2.paragrafa %100 katılıyorum sevdiğini söyleyemiceksen ne anladım ben ilişkide bulunmaktan ...
Bana yönelik tarafa gelince

vallahi bilmiyorum. 3 yıldır hayatında kimse olmadığını boşandıktan sonra anca toparlandığını söyledi. Önceden başkalarıyla görüşmüş bakmış ama kimseden hoşlanmamış (Buraları ortak arkadaşımız da teyit etti, kız söyledi). Yani öyle birden fazla kişiyle görüşcek biri gibi gelmedi bana. Şu anda da kimseyle konuşup görüşmüyormuş yine ortak arkadaş söyledi. Zaten çok seyahat gerektiren yoğun bir işi var. Sizin dediklerinizi tekrar düşündümbilemedim internetten mi buldu etti nedir
Öte yandan dediğinize %100 katılıyorum kim her şey güzel giderken saçmalasın kriter listeme uymuyorsun desin?? Yani gerçekten hiçbir mantık göremiyorum. O çekip gitmedi, ben çok alındım üzüldüm, atıştık sonra ben bundan sonra bu şartlar altında sadece arkadaş oluruz dedim. Ondan sonra çıktı gitti. 2 gün sonra kandilimi kutlamış. Sonra da ne aradı ne sordu.
Kafamı milyon etti de gitti. Önce saçma sapan konuştu sonra ben tepki gösterince ben kötü oldum. Neyi yanlış yaptım bir fikrim yok gerçekten.