Hep aynı rüya?

gulsahdilsah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
98
Belirli aralıklarla hep aynı rüyayı görüyorum.Rüyada evdeyim dış kapının arkasında adam yada adamlar var.Kapının deliğinden bakıp görüyorum.Kapı kapalı ve kilitli ama adamlar içeri giriyor.Ev, kapı, adamlar değişiyor ama konu hep aynı.Bir bilen söyleyebilir mi anlamı ne?Niye hep bu rüyayı görüyorum?

Belirli aralıklarla hep aynı rüyayı görüyorum.Rüyada evdeyim dış kapının arkasında adam yada adamlar var.Kapının deliğinden bakıp görüyorum.Kapı kapalı ve kilitli ama adamlar içeri giriyor.Ev, kapı, adamlar değişiyor ama konu hep aynı.Bir bilen söyleyebilir mi anlamı ne?Niye hep bu rüyayı görüyorum?

Adamları adamlar olarak düşünme zihninde temsil ettiği farklı bir korku olabilir.
Kapı senin sınırların. Çözülememiş bir korkun veya sınırlarını ihlal eden engel olamadığın bir durum var mı sürekli arka plana attığın önemsiz gibi gözüken?

Bendede oluyor başkabir rüya olarak asla öyle düşüncem yok ama oluyor aklımabile gelmez görüyorum hep aynı rüyayı
Devamli ayni ruyayi gordugum icin bi msj bisey anlatmaya calisiyor gibi geliyor bana ama ne?

Adamları adamlar olarak düşünme zihninde temsil ettiği farklı bir korku olabilir.
Kapı senin sınırların. Çözülememiş bir korkun veya sınırlarını ihlal eden engel olamadığın bir durum var mı sürekli arka plana attığın önemsiz gibi gözüken?
Hayir yok

Devamli ayni ruyayi gordugum icin bi msj bisey anlatmaya calisiyor gibi geliyor bana ama ne?
Bende de öyle ben belki aynı rüyayı on defa gördüm bazen bu çok sıklaşıyor ve gördün mü rüya inanır mısınız çok saçma bir rüya hiçbir zaman hayatımda böyle bir şey düşünmeyeceğim bir rüya yani aklımın ucuna dahi gelmez gelmez yani böyle bir psikoloji bir şey düşünemem ya bunu düşünmem çünkü kötü olmam lazım yani kötü olmam derken psikolojim bozuk olması lazım bunu düşünmem için ama görüyorum işte yani bu demek ki ne bileyim ya etkilendiğimiz çevresel faktörlerin başka yansıması mı bilmiyorum ama benim düşündüğüm yani benim gördüğüm rüyanın benimle alakası yok uzaktan yakından

Sizin gibi eski konularınızı okudum. bence psikiyatrik bir sorununuz var. Kabul etmeseniz de. Ağır anksiyeteleriniz var. Psikiyatrist ve psikoterapi desteği almanız lazım.
Hastalik hastasiydim farkindayim kabul ediyorum o da yalnizliktan.Ama gordugum ruyayla alakasi yok ki.

Hastalik hastasiydim farkindayim kabul ediyorum o da yalnizliktan.Ama gordugum ruyayla alakasi yok ki.

Nerden biliyorsunuz? Hastalık hastası olmanız da korkularınızın sonucu. Bu rüya da öyle.
Rüyalarınızın size gelecekten mesaj verdiğini düşünmeniz de bir paranoya. Bilinç altınızda farkında olmadığınız bir sürü korku yüklü. Psikiyatriste gitmeniz lazım.

Back
X