- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
Van'da vardı keşke yazsaydınizCiddi misiniz? Ben bir defa mini giydim tüm teyzeler amcalar gözünü ayırmadılar. Hayattan soğudum. Çarşının orada oturuyorduk bu arada. İlçe değil yani.
O iki otel neresi?
Ya geçen konuda barlar sokağı ile ilgili bir örnek verdim linç yedim. Korkuyorum bu yüzden.Ama neden bu ilde bir barlar sokağı, gece kulübü tarzı bir yer yok? Cafe bile gözüme çok emekli usulü geliyor. Bir tane canlı müzik olan bir yere rastladım. Onlar da arabesk söylüyorlardı sağ olsunlar. Canlı müzik falan neden yok?
Ay kız yeter artık mızmızlanma artık. İstanbul Eskişehir yazsaydın o zaman ayol. Tüm Malatya sana göre ayak uydurmayacak sen Malatya’ya göre ayak uyduracaksın. Bir git bi çalışmaya başla zaman su gibi akıp gidecek sevemezsen başka yere tayin istersin. Dır dır etme ev bakıyor musun? Ve ne zaman işe başlıyorsun tarih belli miCiddi misiniz? Ben bir defa mini giydim tüm teyzeler amcalar gözünü ayırmadılar. Hayattan soğudum. Çarşının orada oturuyorduk bu arada. İlçe değil yani.
O iki otel neresi?
Ya geçen konuda barlar sokağı ile ilgili bir örnek verdim linç yedim. Korkuyorum bu yüzden.Ama neden bu ilde bir barlar sokağı, gece kulübü tarzı bir yer yok? Cafe bile gözüme çok emekli usulü geliyor. Bir tane canlı müzik olan bir yere rastladım. Onlar da arabesk söylüyorlardı sağ olsunlar. Canlı müzik falan neden yok?
Canım benim teşekkür ederim. İnşallah bir gün!Sen tanıştırdın tatlışsaolasın inşallah orda da görüşür sana foto atarız, keşke senle de tanışsam İnan ki çok sıcaksın isterim senle de tanışmak , yok memurum Keşke öğretmen olsaydım nerde o günler :)
B Boniva Anlatamıyor muyum?Ay kız yeter artık mızmızlanma artık. İstanbul Eskişehir yazsaydın o zaman ayol. Tüm Malatya sana göre ayak uydurmayacak sen Malatya’ya göre ayak uyduracaksın. Bir git bi çalışmaya başla zaman su gibi akıp gidecek sevemezsen başka yere tayin istersin. Dır dır etme ev bakıyor musun? Ve ne zaman işe başlıyorsun tarih belli mi
aşkımsu anlıyorum ama sende şunu anlamıyorsun: Malatya’da İstanbul’daki gibi eğlence kültürü yok! vardır da ama Beyoğlu sokakları yok! Cafeler de vardır da ama Cihangir’deki konseptte değil.
Van az alım yaptı ve deprem bölgesi olmadığı için yüksek kapattı.Van'da vardı keşke yazsaydıniz
Ciddi misiniz? Ben bir defa mini giydim tüm teyzeler amcalar gözünü ayırmadılar. Hayattan soğudum. Çarşının orada oturuyorduk bu arada. İlçe değil yani.
O iki otel neresi?
@Gold Bu arada siz kaçtınız mı Malatya'da mısınız? Ne yaptınız?
Benim arkadaşım huzur evinde çalıştı ama maalesef bel fıtığı olup ameliyat oldu haladaha bel ağrısı cekiyor huzur evi bence tercih etmeyinÇocuk yuvası muhtemelen rahat. Huzur evlerinde bazı yatağa bağımlı yaşlılarımız oluyor. Onların falan da muhtemelen tüm bakımı verilir. Dolayısıyla huzur evi çok rahat olur mu bilmiyorum. Tam orada çalışan bir hemşireye rastlasam çok iyi olur. Ama bulamıyorum.
Ay bilmiyorum. Kalbim hiç rahata ulaşamıyor hep böyle bir melankolilerdeyim. Umarım her şey güzel olur. Malatya benim için yeni bir sınav değil de hayırlı olandır umarım. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Yani bi sahil kenti kadar olmaz ama yine de rahat bi yer hele de son yıllarda 10 yıl da herşey daha gelişti, 10 yıl önceki bdv konularında bile kocam dövdü yazanlara sen de haketmişsin diyenler var, barlar sokağı doğuda çok tutmaz ondan açmıyorlar heralde :) oteller Suan tadilatta gelince görürsünüz zaten açılınca malatyaetkinlik sayfalarında eğlenilecek şeyler yazıyor.
Maaş farkı çok fazla olduğu için ve özlük hakları çok kısıtlı olduğu için tercih vermedim. Teşekkür ediyorum.Benim arkadaşım huzur evinde çalıştı ama maalesef bel fıtığı olup ameliyat oldu haladaha bel ağrısı cekiyor huzur evi bence tercih etmeyin
Hiççç muhafazakar biyer değil Doğu şehri diye korkuyorlar ama geliyorlar içanadoludan bin kat Özgür bi yer, tabi bunun sebebi AlevilerimizOnlar çok çağdaş olunca bizde nemalanıyoruz. Neredeyse tüm kadınlar cropla vs geziyorlar bende tabi bi tek adam gibi barları yok, ama 2 otel var alkollü müzikli baya tıklım tıklım oluyordu depremden önce
Hilton ve Ramada da açıktı sanki.Benim bildiğim çoğu otel kapandı depremden sonra. Hafif hasarlilar tamir olup açılmış olabilir. Ama benim bildiğim tek açık Movenpick vardi depremden sonra ve sürekli doluydu. Yabanci çalışanlar filan vardı çok ama şimdi gitmis olabilirler.
Anlamak istemiyorum.aşkımsu anlıyorum ama sende şunu anlamıyorsun: Malatya’da İstanbul’daki gibi eğlence kültürü yok! vardır da ama Beyoğlu sokakları yok! Cafeler de vardır da ama Cihangir’deki konseptte değil.
Yani orada öyle .Burada böyle. Anlıyor musun?
Boşver takma kafana İstanbul’un göbeğinde yaşıyorum her gün festival cafe barlara gitmiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?