beğenmiyorsun?
Böyle kariyer tercihi mi olur Allah aşkına, annemin akrabaları var, oraya gitmem ?? Gideceğini annenin akrabalarına söylemezsin, numaranı değiştirir vermezsin, ben hastaneye yakın yaşicam kusura bakmayın dersin zorla saçından çekip birlikte yaşatmayacaklar ya? Bütüh hemşireler hastane bakıyor sen bulmuşsun fıstık gibi kadrolu iş ama 2 kocakarı yüzünden daha az paraya kadrosuz işe mi geçiceksin? Şurda okuduğum en aptalca kararı vermiş olursun.
Sen daha önce sorumluyla konuşmamış mıydın, kadın sana adam gibi işini yap saçmalıklara bulaşma demiş. Ben de aynısını yazdım. Bulmuşsun mis gibi iş, git yap işini saçmalıklarla uğraşıp boşuna zaman kaybetme. Saçmalıklarinla insanları uğraştırıp onları da bıktıracaksın bu gidişle daha işe başlamadan kapı önüne konacaksın bu kafayla gidersen. Elindekinin kıymetini bil. kactir yazıyorlar sana kadrolu iş buldun kıymetini bil diye. Sen Sabancının kızı mısın, kadro beğenmeme lüksün var mı sence? Daha 2 ay öncesine kadar nerden para bulup ailemden nasıl kaçarım diye konu açıyordun şimdi iş buldun beğenmiyorsun. Kusura bakma sert yazdım ama kendini batırıyorsun saçmalıklarına. Adam gibi atandığın ahstaneye git saçmalamayı da bırak. Bu kadar.
Diğer yer farklı şehirlere kontenjan açmış. Ben, deprem bölgesine atandım. Barınma sorunu var. Yani konteyner falan verilecek mi bu tam net değil.Diğer yerin nasıl bir artısı var neden değişiklik istiyorsunuz?
Bugün sorma şansınız var mı tercihlerin kapanmasına çok kalmadı. Özellikle maaş konusunu sorabilirseniz çok iyi olur.Yani özlük hakları olarak çok zayıf bir bakanlık ve çalışma şartları çok iyi değil. Maaşı en düşük bakanlık. Sevgi evlerinde hemşire arkadaşlar var çocukların takibini yapıyorlar, nöbet usulü çalışıyor olabilirler. Huzurevleri hakkında bilgim yok. Sosyal hizmetlerde de çalışan hemşireler olabiliyor meslek elemanı gibi ama her işi yapmıyorlar, hemşirelik hiç yapmıyorlar. Ailede kime sorsanız sağlık bakanlığına geçmek ister.
Atama işleriyle tabiki personel birimi ilgilenir. İl ya da ilçe sağlık müdürlüğünü de arayabilirsiniz. Ben tercih yaparken il müdürlüğünden yardım aldım personeldeki görevlilerle konuştum.
Sizin için Pazartesi günü kurumumdaki arkadaşlara sorayım.mahh
Ayrıca Telegram gruplarına üyeyseniz oralara da bir bakın derim mutlaka sizin durumunuzda olan birileri vardır
Eğer o sekildeyse sağlık bakanlığından hastane ortamından daha iyidir.Huzur evi, çocuk yuvası gibi yerler olarak biliyorum ben.
Çocuk yuvası muhtemelen rahat. Huzur evlerinde bazı yatağa bağımlı yaşlılarımız oluyor. Onların falan da muhtemelen tüm bakımı verilir. Dolayısıyla huzur evi çok rahat olur mu bilmiyorum. Tam orada çalışan bir hemşireye rastlasam çok iyi olur. Ama bulamıyorum.Eğer o sekildeyse sağlık bakanlığından hastane ortamından daha iyidir.
Mesajınızı çok geç gördüm, bugün kurumda değildim maalesefBugün sorma şansınız var mı tercihlerin kapanmasına çok kalmadı. Özellikle maaş konusunu sorabilirseniz çok iyi olur.
Ne kadar düşük mesela, kurumdan biri olarak bir tahmininiz var mı?Mesajınızı çok geç gördüm, bugün kurumda değildim maalesef
Maaş konusunu bilmezler sanırım o kurumun mutemeti olmadıkları için. Ama düşük olduğuna emin olabilirsiniz
4/b sözleşmeli çakılıdır, kadroya geçerseniz (seçim öncesi herkes geçti) normal atama tayin alabilirsiniz, eş durumu vb. İçin de en az bir sene doldurmanız gerekirNe kadar düşük mesela, kurumdan biri olarak bir tahmininiz var mı?
Bir de tayin sıkıntı oluyor mu? Çakılı diyen de var 3+1 diyen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?