• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı şeyi yaşamak!

O zaman atagin geldigi vakit.. allah seni kahretmesin insan bi pesimden kosar haysiyetsiz sen nasil benim gibi bir kiza yalvarmazsin zor bulursun benim gibisini utanmaz beni dusurdugun şu duruma bak inanamiyorum de butun ofkeni kus sonra bi rahatla 🤣🤣🤣 saka tabiki yapma boyle seyler tut kendini bacim 28 olmussun 😁
Evet. Aynen içimden geçenler onlar. Ama dile gelmiyor işte. 18 yaşında daha gururluydum inanki 😂

Tamam ozaman ayrılmakla alakalı sakin acele.etme..bir daha bir daha düşün.

Kesinlikle canım bak her şey sende bitiyor. Bence bu ilişkiden çıkınca al bi kağıt kalem. Ben ilişkide nasılım neyim iyi neyim kötü. Neyi yanlış yapıyorum. Hepsini yaz. Düzeltmen gereken şeyleri ve bunların sebeplerini düşün. Neden öyle davrandığını, nasıl bi ilişki istediğini düşün. Nsıl bi insan istediğini düşün. Ve her şeyden önce kendini çok sev. Bunları hallettğini düşündüğün ve hissettiğin anda yeni birine şans ver. Her şeyin daha güzel olduğunu göreceksin. ☺ Tabiki tavsiye sadece benimki 🌸
Çok teşekkürler. Bir de adamı görsen boyu dışında bir şeyi yok mesela. Biliyorum bir ayrılsam kendimi tutsam. Dönüp baktığımda zerre umrumda olmayacak. Hep hallettiğimi düşünüyorum ama tekrar aynı duruma düşüyorum.

Bacım yoksa aman yaşım geciyor evde kaldim psikolojisi icinde olmayasin aman diyim sakin sonun hyr olmaz 🤣
Yok aslında öyle değil. Evlilikten korkuyorum zaten. Yanlış bir evlilik yapmak istemem. Mesela bu gelse hadi evlenelim dese kaçarım biliyorum. Sıkıntılı olduğum buradan da belli 😂

Çok teşekkürler. Bir de adamı görsen boyu dışında bir şeyi yok mesela. Biliyorum bir ayrılsam kendimi tutsam. Dönüp baktığımda zerre umrumda olmayacak. Hep hallettiğimi düşünüyorum ama tekrar aynı duruma düşüyorum.
İşte ne gerek var onun kendini bişey sanmasına. Demek ki bi yerlerde eksik kalıyor ama olacak ☺️

Evet. Sanmasın zaten. Kendi arayıp kendi mesaj atıp. Beni yoruyorsun sıkıyorsun diyor. Ulan sen kimsin ya 😂
aynen öylee :D ama muhtemelen çoğu davranışın bu düşüncenin tam tersinde o yüzden free takılıyor. aslında azıcık bilse böyle rahat konuşamaz. bir karar verip geri adım atmak hep çantada keklik yapar. bu cinslerde böyle çalışıyorr kafa :D

Yok aslında öyle değil. Evlilikten korkuyorum zaten. Yanlış bir evlilik yapmak istemem. Mesela bu gelse hadi evlenelim dese kaçarım biliyorum. Sıkıntılı olduğum buradan da belli 😂
Bacim ne desek yok deyim bilemedim ki :KK70:

aynen öylee :KK70: ama muhtemelen çoğu davranışın bu düşüncenin tam tersinde o yüzden free takılıyor. aslında azıcık bilse böyle rahat konuşamaz. bir karar verip geri adım atmak hep çantada keklik yapar. bu cinslerde böyle çalışıyorr kafa :KK70:
Evet o da şu anda çantada keklik görüyor beni. Yani baştakileri saymazsak 2-3 kere geri döndüm. Şimdi ayrılsam nasılsa dönecek diye düşünecek. Bu ilişkide hayır kalmadı.

Evet o da şu anda çantada keklik görüyor beni. Yani baştakileri saymazsak 2-3 kere geri döndüm. Şimdi ayrılsam nasılsa dönecek diye düşünecek. Bu ilişkide hayır kalmadı.
yok aslında öyle değill iradeli olunca o bile mum olur da ona değer mi, seviyor musun önemli olan bunlar

Artık mum olma devri geçti onun için. Bir kere dengeler tersine dönünce geri çevrilmiyor. Ben hiç çeviremedim en azından.
belki de şuan senin için de en iyisi kendini dinlemektir. Çüünkü bazı şeyleri kendi içinde çözmek de zaman alıyor. Sonra çok daha sağlıklı bi ilişki olur :dua:

Back
X