Henüz Zimmete Düşmedim Farklı Bakanlığa Tercih Verebilir miyim?

Van'da vardı keşke yazsaydıniz

Ay kız yeter artık mızmızlanma artık. İstanbul Eskişehir yazsaydın o zaman ayol. Tüm Malatya sana göre ayak uydurmayacak sen Malatya’ya göre ayak uyduracaksın. Bir git bi çalışmaya başla zaman su gibi akıp gidecek sevemezsen başka yere tayin istersin. Dır dır etme ev bakıyor musun? Ve ne zaman işe başlıyorsun tarih belli mi

Canım benim teşekkür ederim. İnşallah bir gün!

B Boniva Anlatamıyor muyum? Eskişehir falan yok yok Deprem bölgesi sadece. Yüz kere baştan anlattım.

B Boniva Anlatamıyor muyum? Eskişehir falan yok yok Deprem bölgesi sadece. Yüz kere baştan anlattım.
aşkımsu anlıyorum ama sende şunu anlamıyorsun: Malatya’da İstanbul’daki gibi eğlence kültürü yok! vardır da ama Beyoğlu sokakları yok! Cafeler de vardır da ama Cihangir’deki konseptte değil.
Yani orada öyle .Burada böyle. Anlıyor musun?

Yani bi sahil kenti kadar olmaz ama yine de rahat bi yer hele de son yıllarda 10 yıl da herşey daha gelişti, 10 yıl önceki bdv konularında bile kocam dövdü yazanlara sen de haketmişsin diyenler var, barlar sokağı doğuda çok tutmaz ondan açmıyorlar heralde :) oteller Suan tadilatta gelince görürsünüz zaten açılınca malatyaetkinlik sayfalarında eğlenilecek şeyler yazıyor.

Benim arkadaşım huzur evinde çalıştı ama maalesef bel fıtığı olup ameliyat oldu haladaha bel ağrısı cekiyor huzur evi bence tercih etmeyin

Ay bilmiyorum. Kalbim hiç rahata ulaşamıyor hep böyle bir melankolilerdeyim. Umarım her şey güzel olur. Malatya benim için yeni bir sınav değil de hayırlı olandır umarım. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.

Benim arkadaşım huzur evinde çalıştı ama maalesef bel fıtığı olup ameliyat oldu haladaha bel ağrısı cekiyor huzur evi bence tercih etmeyin
Maaş farkı çok fazla olduğu için ve özlük hakları çok kısıtlı olduğu için tercih vermedim. Teşekkür ediyorum.

Benim bildiğim çoğu otel kapandı depremden sonra. Hafif hasarlilar tamir olup açılmış olabilir. Ama benim bildiğim tek açık Movenpick vardi depremden sonra ve sürekli doluydu. Yabanci çalışanlar filan vardı çok ama şimdi gitmis olabilirler.

Hilton ve Ramada da açıktı sanki.

Anlamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…