- 18 Ekim 2018
- 8.093
- 33.504
- 548
Miss bunu ciddi mi soruyorsunuz anlayamadımİyi de bu benim de başıma geldi, bana da bir yorum yapın Allah rızası için
Bende aynen şöyle oldu Bizi arkadaşlarımız uygun görmüş numaramı çocuğa verdiler. 2 aya yakın whatsapptan mesajlaştık ama çok da tınmadım açıkçası, oyle herkesle uyum/kimya yakalayan biri degilim. Zaten oyle yazismadan etkilenmem mumkun degil gormeden etmeden.
Gayet saygili ve seviyeli konustu, hic oyle cinsel icerikli seyler veya baska turlu rahatsiz edici seyler yazmadi o yuzden bulusmaya karar verdim.
Neyse, zaten tatile cikasim vardi onun oldugu sehire yakin bir kayak merkezine gitmek istedim. Otel sectim bir tane gayet guzel kayak oteli, ayri odalara rezervasyon yaptirdik. Sonra orda bulustuk, cok iyi vakit gecirdim bana gelirken dogumgunu hediyesi de almisti. Canta almis
Sonra gayet ilgili alakali davrandi, her gun mesaj yazdi.
2 hafta sonra tekrar bulustuk.
2 hafta daha sonra 3.kez bulustuk, ben evime cagirdim cunku karantina var. Aksam vakti dizi izlerken bana durduk yere dedi ki "seninle evlilik icin tam uyumlu muyuz bilmiyorum kriter listeme tam uymuyorsun". Sonra kriter listesini sordum neymis diye. Anne-baba bosanmis olmayacak, su olmayacak bu olmayacak diye devam etti. ben de dedim ki seviyorsan seviyorsundur kardesim o kadar.
Annem 6 cocuklu fakir Dogulu bir ailenin kizi, yokluk cekerek buyumus; babam doktor hem de cok zengin bir aileden adam ama annemi seviyordu iste. Babam esek miydi
dedim.
Ben 6 cocuklu Dogulu bir ailenin kizi olsaydim ne yapacaktin, diye sordum. O da dedi ki 'o zaman 1.bulusmadan sonra gorusmeye devam etmezdim kriterlere uymadigin icin" dedi. Ben de bozuk attim. Sen insan degil ayakli liste ariyorsun ben insanim dedim.
Simdi de aramiyor sormuyor. Sana hislerim var, seni onemsiyorum, mutlu olmani istiyorum, seni mutlu ederim, soyle guzelsin, boyle harikasin diyen adam piyasada yok. Duzgun, efendi bir insana benziyordu. Guzel guzel otururken birden boyle seyler yumurtladi. Ugrasip sevdigi yemekleri yaptim, disarda gol kenarinda gezmeye gittik gayet guzeldi. Muhabbetimiz iyi, her sey sorunsuz giderken nerden cikti bu simdi...
Ben nerde yanlis yaptim?

Bırakın nereye giderse gitsin. Öyle sipariş verir gibi eş adayı bulunmaz yahu. Adam ben sorunluyum diye bağırmış. Sizde yanlış yok.