- 26 Şubat 2020
- 211
- 94
- 53
- 27
Öncelikle sana adil yıldırım izlemeni tavsiye ediyorumEvet kesinlikle teşekkür ederim. Aslında bak mesela o ilişkiden çıksam mesela 2 ay geçse. Dönüp baktığımda hiçbir şey umrumda değil. Ama ah işte bir de o ayrılık sürecinde kendimi rezil etmesem. Sevmediğim halde kendilerini bir halt sanmalarına sebep olmasam çok iyi olacak.

Bana baya benzettim anlattıklarından bende senin gibiyim karşıma çıkan her insanı çok iyi sanıyorum, sahipleniyorum vs.
Ama bildiğim birşey varsa o da erkekleri ilişkide tutmak için baştan eli maşalı olmak eeee bunun için de mecbur taktiklere başvurmak gerekir

çocukla 2 ay buluşmadan konuşmuşsun güzel ama ilk buluşma otelde mesela

Böyle bir ayrılık konusu olageldiğinde (defalarca aynı şeyleri yaptım bende kendimi rezil ettim yerin dibine soktum yani bu konuda tecrübeme güvenebilirsin) pişman olmak asla olayı çözmüyor çünkü erkek kişisi diyor ki bak pişman haksız olduğunu kabul ediyor bensiz de yapamıyor zaten götü kalkıyor. 30 gün hiç konuşmıycaksın erkek kafası anca anlıyor ayrılınca neredeyse göbek atıyolar oh rahatladım diye jeton geç düşüyor, sürenin sonunda bi yalnızlık özlem hissedince geri dönüyor. Dönmüyorsa zaten hiiiiç takma sana söylediği bütün sözler yalandır.