Boğuluyor Musun yoksa
Parca parca anlamı yoktur ama belki bi bütün olarak vardir canim. Bazi rüyalar yabana atilmamali benceNetten araştırdım bir Anlamı yok ama bir bilene tanışmak lazım ama kime bıktırdı beni ya of
Bende eve misafir mi gelecek yatılı onları kullanacağı bütün nevresimler yıkanır sonra onlar gidince tekrar yıkarım o nevresimleri düşün artıkSaol canim muhakak lazim ALLAH tan evin camasr odasi var makinam ve sadece kirli camasrlr orda duruor ne bulsm oraya atiorm yikansn die ev icnde olur unuturum karisir snra ne var ne yk yikarm huyum byle bende istemem ama elimde degl
Yorganin altinda ck uyuma bende ruyamda boguluodm bi uyandm megersem gercekte boguluomusum yorganin altinda nefessiz kalmisim bi anda uyandm anladm ruyama lanse etmisBazen boğuluyorum bazen hemen uyanıyorum. Aslında denizle alakalı bi fobim de yok ama genelde tsunami görüyorum. Geçenlerde de gemi batmıştı falan. . Öyle. . Ama ben hemen geri uyurum. Çok fazla etkilenmiyorum.
Evet Can'ım bir bütün olarak değerlendirmek lazım birde öyle bakayımParca parca anlamı yoktur ama belki bi bütün olarak vardir canim. Bazi rüyalar yabana atilmamali bence
Inan bende oyle yaptm hatta silikon yastiklari makinaya attm yikadm smdi yikananlr ayri hurcta yikamadklarm ayri hurcta yorganlarida atiorm yikiorm icim oyle rahat oluyrBende eve misafir mi gelecek yatılı onları kullanacağı bütün nevresimler yıkanır sonra onlar gidince tekrar yıkarım o nevresimleri düşün artık
Deniz ile daha önce bir korku yaşadın mı?Yorganin altinda ck uyuma bende ruyamda boguluodm bi uyandm megersem gercekte boguluomusum yorganin altinda nefessiz kalmisim bi anda uyandm anladm ruyama lanse etmis
Evet onlar yıkanmazsa rahatsız oluyorsun aynıyızInan bende oyle yaptm hatta silikon yastiklari makinaya attm yikadm smdi yikananlr ayri hurcta yikamadklarm ayri hurcta yorganlarida atiorm yikiorm icim oyle rahat oluyr
Bazen burnum tıkanıyor aklımda olsun deneyeyim işe yarayabilir teşekkürlerBurun tıkanıklığınız falan varsa kötü rüyaya neden olabiliyor. Misal ben burun bandı yapıştırınca rahat uyurum. Bilgi olsun
byle oluncada isim hic bitmio gucum kalmio syle hamart insanlara ozeniorm ben bsy yapicm defalrca yikarm temizlrm oldumu olmadi tekrar yap derkn ck ugrasirim mutfakta oyle bi suru kasik cikar ortaya tezgaha dahi koysm kullanmam yenisi cikarirm fln byle uzunce dha neler yapiormEvet onlar yıkanmazsa rahatsız oluyorsun aynıyız
Ben de bir ara surekli uyur uyanik farketmez bir kiz goruyordum valizin basina oturmus icine camasir yerlestiriyo sonra da bana hadi minikpiranha gidelim diyordu. sonra basim donup bayginlik geciriyordum eger uyaniksam... psikiyatra gittim bana siklasirsa gel dedi zaten sik ne yapabiliriz dedim hic bisey dedisalak kadin. sonra kendiliginden gecti artik olmuyor 3-4 senedir
Ay komikmis :) sakin oyle durumlrda gtme uyumana bak :)Ben de bir ara surekli uyur uyanik farketmez bir kiz goruyordum valizin basina oturmus icine camasir yerlestiriyo sonra da bana hadi minikpiranha gidelim diyordu. sonra basim donup bayginlik geciriyordum eger uyaniksam... psikiyatra gittim bana siklasirsa gel dedi zaten sik ne yapabiliriz dedim hic bisey dedisalak kadin. sonra kendiliginden gecti artik olmuyor 3-4 senedir
Can'ım üzülme bizde temiz insanlarız işte doktora gitmeniz lazım bizim eşim hayır der eminim bir sürü ilaç seni hasta eder der sana tavsiyede bulunamam çünkü kelin merhemi olsa başına sürer misalibyle oluncada isim hic bitmio gucum kalmio syle hamart insanlara ozeniorm ben bsy yapicm defalrca yikarm temizlrm oldumu olmadi tekrar yap derkn ck ugrasirim mutfakta oyle bi suru kasik cikar ortaya tezgaha dahi koysm kullanmam yenisi cikarirm fln byle uzunce dha neler yapiorm
Gerçekten mi korkuttum kız doktorda ne kadar salakmış tövbe tövbe denek ki acemi doktormuş iyi doktorluk olmadan çözmüşsünüz benim ise pis banyo yada tuvaletleri kendimi zorlayarak kullanıyorum sonrada uyanıyorum
Ay komikmis :) sakin oyle durumlrda gtme uyumana bak :)
:) bnde ck kilo aldm yemesm ck kotu oluorm ailede gizli seker var benimde sinirdaydi en son yemesm elim ayagm titrio cabuk alp cabuk veriom ALLAH tan ikimizde kilo aldk dalga gecemio cnku fit ti evlenince smdi gobegi oldu benim de gobegm oldu :) artk yaza zayflarz diorzCan'ım üzülme bizde temiz insanlarız işte doktora gitmeniz lazım bizim eşim hayır der eminim bir sürü ilaç seni hasta eder der sana tavsiyede bulunamam çünkü kelin merhemi olsa başına sürer misalieşimde şimdi şey diyor Bırak evi pislik götürdün sen spor yap diyor kilo aldım bende birde insülin direnci var ve aramızda sorun oldu günde 5 saat spor yapıyorum evden uzaklaşmamı istiyor
Alir goturur kim bilir ucurumdn mi atar napar uyur gezr gibi bsy sanirim byle oluyrHeheh yok yok gitmedim hic :))
Korkmaz mı kızBen alismistim artik ama universitedeki oda arkadasim korkuyordu uzaklara dalip dalip bayginlik geciren birigecti cok sukur onu takmayarak altettim :) siz de eger ruyanizi kontrtol edebiliyorsaniz gidin rahatca kullanin o pis tuvaleti, boyle ustesinden gelevilirmissiniz gibine geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?