• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep 3. Kişi olmak.

Giz05

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
468
166
323
İzmir
Arkadaşlar ve sevgili ablalarım, benim şöyle bir sıkıntım var: benim bir erkek arkadaşım yok beni beğenende yok ama şu an bu durumu yaşım küçük herkesin bir kısmeti vardır diye sıkıntı etmiyorum fakat sık sık ortamlarda kendimi gereksiz hissetmeye başladım. Örneğin, arkadaşım ve erkek arkdaşının yanında kendimi aşırı fazlalık hissedip söyleyeceğmi söyleyip kaçmak. (Arkadaşım ilişkinin başlarında çekindiği içi beni yanında istiyordu ama ben daha kötü hissediyordum kendimi fazlalık gibi) bir tane daha örnek vereyim, yengemle kuzenim konuşurkende kendimi yalnız ve gereksiz hissediyorum ve ben bunu günde 8-10 kere yaşıyorum. Sizce bunu, yalnızlık hissini nasıl yenebilirim?

Benim de sevgilim yok ama kimsenin yanında fazlalık hissetmem.
Kuzenlerimden evli olanlar sevgilisi olanlar var onlar her zaman her günlerini benimle geçirmiyorlar elbette ama bizlerle de vakit geçirmek isteyebiliyorlar çağırınca gidiyoruz çokta güzle vakit geçiriyoruz.
Arkadaş ortamında dostum diyebilirim hatta o da sevgilisi ile buluşacağı zaman belli zamanlarda beni çağırmıştır.
Sonuçta kuzeninin hayatına giren evlilik,sevgili olsun ister istemez sizi de tanımış oluyor tanıştırılınca.
Arkadaş ortamı içinde aynısı geçerli.
Bence kendinizi fazlalık hissetmeniz yersiz bence böyle düşünerek kendinize haksızlık etmeyiniz.
Onlarla birlikte olmanın keyfini çıkartın derim.
Elbette zamanı gelince senin de sevgilin olacaktır sen de onu arkadaşlarınla,kuzenlerinle tanıştıracaksındır.

bu iş kısmet işi , insanlar güzel olduklarından yada popüler olduklarından sevgilileri yok . Bu değişik bi şey yani zamana bırak ve sıcak kanlı olmaya çalış

Back
X