• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep aklımın bir köşesinde acabalar.((

bence kv adayı laf sokmak için söylememiş gibi geldi.öyle olsa şimdiye kadar çoktan fakrlı şeyler yapmış söylemiş veya bu evliliği onaylamamış olurdu..
çocuklarınız kaç yaşındalar?

+1
Kötü niyetli + fesat

bu durumda söylediği söz gerçeği yansıtıyor.yani laf sokmak için değil de gerçeği söylemiş olduğu gibi..siz evlenmeden herkes durumu anlatmak istememiş..normal geldi bana,neden uğraşsın ki herkesin lafı sözü ile..elbet öğrenirler siz evlendikten sonra..
çocuklarınızla arası iyiyse ve sizi seviyorsa(ki görünen o ki seviyor,herşeyi kabul etmiş) mutluluklar dilerim size.
uzun zamandır mı berabersiniz?

3 yıldır birlikteyiz

Düşüncemin doğru olduğunu iddia etmiyorum ama ben evlilikte denklik olması gerektigini düşünüyorum.
Nasıl bir kadının 2 çocuklu bir erkekle evlenmesini doğru bulmuyorsam,
Şuan bir kadının da 2 çocukla bekar bir adamla evlenmesini dogru bulamıyorum.

İstisnalar yok mu, tabi ki var..

bir de boşanalı ne kadar oldu,çocuklar babalarını görüyorlar mı,siz şehir değiştirince çocuklar babalarını nasıl görecekler?
ben hep çocuk odaklı olduğum için bu konularda:)
boşanalı 5 yıl oldu.. çocukların velayeti babalarında 15 günde bir hafta sonları ben alıyorum

neden babalarında

aslında bu konulara girersem çok konu sapar ve uzar ama kısaca şöyle söyleyebilirim.. boşanma sebebimiz zaten tüm aile yükünün maddi durum çok iyi olmasına rağmen aileme yüklenmesi bunun dışında yıllarca boşnamazsın çocukları vermem tehditleri ve çok küçük yaşta yapılan bir evlilikten sonra boşanma sürecinde yeni bir hayat kurma döneminde çocuklara yeterli olamama düşüncesi

boşanalı 5 yıl oldu.. çocukların velayeti babalarında 15 günde bir hafta sonları ben alıyorum

Kv nin söylediği gereksiz olmuş o halde. Geldiklerinde çocuklar olmayacak madem.. Çekincesini anlayabiliyorum ama. Çok durmayın üzerinde.

Aşağıdaki mevzuları düşünmüşsünüzdür sanırım. Onlar daha önemli.

-Çocuklarınız sizin yaşayacağınız şehre rahatça gelebilecekler mi?
-Çocuklarınızla evleneceğiniz kişi anlaşıyor mu?
-Kv ile evlerinizin mesafesi ne kadar olacak? Şu durumda yakın olmaması daha iyi gibi geldi.

Ben bosanmis ve 2 cocuklu biri olsam hic evlenmemis biriyle 2.evlilik yapmam. Iki tarafi da yipratabilir. Tabi iyi örnekler de mevcut ama sevgilinizin über adam olmasi lazim.

süper bir adam ne yazıkki bence daha dünyaya gelmemiştir:)) fakat kendisde ayrılmış bir anne babanın çocuğu olduğu için bu duruma çok yabancı olmayışı olabilir...

3 yıldır birlikteyiz
bu bambaşka bir durum oldu o zaman..adam sizi çocuklarınızla beraber kabul etmemiş,sadece sizi kabul etmiş aslında.çocuklara abilik ya da babalık yapacak değil.peki siz şehir değiştirince çocuklarınızı nasıl göreceksiniz asıl öenmli konu bu............

aslında bu konulara girersem çok konu sapar ve uzar ama kısaca şöyle söyleyebilirim.. boşanma sebebimiz zaten tüm aile yükünün maddi durum çok iyi olmasına rağmen aileme yüklenmesi bunun dışında yıllarca boşnamazsın çocukları vermem tehditleri ve çok küçük yaşta yapılan bir evlilikten sonra boşanma sürecinde yeni bir hayat kurma döneminde çocuklara yeterli olamama düşüncesi

yukarıda da yazdım
müstakbel kv size bildiğin laf sokmuş
bence bir daha düşünün
şahsen ben sürekli bana bu durum hakkında laf soylenmesini dinlemektense hiç evlenmem daha iyi bir de siz onların memlekete gidecekmişssiniz cenelerini dinle dur artık
hiç çekilecek gibi değil

bu bambaşka bir durum oldu o zaman..adam sizi çocuklarınızla beraber kabul etmemiş,sadece sizi kabul etmiş aslında.çocuklara abilik ya da babalık yapacak değil.peki siz şehir değiştirince çocuklarınızı nasıl göreceksiniz asıl öenmli konu bu............

aslında evet zaten ben kendisine böyle bir sorumluluk yüklemeyi hiç bir zaman düşünmedim.. onlar benim çocuklarım tüm sorumlulukları benim kendisi sadece bana destek olabailcek ve çocuklarıma abilik yapabilcek kadar sorumluluk sahibi

bu bambaşka bir konu oldu belki haddim değil ama ne olursa olsun,ne kadar tehdit olursa olsun o dönem 3 ve 8 yaşındaki çocuklarınızı babaya verip kendinize "yeni" bir hayat kurabildiniz?
yani sizin bu yeni evlilikteki düşünceniz çocuklarıma iyi davranır mı ,beraber nasıl oluruz değil de sadece kağıt üzerinde boşanmış 2 çocuklu kavramı yüzünden sıkıntı çeker miyim...

aslında evet zaten ben kendisine böyle bir sorumluluk yüklemeyi hiç bir zaman düşünmedim.. onlar benim çocuklarım tüm sorumlulukları benim kendisi sadece bana destek olabailcek ve çocuklarıma abilik yapabilcek kadar sorumluluk sahibi
15 günde bir h.sonu gördüğünüz çocuklarınızın çok bir sorumluluğu olduğunu düşünmüyorum zannımca.o yüzden kim olsa ayda 2 gün abilik yapabilir sanırım onlara.o yüzden düşünmenize gerk yok bence.ki şehir değiştirince o 2 gün bile olmaz sanmıyorum.belki yaz tatillleri..??

Kv nin söylediği gereksiz olmuş o halde. Geldiklerinde çocuklar olmayacak madem.. Çekincesini anlayabiliyorum ama. Çok durmayın üzerinde.

Aşağıdaki mevzuları düşünmüşsünüzdür sanırım. Onlar daha önemli.

-Çocuklarınız sizin yaşayacağınız şehre rahatça gelebilecekler mi?
-Çocuklarınızla evleneceğiniz kişi anlaşıyor mu?
-Kv ile evlerinizin mesafesi ne kadar olacak? Şu durumda yakın olmaması daha iyi gibi geldi.

hemen cevaplıyrum,

- çocuklarım yaşayacğım şehire şu anda gelmicekler çünkü çocuklarımın pskolojisini etkilemek istemiyorum..ben şu an yaşadığım evi boşaltmıcam ve yine 15 günde bir çocuklarım geliceği zaman onlarla olmak ve ailemi görmek için evime gelicem..
- çocuklarımla evleniceğim kişi tanışmadılar dediğim gibi çocuklarıma bu evleniceğim adam diye birşey söylemek istemiyorum şu an çünkü küçükler
-kv ile ayrı evlerde ve mesefaeli bir ilişkimiz olucak çünkü eveleniceğim insan bu konuda çok hassas

15 günde bir h.sonu gördüğünüz çocuklarınızın çok bir sorumluluğu olduğunu düşünmüyorum zannımca.o yüzden kim olsa ayda 2 gün abilik yapabilir sanırım onlara.o yüzden düşünmenize gerk yok bence.ki şehir değiştirince o 2 gün bile olmaz sanmıyorum.belki yaz tatillleri..??

yok bu kural bizim hayatımızda hiç bir zaman değişmez sanırım çünkü benim kadar ailemde çocuklara çok düşkün iki elimiz kanda dahi olsa hatta evleniceğim insan bile çocukları görme günü geldiğinde mutlaka onlarla olmaamız gerektiğini çok iyi biliyor

hemen cevaplıyrum,

- çocuklarım yaşayacğım şehire şu anda gelmicekler çünkü çocuklarımın pskolojisini etkilemek istemiyorum..ben şu an yaşadığım evi boşaltmıcam ve yine 15 günde bir çocuklarım geliceği zaman onlarla olmak ve ailemi görmek için evime gelicem..
- çocuklarımla evleniceğim kişi tanışmadılar dediğim gibi çocuklarıma bu evleniceğim adam diye birşey söylemek istemiyorum şu an çünkü küçükler
-kv ile ayrı evlerde ve mesefaeli bir ilişkimiz olucak çünkü eveleniceğim insan bu konuda çok hassas

Peki çocukların bir süre sonra anne seni istiyoruz deyip seninle yaşamak isterlerse bu ihtimali de hesapladın mı.
Eş adayınla bunları da konuşmuşsunuz dur herhalde.

Back
X