annemleri arayip birsey desem, sen herseyimizi ailene anltyiorsun diyo, demesem bak ailen söyle böyle yapiyo diyo. en cok kizdigimda hep siz diyo yani beni kendinden saymiyormus gibime geliyo
ya babasina bile sikayet ettim. baba oglun annemi babami akrabalara kötülüyo dedim ne gerek var benimle sizinle konussun bir sikintisi varsa ama ele anlatmasin dedim tmm kizim ben konusurum dedi. konustu. yine ayni yine ayni. misafir gelsin onlarin yaninda bile iste sumrunun tarafi söyle dedi, sumrunun tarafi sunu dedi felan. ya valla ben utaniyorum onun öyle konusmasindan. her misafir gelip gittiginde tartisiyoruz bunun yüzünden. ne bu ya. hadi yakin arkadasinla dertlesirsin ama bu daha almanyaya yeni geldi her gelen misafirde bizim tanidigmiz benim arkadaslarim falan. cok ayip olyuo ya. insan demezmi vay bu aile neymiste biz kac senedir bilememisiz diye. tartismamiz cok uzayincada sumruuuuu senin ailenin kim oldugunu unutuyorsun heralde ikimiz bir aileyiz onlardan ciktin sen artik diyo. bunu diyende o sonra birsey olunca siz söyle yaptiniz böyle yaptiniz diyende o. anlamadimki ben simdi
ay ne tripli bir adam bu:sinifsinif:
vallah fazla yüz verme, kendinide ezdirme, haddini bilsin:mymeka: ailem hakkinda sürekli sikayet etmenden biktim , bu durum degismezse yollarimizi ayiralim de[/QUOTE
sakın ha*hemen yollarımızı ayıralım denmez.
ailene laf söyletme,güzelce söyle,anlamazsa sabret.ben 32 yıllık evliyim,aynı şeyi eşim yapardı,sabrettim,çünkü babamın evine dönemezdim,iyi ki de dönmemişim.
şu an eşim ailesi ile kendi sorunları yüzünden araları açık ben de rahat ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?