- 17 Ekim 2015
- 422
- 253
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durup dururken olmaz ki4 gundur uyku haram 2 saatte bi farkli ortamlarda farkli yerler farkli kizlar olsada esimin beni aldattagini goruyorm sabaha kadar 40 kere uyaniyorm delircem adamin girtlagna cokcem artik birde gercekciki aman allahim o aciyi hissi resmen yasiyorm delircem yahu
ay yok ya adam isten kaldirip uykuya zaman ayiramiyoda iste her kadin gibi korkumdurAcaba bilincaltina mi yerlesmis. Yani devamlı esim beni aldatiyor mu hissiyatı yaşıyor isen bilincalti bunu tetikler. Oyle birsey yoksa paranoya yapiyorsun dicem. Sakın görüpte devamli esine soyleme. Durduk yerde agzinizin tadi bozulur.
benimde korkum o ya zaten ruyalar konusunda cok hassasim cnku benim ruyalarim yabana atilcak cinsten degilValla haberci rüya da olabilir
Bence iyi araştrın eşinizi
Ama bilinçalto da olabilir diye kesin aldatıyor gözüyle bakmayın asla
ahhh valla bilmiyom ama bu gidiste oynatcambu durup dururken olmaz ki
mutlaka bilinçaltınıza ittiğiniz duyguların sebebidir
o hayat benim dizisini biliyomusun orda efsun hapse dustu dayak yedi diyorum ki ayyy askim senin yuzunden bende buralara gidecem cok korkuyom diyom :) hani aldatirsan sonum bu ben buralarda ne yaparim diom :)Benimde rüyalarım bana çok işaret verir eşinizi gözlemleyin ilgisinin sizde olup olmadığına emin olun, adamcağıza da bi rüya için zulmetmeyin :)
o hayat benim dizisini biliyomusun orda efsun hapse dustu dayak yedi diyorum ki ayyy askim senin yuzunden bende buralara gidecem cok korkuyom diyom :) hani aldatirsan sonum bu ben buralarda ne yaparim diom :)
Tatlım senin piskolojin bozulmuş ama bilinç altının bunu yapması için eşinin seni şüpelendirmesi lazım yani bişey yaşamamış olsan küçük bi kıskançlık ta olsa böyle rüyalar görmezsin yapma bunu kendine..4 gundur uyku haram 2 saatte bi farkli ortamlarda farkli yerler farkli kizlar olsada esimin beni aldattagini goruyorm sabaha kadar 40 kere uyaniyorm delircem adamin girtlagna cokcem artik birde gercekciki aman allahim o aciyi hissi resmen yasiyorm delircem yahu
Canım benim kız takmış zaten rüyasında görüyo niye arı kovanına çomak sokturuyosun gözlemle falan diye takıntı yapıcak sonra.Benimde rüyalarım bana çok işaret verir eşinizi gözlemleyin ilgisinin sizde olup olmadığına emin olun, adamcağıza da bi rüya için zulmetmeyin :)
Canım benim kız takmış zaten rüyasında görüyo niye arı kovanına çomak sokturuyosun gözlemle falan diye takıntı yapıcak sonra.
Aaaaaaa kendimden biliyorum yanii![]()
sevgiliyken aldatmisti evleneli 6 sene oluyo ama o gunu unutamiyormTatlım senin piskolojin bozulmuş ama bilinç altının bunu yapması için eşinin seni şüpelendirmesi lazım yani bişey yaşamamış olsan küçük bi kıskançlık ta olsa böyle rüyalar görmezsin yapma bunu kendine..
hemde ne takma sabah kulagni cektim ne is ceviriyn sen dedim keserim bu kulaklaei dedim :)Canım benim kız takmış zaten rüyasında görüyo niye arı kovanına çomak sokturuyosun gözlemle falan diye takıntı yapıcak sonra.
Aaaaaaa kendimden biliyorum yanii![]()
Kesinlikle katılıyorum hele hele benimki gibi flörtöz bi eşiniz varsa aman yarabbi de biz destek olmalıyız gerçekten böyle rüyalar takıntı yapıyo:))Ya kötü niyetle söylemedim ama sadece rüya içinde değil her zaman kontrol etmek lazım esleri :)
amin amin ama cok gulduk alttan alta ben hiii diorm ama sakaya vuruyom iste :)Ahah evet bu hafta bi baktım da üzüldüm Allah kimseyi düşürmesin oraya kimse için değmez :)
aynen ya bide ben 3 bucuk sene ciktim dili cok tatli bugune kadr hangi kuzla ciksa kuz asik olmus 28 yasinda ama 23 gibi sac sirma boy 1 85 gozler ela komsum gecen dedi masallah kocn yakisikli boylu poslu dedi anammm dedim bu adam yaslanmiyckmiKesinlikle katılıyorum hele hele benimki gibi flörtöz bi eşiniz varsa aman yarabbi de biz destek olmalıyız gerçekten böyle rüyalar takıntı yapıyo:))
Boş verrr takma bukadar eminim sen ondan güzelsindiraynen ya bide ben 3 bucuk sene ciktim dili cok tatli bugune kadr hangi kuzla ciksa kuz asik olmus 28 yasinda ama 23 gibi sac sirma boy 1 85 gozler ela komsum gecen dedi masallah kocn yakisikli boylu poslu dedi anammm dedim bu adam yaslanmiyckmi
Yanii bi sebep olması şart zatensevgiliyken aldatmisti evleneli 6 sene oluyo ama o gunu unutamiyorm