Henüz Zimmete Düşmedim Farklı Bakanlığa Tercih Verebilir miyim?

4/b sözleşmeli çakılıdır, kadroya geçerseniz (seçim öncesi herkes geçti) normal atama tayin alabilirsiniz, eş durumu vb. İçin de en az bir sene doldurmanız gerekir
Yeni düzenleme ile süresiz sözleşmeli diye bir şey kalmadı artık tüm sözleşmeli atamalar 3+1 oldu, deniyor doğru değil mi yani?
Bir de aynı soruyu rahatsız edici bir biçimde tekrar etmiş olacağım ama maaş konusunda sizin bir tahminiz var mı?

Merhaba, bugün sormayı unutmazsınız değil mi?

mahh arkadaşlar bizim bakanlığa atanıp sözleşme imzalamadan başka bakanlığa geçtiklerinde herhangi bir yaptırım vb olmadığını söylediler
ancak
en sağlıklı bilgiyi yine de zimmete düştüğünüz yerden alırsınız. il sağlık ilçe sağlık nere varsa arayın ya da cimer - bilgi edinme olarak ilgili yerlere yazın
aksi bir durum olursa çok can sıkıcı olur

Maaşlar attığınız tabloda ki gibi miymiş?

Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Ama tercih vermedim. Aile Bakanlığında çalışan hemşireler ile iletişime geçtim. Sağlık Bakanlığı ile arasında en az 5-6 bin lira kadar fark var. Tüm memuriyeti düşününce maddi kayıp çok oluyor. Özlük hakları da darmış. Bir de nereyi arasam net bilgi alamadım. Çünkü tercih süresi falan uzadı. Sonuçlar bile açıklanana kadar ben zimmete işlenmiş ve çağrılmış olurum. Bu yüzden de cesaret edemedim. Bir sıkıntı falan çıkarsa uğraşacak kadar maddi-manevi olanağım yok. Tekrardan yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum.

Siz bir işinize başlayın. Ekonomik özgürlüğünüz olsun başka fırsatlar da çıkar önünüze. Lisans okursunuz tekrar. Nobetli çalışacağınız için okula rahat gider gelirsiniz. Hemşireliği sevmiyorsanız akademiye yönelirsiniz. Inanın çok fırsat çıkar önünüze yeter ki bu kadar karamsar olmayin. Maas dusuklugu yan haklarin eksikligi insani cok rahatsiz eder.

Sevdiğim, istediğim bir şehre atansam hiç başka bir şeyi düşünmezdim. Sizi galiba diğer konumda da gördüm hiç istemediğim bir yere atandım, bu yüzden alternatif bakıyorum. Ama Aile Bakanlığı da içime hiç sinmedi. Birkaç bin lira olsa fark sorun değil de bu kadar da fazla maalesef ki. Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur, bambaşka kapılar açılır.

Biliyorum nereye atandiginiz. Neden istemediğinizi de biliyorum. Yasadigin8z şeyler hiç kolay değil. Ama iyi şeylere odaklanin artık. Kimseye muhtaç olmayacaksınız. Onca olaya rağmen bir mesleğiniz olmuş. Bundan sonra bakış acınızı değiştirin. Herşey daha iyi daha güzel olacak diye düşünün. Ve inanıyor musun7z bilmiyorum ama astroloji danışmanlığı almanızı tavsiye ederim. Hayata bakış acin8zi değiştirmeye yardımcı olabilir.

Uzun vadeli planlar yapmayacağım diye kendi kendime söz vermiştim ama Şöyle olabilir mi acaba? Farklı bir ilde yüksek lisansa ya da yeni bir lisansa başlasam ve o şehre yerleşip Malatya 'ya nöbete gelip gitsem? İstanbul' da bir devlet hastanesinde bir hemşire öyle öyle Kıbrıs 'ta hukuk bitirdi.

Siz şimdiden böyle planlar yapıyorsanız, aklınıza bu kadar işlemişse orada kalmamak, gerçekten bir süre sonra yapamazsınız, bırakabilirsiniz gibi duruyor.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Neden olmasın? Benim üniversitede hocam vardı. Lisede hemşirelik okumuş. Sonra atanmış. Ama hemşireliği sevmediği için üniversite sınavına girip çalışırken lisans okumuş. Ve şuan okuduğu lisans bölümünde profesör. Siz de yapabilirsiniz neden olmasın ki? Hemşirelik nöbet usulü olduğu için çok müsait böyle şeylere. Siz hayal kurum tabi ama buna plan demeyin. Biraz da akışına bırakın hayatınızı.

Yeniden okuyan çok var, ben stajda çok rastladım. Şu anlamda soruyorum, okul olan şehirde yaşasam Malatya 'ya da sadece nöbete gelsem? Yani Malatya' ya atandım ya orada yaşamasam?

mahh yeni konu açsan iyi olurdu. senin konularını severek takip ediyorum

Bir sen seviyorsun B Boniva Full linç yiyorum.
öyle deme.herkes fazlasıyla sana destek verdi her konunda.ha fırça da attık ama konu açmanın amacı o değil mi her kafadan bir ses dinlemek. problem o zaman çözülür olaya Farklı yönden baktığın zaman

Konularınızı görüyorum ama çok takip etmiyorum sağlık bakanlığı ile atandıysanız lütfen başka atama bekleyenlerin hakkını suistimal etmeyin. Bırakın onlar da atansın.

Yeniden okuyan çok var, ben stajda çok rastladım. Şu anlamda soruyorum, okul olan şehirde yaşasam Malatya 'ya da sadece nöbete gelsem? Yani Malatya' ya atandım ya orada yaşamasam?
Bilemiyorum ama böyle çok zor olmaz mı sizin için benim de hemşire komşularım var kuzenlerim var başka akrabalarım da var çok yoğun çalışıyorlar nöbetin gündüz mü olacağı yoksa akşam mi olacagi belli olmaz.

Misal pandemi zamanı deprem zamanı çok ama çok yoğun çalıştılar.

2.bir lisans istiyorsanız AÖF hakkinizi değerlerin derim sınava 2.universite kapsamında 4 yıllık bölüme sınavsız kayıt olursunuz daha sonra isterseniz o bölümden atanirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…