Hep aynı şeyler ama dertleşmek iyi geliyor

İki yüzlü olmak çözüm değil onlar gibi olursun sadece ve sende baskalarina yaşadığını yaşatırsin. Baya alttan almissin bence. Görümcem öyle yaptığında eşime gorumcemin tavrını begensem onla evlenirdim senle değil derdim. İkiniz nasıl bir evlilik istediğiniz hakkında hiç konuştunuz mu mesela. Ben en başta konuştum şuan eşim zıt bisey yapamiyor. Oda aynı şekil bana dedi bende onlara dikkat ediyorum. Aradaki köprüyü Kuracak olan esiniz. Kendi ailenden örnek ver gorumcemin yaptığını benim ailem yapsa sana ne yaparsın gibisinden. Erkekler sonuç odaklı düşündüğünden hatalarini direk söyleyince dinlemiyorlar bile aciklamani. Belki örnekle anlar.
Ailem de bir kere karıştı diye küstü benim kardeşlerim ile benim onlara gitmemi engelledi. Ablası o kadar şey yaptı gözünde gözükmesi benim kardeşim bir şey dedi hepsini sildi. O benim gibi alttan almıyor. Aslında biz hiç konuşamıyoruz eşimle senden sadece güven saygı istiyorum diyorum ben zaten sana çok bile saygı gösteriyorum sen göstermiyorsun diyor. Ne yapıyorum diyorum sürekli küsüyon diyor. Küsen ayrı yatan sensin sen öyle yapınca ben ne yapacam diyorum sen her türlü hakareti et ben mi alttan alayım hep diyorum. Ne var bazen sinirli olabilirim alınma dediklerime diyor. Ama sen de yapma ağır hakaretlerini neden çekeyim diyorum. Ya konuşunca sıkıntı yok ama icraate gelince dediklerini yapmıyor eşim. Benim arkamdan iş çeviriyor fark ediyorum.

Ailem de bir kere karıştı diye küstü benim kardeşlerim ile benim onlara gitmemi engelledi. Ablası o kadar şey yaptı gözünde gözükmesi benim kardeşim bir şey dedi hepsini sildi. O benim gibi alttan almıyor. Aslında biz hiç konuşamıyoruz eşimle senden sadece güven saygı istiyorum diyorum ben zaten sana çok bile saygı gösteriyorum sen göstermiyorsun diyor. Ne yapıyorum diyorum sürekli küsüyon diyor. Küsen ayrı yatan sensin sen öyle yapınca ben ne yapacam diyorum sen her türlü hakareti et ben mi alttan alayım hep diyorum. Ne var bazen sinirli olabilirim alınma dediklerime diyor. Ama sen de yapma ağır hakaretlerini neden çekeyim diyorum. Ya konuşunca sıkıntı yok ama icraate gelince dediklerini yapmıyor eşim. Benim arkamdan iş çeviriyor fark ediyorum.
Bırak bacım onu anasının kucağında ablasının kolunda kalsın. Böyle adamlarda ciddiye alıp hayatınızı mahfetmyin sonra kendilerini bisey sanıp kuzeninin eşiyle aldatıyor lar. Şekil a babam. Çocukluğumu herseyimi aldı halada bitmedi derdi. Hep mi zarar olur insan.

Sal gitsin bacım ben okurken tahammül edemedjm. Babam gibi bi adam sanırım esiniz. Babamda öyleydi annemle bizden başka herkes değerliydi siddetini anlatırdı öve öve. Küçükken bilakis insan yanında döverdi akrabalarda izlerdi. Tövbe ettim böyle insanlara. Duvara anlat bu adama anlatma. Aile bilinci olmayan bencil herifler işte.
Malesef benim babam da böyle eşim babama özeniyor zaten. Sana baban nasıl davranıyorsa öyle davranacam demişti. Babam da hep milletin önünde bize bağırır. Annemi döverdi millete gösteriş olsun diye. Ben babamla konuşmuyorum eşime gidip ben evde kızıma bağırıp onu yola getiriyorum diyor ama öyle bir olay da yok. Bana bağırsa ben bşr dakika evinde durmam biliyor ama eşime güç gösterisi yapıyor arkamdan benim bağırmamdan korkar diyor. Ya valla hayatım roman olsa olur öyle. Her türlü zorluğa rağmen maddi manevi sorunlara rağmen ben hep alnım dik durdum okudum atandım. Babam atanmama sevinmek yerine kadın kısmı atandı mı laf geçiremezsin dedi eşimin önünde. O yüzden eşim ve babam çok iyi anlaşırdı.

Malesef benim babam da böyle eşim babama özeniyor zaten. Sana baban nasıl davranıyorsa öyle davranacam demişti. Babam da hep milletin önünde bize bağırır. Annemi döverdi millete gösteriş olsun diye. Ben babamla konuşmuyorum eşime gidip ben evde kızıma bağırıp onu yola getiriyorum diyor ama öyle bir olay da yok. Bana bağırsa ben bşr dakika evinde durmam biliyor ama eşime güç gösterisi yapıyor arkamdan benim bağırmamdan korkar diyor. Ya valla hayatım roman olsa olur öyle. Her türlü zorluğa rağmen maddi manevi sorunlara rağmen ben hep alnım dik durdum okudum atandım. Babam atanmama sevinmek yerine kadın kısmı atandı mı laf geçiremezsin dedi eşimin önünde. O yüzden eşim ve babam çok iyi anlaşırdı.
İyi kına yaksınlar. Ikisinide terkedin. 🙄

Evliliğinizde mutlu değilmişsiniz. Boşanmanız iyi olmuş. Geriye dönüp bakmayın. Acabalarla keşkelere yaşanmaz. Ailenize de bu konuda kırgınsınız madem o zaman çalışıyorsanız evlerinizi ayırın. Ailemin bana kararlarımda ve yaşadıklarımda saygı duymasını isterim.

İkisi de şsizmiş

Evliliğinizde mutlu değilmişsiniz. Boşanmanız iyi olmuş. Geriye dönüp bakmayın. Acabalarla keşkelere yaşanmaz. Ailenize de bu konuda kırgınsınız madem o zaman çalışıyorsanız evlerinizi ayırın. Ailemin bana kararlarımda ve yaşadıklarımda saygı duymasını isterim.
Zaten ayrı ev açacam başka şehirde işim orada çünkü. 1 aya kalmaz taşınırım.

Aynen birebir dediğiniz gibi hep beni ezdi. Asla demedi sorunu onlar yaratıyor. Benim ailem yapmaz dedi. İftiralar ortaya çıktı ikimizde kulaklarımız ile duyduk bana öyle bir şey yok onu öyle demedi dedi. Benim aklımla alay ediyor ailesinin yaptığı şeyi gizlemek için olana bile olmadı diyor. Bir de gidip ailesine beni kötülemiş evde ne yemek ne temizlik yapıyor huzur da vermiyor diye hepsi yalan ama.
Benim eşim aynen eşiniz gibi .O yüzden sizi o kadar iyi anlıyorum ki .Ağzınızla kuş tutsanız niye ağzınla tuttun der bu tipler .Benim çocuğum var cesaretim olsa ben de boşanırım

Babanıza ayrı sinir oldum,bunu demek doğru değil ama bu adamla görüşmeyin.Baba bile demek istemiyorum.Size muhtaç kalsın bir bardak su bile vermeyin

Hem babanı hem de eşini boşa gitsin Ve ikisini de bir daha da asla hayatına alma
İçin de çok ama çok rahat olsun hatalı olan sen değilsin!
Ve lütfen artık kimseye kendini ezdirme kimsenin seni savunmasını bekleme sen kendi kendini savunabilirsinmaddi özgürlüğün var kimseye muhtaç değilsin belli ki aklın fikrinde yerinde o kadar okumuşsun atanmışsınn eeee daha ne diye kendini yok babam savunmadı eşim savunmadı diye eziklenip ağlanıyorsun sal iplerini gitsinler kendilerine itaat edecek başka maaşlı köleler bulsunlar

Hem babanı hem de eşini boşa gitsin Ve ikisini de bir daha da asla hayatına alma
İçin de çok ama çok rahat olsun hatalı olan sen değilsin!
Ve lütfen artık kimseye kendini ezdirme kimsenin seni savunmasını bekleme sen kendi kendini savunabilirsinmaddi özgürlüğün var kimseye muhtaç değilsin belli ki aklın fikrinde yerinde o kadar okumuşsun atanmışsınn eeee daha ne diye kendini yok babam savunmadı eşim savunmadı diye eziklenip ağlanıyorsun sal iplerini gitsinler kendilerine itaat edecek başka maaşlı köleler bulsunlar
Aslında ben kendi kendimi zaten savunuyorum zaten savunmadan susup herşeye tamam desem bu evlilik sürerdi ben tek başıma dik durdum, fakat ben sonuna kadar haklı iken eşim, eşimin ailesi ve benim ailemin eşimi desteklemesi zoruma gidiyor. Ben zaten beni kimsenin savunmasını beklemiyorum ama keşke zarar da vermeseler. Haklı iken haksız durumuna düşürüldünüz mü hiç? Bunu yaşamak kolay değil.

Aslında ben kendi kendimi zaten savunuyorum zaten savunmadan susup herşeye tamam desem bu evlilik sürerdi ben tek başıma dik durdum, fakat ben sonuna kadar haklı iken eşim, eşimin ailesi ve benim ailemin eşimi desteklemesi zoruma gidiyor. Ben zaten beni kimsenin savunmasını beklemiyorum ama keşke zarar da vermeseler. Haklı iken haksız durumuna düşürüldünüz mü hiç? Bunu yaşamak kolay değil.
Evet tabi ki yaşadıklarınız çok kırıcı ama siz artık kendi haklılığınızı ispat etme sürecini çoktan geçmişsiniz gördünüz olmuyor ne eşiniz ne de babanız haklılığınızı anlayabilecek kapasitede değiller onlar düzelmez düzeltmeye çalışmayı bırakın bir an önce kendinizi bu insanlardan kurtarın

Back
X