- 12 Kasım 2020
- 199
- 302
- 53
- Konu Sahibi portakalkeki
-
Haksız sandığınız kişi hakli da olabilir . İlişkilerin dinamiğini bilemezsiniz . Kaldı ki taraf tutmak sizi ilgilendirmemeli bence . Öneri istiyorsanız akışına bırakın ,herkes hayatını yaşıyor zaten . Bir yere gitmek istiyorsanız gidin ya da birşey yapmak istiyorsaniz yapın . Birileriyle ortak görüşe sahip olmanıza gerek yok .Kızlar var mı benim gibi olan dertleşmek istedim , benim sorunum politik olamamak , bunun sonuçlarını o kadar çok ödedim ki gene de akıllandığımı sanmıyorum mesela birileri kavgalı mı ben illa taraf tutuyorum haksız gördüğüm tarafa tepki de gösteriyorum ve hiç şaşmaz o kişiler bi şekilde iyi oluyor ben kötü oluyorum ya fayda onlar iyi olmasa da ben boşuna bi tarafla kötü olmuş oluyorum. Eskiden bunu karakterli duruş diye adlandırıyordum ama artık aptallık diyorum babane ki başkalarının hakkını savunuyorum kendi ilişkimi bozuyorum aslında aramı bozduğum kişileri sevmediğim ve kayıplarına üzülmediğim için de oluyor ama gene de insanları bir hiç uğruna kaybetmeye değmez diyorum ve kendimi enayi gibi de hissediyorum . En son bi arkadaşa bebek görmeye gitmek için organize olurken başka bi arkadaş cüzi bir rakamı vermek istemedi ki ona da gidilmişti bebeğine neyse ben biraz soğuk yaparak falan o kızla aramı bozdum bebek için de paraları toplayıp gittik diğerleriyle ama gittiğimiz kız benim bebeğime gelmedi ve çok da ilgilenmedi açıkçası doğumdan sonra şimdi düşünüyorum da onun çıkarı için diğerine tavır almam gereksizmiş amacım karşılık görmek değildi ama insan gene de üzülüyor don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen
Bebek görme olayı sizi sarsmış zaten aslında. Artık istet istemez değişeceğinize eminimKızlar var mı benim gibi olan dertleşmek istedim , benim sorunum politik olamamak , bunun sonuçlarını o kadar çok ödedim ki gene de akıllandığımı sanmıyorum mesela birileri kavgalı mı ben illa taraf tutuyorum haksız gördüğüm tarafa tepki de gösteriyorum ve hiç şaşmaz o kişiler bi şekilde iyi oluyor ben kötü oluyorum ya fayda onlar iyi olmasa da ben boşuna bi tarafla kötü olmuş oluyorum. Eskiden bunu karakterli duruş diye adlandırıyordum ama artık aptallık diyorum babane ki başkalarının hakkını savunuyorum kendi ilişkimi bozuyorum aslında aramı bozduğum kişileri sevmediğim ve kayıplarına üzülmediğim için de oluyor ama gene de insanları bir hiç uğruna kaybetmeye değmez diyorum ve kendimi enayi gibi de hissediyorum . En son bi arkadaşa bebek görmeye gitmek için organize olurken başka bi arkadaş cüzi bir rakamı vermek istemedi ki ona da gidilmişti bebeğine neyse ben biraz soğuk yaparak falan o kızla aramı bozdum bebek için de paraları toplayıp gittik diğerleriyle ama gittiğimiz kız benim bebeğime gelmedi ve çok da ilgilenmedi açıkçası doğumdan sonra şimdi düşünüyorum da onun çıkarı için diğerine tavır almam gereksizmiş amacım karşılık görmek değildi ama insan gene de üzülüyor don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen
Don Kişot yeldegirmenlerine saldıran, başka biriyle mi karistirdiniz??don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen
Bole yapmak ıstemıssınız yapmışsınız.Canınız sag oldun .Bende oleyıö hep bır taraf tutarımKızlar var mı benim gibi olan dertleşmek istedim , benim sorunum politik olamamak , bunun sonuçlarını o kadar çok ödedim ki gene de akıllandığımı sanmıyorum mesela birileri kavgalı mı ben illa taraf tutuyorum haksız gördüğüm tarafa tepki de gösteriyorum ve hiç şaşmaz o kişiler bi şekilde iyi oluyor ben kötü oluyorum ya fayda onlar iyi olmasa da ben boşuna bi tarafla kötü olmuş oluyorum. Eskiden bunu karakterli duruş diye adlandırıyordum ama artık aptallık diyorum babane ki başkalarının hakkını savunuyorum kendi ilişkimi bozuyorum aslında aramı bozduğum kişileri sevmediğim ve kayıplarına üzülmediğim için de oluyor ama gene de insanları bir hiç uğruna kaybetmeye değmez diyorum ve kendimi enayi gibi de hissediyorum . En son bi arkadaşa bebek görmeye gitmek için organize olurken başka bi arkadaş cüzi bir rakamı vermek istemedi ki ona da gidilmişti bebeğine neyse ben biraz soğuk yaparak falan o kızla aramı bozdum bebek için de paraları toplayıp gittik diğerleriyle ama gittiğimiz kız benim bebeğime gelmedi ve çok da ilgilenmedi açıkçası doğumdan sonra şimdi düşünüyorum da onun çıkarı için diğerine tavır almam gereksizmiş amacım karşılık görmek değildi ama insan gene de üzülüyor don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen
Nerde görülmüş bir insanin bir insana yarandigi senle bende aynı durumdayım ama biraz farklı ben asla yalani sevmeyen birisiyim kesinlikle karşımdaki de bende öleceğimizi bilsek hep doğru olmalıdır yabi herkes bizim gibi degil diyorum bak şöyle şöyle olacak yapma dinlemiyor basina geliyor beni arıyor melek hakli ciktin halbuki banane demi aslinda insanlari uyarmakta bir erdemdir fakat insanlar bunu kötüye yoruyor ya melek beni cekemiyor boyle dedi sevmiyor kıskanıyor ondan öyle bence gorusmeyelim diyenler oldu görüşmeyin ben sizsizde yasiyorum başlarına iş gelince uyarmaka rağmen beni ararlar melek yine haklıydın bende derimki orda dur bana insan lazim sizin gibi işi düşen akraba arkadaş lazım değil hani Hz. Alinin bir sözü vardir insanlar insanlari tanıdıkça uzaklaşır ben aynen öyleyim kimse umrumda değil gerçekten beni seven sayan dostada ihtiyacım yok ben öyle düşünüyorum kimseye neyin havasını aticam kime neye ya filanca çok güzel giyiniyor e ben neden böyle eski kiyafet giyiyorummu diyecem haksizmiyim kim ne yaparsa yapsin vallaha karismiyorum beni arayanlarida tersleyip köşeye atıyorum kötü günde ben insanlara kosuyosam bana en kötü animda arkamdan dalga geçip ornek vereyim 4=30 saat ameliyat masasinda ölüm kalim savaşı veriyorsam arkamdan üzülmeyip demedikleri kalmiyorsa neyim varsa beni kotuleyecek sonrada ben hastaneden cikinca yalandan geçmiş olsun diyorlarsa bende kimsenin anamda olsa babamda olsa kardesimde olsa akrabam eşim dostumda olsa kimsenin kötü gününde asla kosmayacam yeminim var bana yüzüme gülüp arkamdan haset eden insan lazim degil bana destek verecek yanimda güçlü duracak gerçekten kötü gün dostu lazim bu bir iç dokustur biraz olsun rahatladimKızlar var mı benim gibi olan dertleşmek istedim , benim sorunum politik olamamak , bunun sonuçlarını o kadar çok ödedim ki gene de akıllandığımı sanmıyorum mesela birileri kavgalı mı ben illa taraf tutuyorum haksız gördüğüm tarafa tepki de gösteriyorum ve hiç şaşmaz o kişiler bi şekilde iyi oluyor ben kötü oluyorum ya fayda onlar iyi olmasa da ben boşuna bi tarafla kötü olmuş oluyorum. Eskiden bunu karakterli duruş diye adlandırıyordum ama artık aptallık diyorum babane ki başkalarının hakkını savunuyorum kendi ilişkimi bozuyorum aslında aramı bozduğum kişileri sevmediğim ve kayıplarına üzülmediğim için de oluyor ama gene de insanları bir hiç uğruna kaybetmeye değmez diyorum ve kendimi enayi gibi de hissediyorum . En son bi arkadaşa bebek görmeye gitmek için organize olurken başka bi arkadaş cüzi bir rakamı vermek istemedi ki ona da gidilmişti bebeğine neyse ben biraz soğuk yaparak falan o kızla aramı bozdum bebek için de paraları toplayıp gittik diğerleriyle ama gittiğimiz kız benim bebeğime gelmedi ve çok da ilgilenmedi açıkçası doğumdan sonra şimdi düşünüyorum da onun çıkarı için diğerine tavır almam gereksizmiş amacım karşılık görmek değildi ama insan gene de üzülüyor don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen
Karakterlisin demek ki. Bi olay olduğunda fikrini belli etmeyen insanlar sinsi gelir bana.Kızlar var mı benim gibi olan dertleşmek istedim , benim sorunum politik olamamak , bunun sonuçlarını o kadar çok ödedim ki gene de akıllandığımı sanmıyorum mesela birileri kavgalı mı ben illa taraf tutuyorum haksız gördüğüm tarafa tepki de gösteriyorum ve hiç şaşmaz o kişiler bi şekilde iyi oluyor ben kötü oluyorum ya fayda onlar iyi olmasa da ben boşuna bi tarafla kötü olmuş oluyorum. Eskiden bunu karakterli duruş diye adlandırıyordum ama artık aptallık diyorum babane ki başkalarının hakkını savunuyorum kendi ilişkimi bozuyorum aslında aramı bozduğum kişileri sevmediğim ve kayıplarına üzülmediğim için de oluyor ama gene de insanları bir hiç uğruna kaybetmeye değmez diyorum ve kendimi enayi gibi de hissediyorum . En son bi arkadaşa bebek görmeye gitmek için organize olurken başka bi arkadaş cüzi bir rakamı vermek istemedi ki ona da gidilmişti bebeğine neyse ben biraz soğuk yaparak falan o kızla aramı bozdum bebek için de paraları toplayıp gittik diğerleriyle ama gittiğimiz kız benim bebeğime gelmedi ve çok da ilgilenmedi açıkçası doğumdan sonra şimdi düşünüyorum da onun çıkarı için diğerine tavır almam gereksizmiş amacım karşılık görmek değildi ama insan gene de üzülüyor don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen
İş ortamında gerçekten bencil ve sevilmeyen bir kız vardı bütün arkadaşlar hakkında atıp tutardı direkt olarak fayda defalarca tartıştılar ben biberir sorun yaşamadığım halde onu haksız görüp tepkili durdum , amacım belki de diğer gruba yakın olmaktı tam niyetimi kestiremiyorum ama o kızla kanlı bıçaklı kavga edip kötü ananlar bile bir zaman sonra yumuşadı araları düzeldi fakat ben hep öyle gergin kaldım şimdi diğer arkadaşlara mj kızayım kendime mi , mükemmellik de aramıyorum ama sanırım fazla doğrucuyum lafta güzel olsa da gerçek hayatta hiç bir güzelliğini göremedim bununannem de sizin gibiydi. uyardıkça ben dürüstüm dobrayım şeklinde argümanlara sığınırdı.en son arkadaşsız ve çevresinde seveni kalmadığında dediğime geldi şuan ortalama tavırlar sergilemeye çalışıyor. sivri fikirlerini de kendine saklıyorgerektiğinde renginizi kendinize saklamak gayet elinizde.
bu arada bu davranış genellikle mükemmelliyetçi olmaktan ve karşıdakinden de aynı tavrı beklemekten gelir.her insanın kusurlu davranışları olabilir hoşgörüyle bunu atlatabilirsiniz.
Haklısınız , başka bir olayda da ; kavgalı iki taraftan biri diğerine yaranmaya çalışıyor fakat bana küstü yani madem haksız olduğunu kabul ediyorsun ki diğer tarafa yaranıyorsun e ben de onunla aynı cephedeydim neden bana küsüyorsun bunu da anlamıyorumSimdi bir fikir ayriligi varken taraf tutup bir tarafa dogru konsolide oluyorsunuz ya sorun orada..
Yani kendi fikirlerini savunan sahislar aralarinda anlasip barisabiliyor.
Ama problemle alakasi olmadigi halde baskasinin olayini kisisellestirenler pek sevilmiyor.
Bu is hep boyledir,tartisanlar barisir,taraf olup konusanlar her zaman kotu kalir.
Malesf öyle olmuyor doğrucu davutlar sevilmiyor ya da ben sempatik olamıyorum doğruları savunurken kimi insanlar da dobra olup sevilebiliyor çünkü ,Olması gereken insan sensin. Haksıza haksızsın demek yürek ister. Diğer konuya gelince bu yüzden aran bozuluyorsa zaten hiç arkadaşın olmamamışlar demektir
Omurgalı bir tavır sergilemek farklı herşeye karışık insanların fikirlerini kabul etmeyip doğrusu bu demek farklı. Ben sizin gibi biriyle çok görüşmek istemem. Tamam yalaka olmayın,sessiz kalmayın ama kimsenin fikrine müdahil olmayın...Kızlar var mı benim gibi olan dertleşmek istedim , benim sorunum politik olamamak , bunun sonuçlarını o kadar çok ödedim ki gene de akıllandığımı sanmıyorum mesela birileri kavgalı mı ben illa taraf tutuyorum haksız gördüğüm tarafa tepki de gösteriyorum ve hiç şaşmaz o kişiler bi şekilde iyi oluyor ben kötü oluyorum ya fayda onlar iyi olmasa da ben boşuna bi tarafla kötü olmuş oluyorum. Eskiden bunu karakterli duruş diye adlandırıyordum ama artık aptallık diyorum babane ki başkalarının hakkını savunuyorum kendi ilişkimi bozuyorum aslında aramı bozduğum kişileri sevmediğim ve kayıplarına üzülmediğim için de oluyor ama gene de insanları bir hiç uğruna kaybetmeye değmez diyorum ve kendimi enayi gibi de hissediyorum . En son bi arkadaşa bebek görmeye gitmek için organize olurken başka bi arkadaş cüzi bir rakamı vermek istemedi ki ona da gidilmişti bebeğine neyse ben biraz soğuk yaparak falan o kızla aramı bozdum bebek için de paraları toplayıp gittik diğerleriyle ama gittiğimiz kız benim bebeğime gelmedi ve çok da ilgilenmedi açıkçası doğumdan sonra şimdi düşünüyorum da onun çıkarı için diğerine tavır almam gereksizmiş amacım karşılık görmek değildi ama insan gene de üzülüyor don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?