- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda konularımı sık sık anlattım çoğunuz biliyordur zaten. Eşim ablasında dolup evde hep bana hakaret eder beni eleştirirdi. Mesela bir gün evde işin duruken sen gidip herkesin işine koşuyorsun derdim ailesi için. Bir aydır eşyelerını salonun ortasına bırakmış kaldırmıyordu. Ben de ya sen kaldır ya ben hepsini bir kolye toplayıp kenara kaldıracam dedim. O da tama kaldıracam deyip bir ay bırakmıştı. Ailesi ev taşıyor diye gidip başlarında bekledi sanırım orada da ailesi benim hakkımda konuşmuş eve bir geldi çok dolu eşim bu salondaki eşyaları kaldır atık dedim sürekli başkasının işine koşup evini umursamıyorsun dedim o da bana sen ne aşağılık onursuz bir insansın ben zor durumda olan aileme yardım ediyorum sen burda evde oturmuş onlara bile yardım etmeden laf söylüyorsun demişti. Bana bağırıp çağırıp gitti yattı. Ne zaman ailesi ile görüşsse bu tarz şeyler yaşıyorduk. Artık ben de bıktım hep başkasının lafıyla evde huzursuzluk çıkıyordu. Boşanma davasını açtım. Eşim de ailem onları arayınca her şeyi kızınız yaptı benim ablama takmış aileme ezmeye çalışıyor diye kendini haklı çıkarmak istiyor tabi ailem de onu onaylıyor. Yaşadığım haksızlıklar çok zoruma gidiyor sürekli midem ağrıyor bana yapılan haksızlıkları düşününce. Ailesi bana iftira attı sonra hakkımda sinsi fena fesat dediler benim arkamdan eşimin yüzüne beni onlara karşı savunmayan eşim ben onlar için en ufacık bir şey desem bana aslan gibi kükredi. Ailem ise hala eşime hal verip beni eziyor lar biz suçun büyüpğ kızımızda biliyoruz diyorlar. Ailem beni böyle hiç savunamaz halbuki ben en zor şartlarda okuyup ayaklarımın üstünde durdum aileme laf getirecek en ufacık bir şey yapmadım. Ama ailem hep beni ezdi aynı şekilde eşim de aileden görüp beni daha çok ezdi. Babam evlilikte sorunları anlattım bunlarda bir şey yok alttan al dedi ben alttan aldıkça ailesi benim üstüme daha çok gelir oldu. Şimdi boşanıyoruz ama yaşadığım haksızlıklar canımı çok sıkıyor bir haftada 4 kilo verdim sıkıntıdan böule olunca yalnız kalınca ben mi hatalıyım der oldum. Ama yarın eşim ailesi her şeyde savunan bir kız bulsa ona böyle rahat davranamayacaklar. Ben hata yapmadığım halde ailem yüzünden herkes beni suçlu görüyor. Yarın evlenmek istesem yine aynı şeyler olacak belki bu aralar boşanma psikolojisi ile hep ileriyi düşünür oldum. Sanki çok sorun yaşayacak gibiyim mesela boşanma günü ailem beni desteklemefipi için adliyeye tek gidecem beni tek görüp hata yaptığı için ailesi bile arkasında değil diye düşünecekler. Evden eşyaları taşıyacam yine her şeye tek koşacağım. Bir kusurum yokken hep ben suçlu ilan ediliyorum bu durum çok canımı sıkıyor.