Bende seni çok sevdim şuna sevdim biliyor Musun normal olduğumaCanim ben seni ck sevdm tanimasmda byle temizlk sevenlere bayiliorm bi ara gec gec saatlerde galip dervis seyrediodm sezonu bitti ama mtlu oluodm o titiz hallerine
Hahaha dogru demis bak bilio oyuzdn almasn kopek heryere pislio ya dusunemiorm ben npardm esim dio kopek alalim mi bende altini bezleriz diorm :)Bizim evde çamaşır suyu yasak ama tabi ben takıyor muyum hayır dün markete gittim bir sürü deterjan bez aldım düşün eşim takılır eve kedi köpek alıcam diye sonrada der sen onları önce elektrikli süpürge ile tüylerini çeker sonrada çamaşır suyu ile yıkardın der ve güler
Bende eve kurutma makinesi aldım çünkü kışın çamaşırlar mecbur ev içinde kuruyor ve bende alerji tetikledi bizde aldık çok memnunum tavsiye ederim bende evde olunca öyleyimAy ne guzel esin seni dinlior benimki sacmalama diyo bana camasrlr dag gbi oldu yika yika btmio havalr sogudu cabuk kurumuo calismadgm halde ustumu hergn degisirm hele disari cktysm o kiyaft asla dolaba koymam ya dha neler yapior ck yoruluorm bazen
Bana kimyasl hersy yask dokunuo hemde hic umursamiorm dokuirm bol bol benimki de dio kopek aliyim yok diorm snrada o heryere pisler altini bezleriz diormmBizim evde çamaşır suyu yasak ama tabi ben takıyor muyum hayır dün markete gittim bir sürü deterjan bez aldım düşün eşim takılır eve kedi köpek alıcam diye sonrada der sen onları önce elektrikli süpürge ile tüylerini çeker sonrada çamaşır suyu ile yıkardın der ve güler
Canim elektirik cok farkediyomuBende eve kurutma makinesi aldım çünkü kışın çamaşırlar mecbur ev içinde kuruyor ve bende alerji tetikledi bizde aldık çok memnunum tavsiye ederim bende evde olunca öyleyim
Kedi köpek saldırıları büyü olan insanda olabiliyormuş aklınızda bulunsunAnliyabiliorum ck yasadim bnde cozum bulamadm norolojiyede gttm tum testler yapildi aksine ck cok iyi dendi ama anlatlmz benimki feci kotu hani yazsan roman olr ve ruyasz gecem yk kabus dolu hep zarar verick olanlr kopek kedi saldiri halleri karabasn savasark gecio uykulrm nkdr uyusam dinlenms olmuorm
Zaten alerjim var ve korkarım köpekten kedileri severim ama karşıdan elleyemem senin ki de güzel fikirmiş bezlemekHahaha dogru demis bak bilio oyuzdn almasn kopek heryere pislio ya dusunemiorm ben npardm esim dio kopek alalim mi bende altini bezleriz diorm :)
Bana cok saldiriolr hatta dunmu ne yine gordm bi suru kopk biride beni zorla gpturuodu sacma sapan kopekmininsan mi ne belli degl etrafm kopek sariliydiKedi köpek saldırıları büyü olan insanda olabiliyormuş aklınızda bulunsun
Can'ım ben Bosch aldım A sınıfı ve 10 tl fark oldu CanımCanim elektirik cok farkediyomu
Can'ım büyü ile konuşmak yasak burada Bilgin olsunBana cok saldiriolr hatta dunmu ne yine gordm bi suru kopk biride beni zorla gpturuodu sacma sapan kopekmininsan mi ne belli degl etrafm kopek sariliydi
Aa supermis canim pek bisy farketmemis bi arastirim ben gerci yikanan kiyaftleri bile kntrl ederm tekrar yikarm ustune smdiki makineler a sinifi die ck az su alioCan'ım ben Bosch aldım A sınıfı ve 10 tl fark oldu Canım
Günlük korkularımız olabilir ben çok korkarım köpekten rüyama girmeside normalKedi köpek saldırıları büyü olan insanda olabiliyormuş aklınızda bulunsun
Yani siz bilirsiniz bn kendim için araştırırken belirtilerle görmüştüm devamlı hayvan saldırısı rüyaları olurmuş tabi sizin illaki öle olacak değilGünlük korkularımız olabilir ben çok korkarım köpekten rüyama girmeside normal
Can'ım sana modelini yazayım birde şu özelliğine bak hava filtresini kendi kendine temizlenenden al çünkü onun için her sene 150 tl para veriliyormuş servis için bu özellik Bosch vardı şimdi siemensde var bir bakAa supermis canim pek bisy farketmemis bi arastirim ben gerci yikanan kiyaftleri bile kntrl ederm tekrar yikarm ustune smdiki makineler a sinifi die ck az su alio
Ben zaten köpek degil pis banyo ve tuvalet görüyorumYani siz bilirsiniz bn kendim için araştırırken belirtilerle görmüştüm devamlı hayvan saldırısı rüyaları olurmuş tabi sizin illaki öle olacak değil
Saol canimm ALLAH cc razi olsn esim onay versn aliriz bakalm onay vercekmi :) bkti adam benden dha yeni 1 sene devirdk ilLAH etti :)Can'ım sana modelini yazayım birde şu özelliğine bak hava filtresini kendi kendine temizlenenden al çünkü onun için her sene 150 tl para veriliyormuş servis için bu özellik Bosch vardı şimdi siemensde var bir bak
Alır Can'ım neden almasın sonuçta evin ihtiyacı düşün ben haftanın 4 günü çamaşır yıkarım ve kuruturum yazında balkona asmam çalıştığım için mecbur kurutmaya atarım birde evde benim klimam bulaşık makinem çalışır fazlada bir fark olmadı 10 tl bir araştır bütçeniz uygun olduğunda alırsın sende Allah razı olsunSaol canimm ALLAH cc razi olsn esim onay versn aliriz bakalm onay vercekmi :) bkti adam benden dha yeni 1 sene devirdk ilLAH etti :)
Boğuluyor Musun yoksaBen sürekli tsunami görüyorum :)
Saol canim muhakak lazim ALLAH tan evin camasr odasi var makinam ve sadece kirli camasrlr orda duruor ne bulsm oraya atiorm yikansn die ev icnde olur unuturum karisir snra ne var ne yk yikarm huyum byle bende istemem ama elimde deglAlır Can'ım neden almasın sonuçta evin ihtiyacı düşün ben haftanın 4 günü çamaşır yıkarım ve kuruturum yazında balkona asmam çalıştığım için mecbur kurutmaya atarım birde evde benim klimam bulaşık makinem çalışır fazlada bir fark olmadı 10 tl bir araştır bütçeniz uygun olduğunda alırsın sende Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?