- 8 Şubat 2017
- 591
- 511
- 103
Arkadaşlar merhaba. Yaşım 28. Yani şu yaşa geldim hala şu durumdan kurtulamadım yaşadığım duruma gelecek olursak: Ben ilişkilerimde hep aynı şeyi yaşıyorum. Bir kişi karşıma çıkıyor. Önce baya ilgili tabii benim de ilgimden emin olunca o kişi bir anda uzaklaşıyor ben ayrılma kararı alıyorum. Hadi bunu başım dik yapabilsem hiç sıkıntı yok. Ama ayrıldığımda barışmak için çaba göstermezse vs. o zaman bende geri vites oluyor. Bu sefer de karşıdaki insan iyice havalanıyor tabii. Ben kendimi iyice rezil etmeden o ilişkiden çıkamıyorum. Rezil olduğumda da kesin bittiğini algılıyorum. Kesin bittiğini anladığımda da sıkıntı yok mesela üstünden 2 hafta geçse başıma silah dayasalar ne arar ne sorarım. Buradan anlıyorum aslında sevmediğimi yani sevsem herhalde 2 haftada unutmazdım. Ama o ilk ayrılık anlarında görseniz sanki aşk acısı çekiyorum sanırsınız. Arkadaşlar benim sormak istediğim şu: Aranızda böyle bir şeyler yaşayıp sonra kendini düzelten var mı? Yani ilişkilerimi artık bu kaderden kurtarmak istiyorum. Seviyorsam düzgünce bir ilişkiye devam edebilmek sevmiyorsam düzgünce bitirebilmek istiyorum. Lütfen saldırıcı bir şekilde konuşmayalım. Durumun içinde değilken ben de her şeyin farkındayım lafa gelince mangalda köz bırakmam. Ama o saçma ilişkinin içindeyken kendimi rezil etmeden bir türlü kurtulamıyorum. Beni aydınlatabilecek çözüm önerebilecek var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.
Not:Bu arada arkadaşlar şu anda ben bu tarz bir ilişki içindeyim. Birkaç kez ayrılmak istedim. Sonra geri döndüm(Biliyorum salaklık) O da kendini iyice bir şey sandı. Hatta biraz önce arayıp evet evet kendi arayıp. Beni saçma sorularınla sıkıyorsun, boş konuşuyorsun filan dedi. Şimdi evet ben ayrılayım ama kendime güvenmiyorum. O an çok kararlıyken birden pişmanlık içinde kıvranıyorum. Yardım edin değişeyim. Şu ilişkiden saçma ilişkiden başım dik ayrılayım.
Not:Bu arada arkadaşlar şu anda ben bu tarz bir ilişki içindeyim. Birkaç kez ayrılmak istedim. Sonra geri döndüm(Biliyorum salaklık) O da kendini iyice bir şey sandı. Hatta biraz önce arayıp evet evet kendi arayıp. Beni saçma sorularınla sıkıyorsun, boş konuşuyorsun filan dedi. Şimdi evet ben ayrılayım ama kendime güvenmiyorum. O an çok kararlıyken birden pişmanlık içinde kıvranıyorum. Yardım edin değişeyim. Şu ilişkiden saçma ilişkiden başım dik ayrılayım.
Son düzenleme: