Hep aynı kabus ?

Hahaha dogru demis bak bilio oyuzdn almasn kopek heryere pislio ya dusunemiorm ben npardm esim dio kopek alalim mi bende altini bezleriz diorm :)

Ay ne guzel esin seni dinlior benimki sacmalama diyo bana camasrlr dag gbi oldu yika yika btmio havalr sogudu cabuk kurumuo calismadgm halde ustumu hergn degisirm hele disari cktysm o kiyaft asla dolaba koymam ya dha neler yapior ck yoruluorm bazen
Bende eve kurutma makinesi aldım çünkü kışın çamaşırlar mecbur ev içinde kuruyor ve bende alerji tetikledi bizde aldık çok memnunum tavsiye ederim bende evde olunca öyleyim

Bana kimyasl hersy yask dokunuo hemde hic umursamiorm dokuirm bol bol benimki de dio kopek aliyim yok diorm snrada o heryere pisler altini bezleriz diormm

Kedi köpek saldırıları büyü olan insanda olabiliyormuş aklınızda bulunsun

Hahaha dogru demis bak bilio oyuzdn almasn kopek heryere pislio ya dusunemiorm ben npardm esim dio kopek alalim mi bende altini bezleriz diorm :)
Zaten alerjim var ve korkarım köpekten kedileri severim ama karşıdan elleyemem senin ki de güzel fikirmiş bezlemekeşine şöyle de komşular sesinden rahatsız olur evde bakımı zordur de

Aa supermis canim pek bisy farketmemis bi arastirim ben gerci yikanan kiyaftleri bile kntrl ederm tekrar yikarm ustune smdiki makineler a sinifi die ck az su alio
Can'ım sana modelini yazayım birde şu özelliğine bak hava filtresini kendi kendine temizlenenden al çünkü onun için her sene 150 tl para veriliyormuş servis için bu özellik Bosch vardı şimdi siemensde var bir bak

Saol canimm ALLAH cc razi olsn esim onay versn aliriz bakalm onay vercekmi :) bkti adam benden dha yeni 1 sene devirdk ilLAH etti :)

Saol canimm ALLAH cc razi olsn esim onay versn aliriz bakalm onay vercekmi :) bkti adam benden dha yeni 1 sene devirdk ilLAH etti :)
Alır Can'ım neden almasın sonuçta evin ihtiyacı düşün ben haftanın 4 günü çamaşır yıkarım ve kuruturum yazında balkona asmam çalıştığım için mecbur kurutmaya atarım birde evde benim klimam bulaşık makinem çalışır fazlada bir fark olmadı 10 tl bir araştır bütçeniz uygun olduğunda alırsın sende Allah razı olsun

Saol canim muhakak lazim ALLAH tan evin camasr odasi var makinam ve sadece kirli camasrlr orda duruor ne bulsm oraya atiorm yikansn die ev icnde olur unuturum karisir snra ne var ne yk yikarm huyum byle bende istemem ama elimde degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…