hep arada kalıyorum

sumru

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
2.511
0
116
Almanya
merhaba ben yeni kayit oldum siteye umarim yardimci olabilirsiniz. ben gecen yaz evlendim yani daha 8aydir evliyim. ailem karsiydi, cok zorluklar cekerek evlendik. esim türkiyede geldi buraya ve bütün stres basladi. ailem bize zorluklar cektirdigi icin isinamiyor sanirim aileme. yüzlerine gülüyor onlar gidince ailesiyle benim annemi babami cekistiriyor. annemle, babamla, kardeslerimle telefonda konusayim hep dinlemek bilmek istiyor ne konustugumuzu. haber vermeden ben zaten arayamiyorum. hemen agresiflestiyor.
dün disi agriyordu hastaneye gittik cok agriyor diye. doktor bakti dedi isten degil cenenin eklem yerleri dislerini sika sika cok hassaslasmis. tedavisi varmis plastik kaplamalarla felan. oda 3gün sürer dediler kaplamalar hazir olana kadar. ozamana kadar agri kesici atmasini lazimmis. aynen byöle söyledim onada. agriya karsi agri kesici atildigini bende biliyorum dedi bu doktor neden birsey yapmiyor dedi. tekrar anlattim.
basladi otobüs duraginda iste annenler biliyordu benim hasta oldugumu bak biariyorlar mi hic. baban ne bicim bir adam insan arabasini bari verir en azindan sorar diyo. bak biz kendi isimizi kendimiz hallediyoruz dedim gerek yokki dedim. diyo sen hasta olsan seni hemen ararlar, ayrimcilik yapmak icin ben hasta olunca nasil aramiyorlr falan diye.
hafta sonu pazara gittik ordada demistiki bak kimseye danismadan ne güzel gittik gezdik dolastik ben böyle istiyorum diyo. gezmeye gelince arayip sormasinlar ama böyle seylerde arasinlar istiyor. anlamiyorum ben artik esimi ya cok sacma seylerden sorun yaratiyor. bende annesini cok sevmiyorum ama hic bir gün demedim annen söyle böyle diye. gelin kaynana tartismalari duydumda ben damadin kaynanayi kayinbabayi böyle cekistirdigini duymadim ben valla. birsey desem sen onlari destekliyorsun beni satiyorsun diyo demesem iyice ezecek. napim ben? bilmiyorumkismile

gamzenin konularada benziyor seninki
Allah sabır versin ne denebilirki
belki biraz mesafe olmalı ailenle eşin arasında
çok mu yüzgöz oldular

annem babam zaten yani fazla rahatsiz etmiyelim diye öyle cok aramazlar. e hicbirseyide aileme anlattirmiyorki yani hicbirsey konusamiyorumki ben annemle babamla birseylerden bilgisi olsun arasinlar. e onlar ne bilsinki bizim gezmeye mi gittigimizi doktora mi

annemleri arayip birsey desem, sen herseyimizi ailene anltyiorsun diyo, demesem bak ailen söyle böyle yapiyo diyo. en cok kizdigimda hep siz diyo yani beni kendinden saymiyormus gibime geliyo

annemleri arayip birsey desem, sen herseyimizi ailene anltyiorsun diyo, demesem bak ailen söyle böyle yapiyo diyo. en cok kizdigimda hep siz diyo yani beni kendinden saymiyormus gibime geliyo

sen bu adamı mutlu edemezsin:bbo:

hiç boşuna kendini yorma

içinden geldiği gibi yaşa
-tatlicadiarzu-

diyemiyor musunuz eşinize; sen kimi kime şikayet ediyorsun diye.
laf söylettirme arkadaşım ailene, kocan bile olsa haklarında konuşturtma.

ay ne tripli bir adam bu:sinifsinif:
vallah fazla yüz verme, kendinide ezdirme, haddini bilsin:mymeka: ailem hakkinda sürekli sikayet etmenden biktim , bu durum degismezse yollarimizi ayiralim de

zaten söyletmedigim icin tartisiyoruz hep. birde iste benim ailemle iyi gecinmedigini her hangi akrabasi ararsa arasin herkese söylüyor. sinir oluyorum ya. diyorumki sen bana kiziyorsun birseyimizi annemlere söyledigimde eh sen neden herbirseyimizi benim tanimadigim insanlara söylüyorsun annesi babasida degil herangi bir akrabasi. lmaz: bazen düsünüyorum bende hep annesinin dediklerini mi söyleyip dursam ki acaba diye. bir süre sonra oda benim gibi bikinca anlar mi acaba? aman sonra birde düsünüyorum simdi öyle birsey yapsam hemen anasina syöler gelinin benimle seni cekistirmeye kalkiyor diye. herseyi sorun ediyor ya. neymis babam arabasini vermemis, bizi suraya buraya götürmemis, annem bana düzgün yemek yapmasini ögretememis. elimden geldigi kadar yemek yapmaya calisyiorum bazen güzel oluyo bazen olmuyor. e ben hic evde mi kaldimki annesi gibi süper yemek yapim. okula gittim sonrada hep calistim annem yapar ben yerdim. böyle deyincede insan merak etse ögrenir diyo. annesi 45yasinda daha 6yildir calisiyo hergün babssinin önüne aksam bi gün haslanmis yumurta birgün kizarmis yumurta koyuyo. sanki evlerinde müthis menüler vardida.

Evliliğinize ailenizin karşı olmasından kaynaklanmıştır bu durum.
Eşinizinde başka takacak sorunu yok herhalde...Neyse...

Canım sen ailene hiçbir şekilde laf ettirme,ne demek aramasınlar ne yaptığımızı sormasınlar...
Bunlar konuşulmazda başka ne konuşulurmuş telefonda?
Başından zorluk çıkardıkları için ailene karşı tepkileşme kalıcı olmuş herhalde.
Sanıyorum ailen onu aramayınca geçmiş olsun diye,kendisini halen istenmeyen gibi görüyor.
Belki aileniz arada onuda bir arasa hatır sormak için, bu sorun ortadan kalkabilir.

sabahlari ise giderken annemle beraber gidiyo yani ayni oldan gidiyorlar. öyle annemgile karsi iyi annmlerde ona karsi yii annemlerin ona hicbirsey dedikleri yok. annem hamur isi yapsin sevdigimiz bir yemek yapsin, babamida beklemez sogumasin diye hemen otobüse atlar getirir yemegi. bazen onun sevmedigi birseyi getirince sofraya koydugumda yemiyor neden yemiyorsun sevmedin mi baska birsey yapayim diyorum. ben senin annenin yaptigini yemek zorundaymiyim diyo. tuhaf ya. evlenmeden böyle degildi kendi ailesinede bu kadar düskün degildi. dün iste biz hastanedeyken onun aileside aramis ev benimkilerde. babasini aradik haber verdik iste birsey yok diye. dedim annemi arayayimda söyleyim merak etmesinler dedim. merak eden cebide arardi diyo. birsey isteriz diye korktular heralde diyo. tövbe tövbe. zaten gec olmustu bende aramadim mesaj attim anneme geldik biz merak edilecek birsey yok dedim. herseyi sorun ediyo

Ne memnuniyetsiz bir eşiniz var.

Mutlu etmek zor mu zor .

Herşeyi dert eden,yok o bunu yaptı yok bu şunu yaptı diyerek evliliğinde boşu boşuna stres yaratan bir tip ...

Ne olursa olsun ailenize laf söylettirmeyin.Her ne olursa olsun o sizin aileniz.

Senin aileni ne cürretle sana ve kendi akrabalarına şikayet edebilir.Buna nasıl izin veriyorsunuz siz de.

Kesin tavrınızı koyun.Sizin onun ailesi hakkında konuşmanız nasıl onu öfkelendirecekse ,onun sizin aileniz hakkında böyle ileri geri konuşması da sizi öfkelendirdiğini net bir şekilde izah edin.

ailenizin karşı olmasından dolayı böle davranıodurr.unutamamıştır yaşattıkları zorluklarıı.

allah yarıdmcınız olsunn.orta yolu bulmanız zor

eşin biraz çocuk galiba biraz benim eşime benziyor.anlattıklarına benzer şeyleri bende yaşıyorum.ama sana şunu söylemeden geçemiycem söz konusu ailem olduğunda asla taviz vermem eğerki ağzını açıp tek kelime etsin dünyayı başına yıkarım.eşimde olsa aileme laf söyletmem.kendisi en deli bozuk akrabnalarını bile yere göğe koymazken benim biricik aileme laf etmek haddine değil.çok fena yaparım.

ya babasina bile sikayet ettim. baba oglun annemi babami akrabalara kötülüyo dedim ne gerek var benimle sizinle konussun bir sikintisi varsa ama ele anlatmasin dedim tmm kizim ben konusurum dedi. konustu. yine ayni yine ayni. misafir gelsin onlarin yaninda bile iste sumrunun tarafi söyle dedi, sumrunun tarafi sunu dedi felan. ya valla ben utaniyorum onun öyle konusmasindan. her misafir gelip gittiginde tartisiyoruz bunun yüzünden. ne bu ya. hadi yakin arkadasinla dertlesirsin ama bu daha almanyaya yeni geldi her gelen misafirde bizim tanidigmiz benim arkadaslarim falan. cok ayip olyuo ya. insan demezmi vay bu aile neymiste biz kac senedir bilememisiz diye. tartismamiz cok uzayincada sumruuuuu senin ailenin kim oldugunu unutuyorsun heralde ikimiz bir aileyiz onlardan ciktin sen artik diyo. bunu diyende o sonra birsey olunca siz söyle yaptiniz böyle yaptiniz diyende o. anlamadimki ben simdi

onlardan çıktın artık mıkafamçokkarıştı

saçını başını yol,anca kendine gelir. saygısız adam

Sumru merhaba,
Ben sana şöyle bir öneride bulunayım. Gamzeliyarim var bu forumda.
Sen onu bul ve birbirinizle dertleşin.

Durumlarınız çok benzer. Çok genç-yeni evli bir kadın, almanyada geçen bir hikaye, öküzün önde gideni bir koca, çırpınıp didinen fedakar bir kadın.

İkisinde de kocalar ne kadına ne de kadının ailesine saygı duyuyor.
Bak şimdi öbür konu başlığını da okudum. Adam kendi tatmine bakıyor, yatakta geberip gitsen bile adam zevkine bakacak.

Amaa şu da var, sen burda 100 tane konu açarsın, kocanın ilkelliklerini sıralarsın, millet sana fikirler verir, ama sonra gamze gibi evime döndüm, kocamı seviyorum ne yapayım dersin veee herşeyi hakedersin.

Herkes hakettiği hayatı yaşar. Kolay gelsin.

başka b konun daha vardı senin eşinin fazla arzulu olmasıyla ilgili. hiç bi anlamda eşinle anlaşamadığını görüyorum. daha yeni evlisiniz çözmek için acele et bence ağaç yaşken eğilir demişler.

çok dırdırcı bi eşin varmış sinir oldum valla
bide biz kadınlara dırdırcı derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…