- 17 Nisan 2020
- 384
- 210
- 18
- Konu Sahibi Paradise lost
Ailem de bir kere karıştı diye küstü benim kardeşlerim ile benim onlara gitmemi engelledi. Ablası o kadar şey yaptı gözünde gözükmesi benim kardeşim bir şey dedi hepsini sildi. O benim gibi alttan almıyor. Aslında biz hiç konuşamıyoruz eşimle senden sadece güven saygı istiyorum diyorum ben zaten sana çok bile saygı gösteriyorum sen göstermiyorsun diyor. Ne yapıyorum diyorum sürekli küsüyon diyor. Küsen ayrı yatan sensin sen öyle yapınca ben ne yapacam diyorum sen her türlü hakareti et ben mi alttan alayım hep diyorum. Ne var bazen sinirli olabilirim alınma dediklerime diyor. Ama sen de yapma ağır hakaretlerini neden çekeyim diyorum. Ya konuşunca sıkıntı yok ama icraate gelince dediklerini yapmıyor eşim. Benim arkamdan iş çeviriyor fark ediyorum.İki yüzlü olmak çözüm değil onlar gibi olursun sadece ve sende baskalarina yaşadığını yaşatırsin. Baya alttan almissin bence. Görümcem öyle yaptığında eşime gorumcemin tavrını begensem onla evlenirdim senle değil derdim. İkiniz nasıl bir evlilik istediğiniz hakkında hiç konuştunuz mu mesela. Ben en başta konuştum şuan eşim zıt bisey yapamiyor. Oda aynı şekil bana dedi bende onlara dikkat ediyorum. Aradaki köprüyü Kuracak olan esiniz. Kendi ailenden örnek ver gorumcemin yaptığını benim ailem yapsa sana ne yaparsın gibisinden. Erkekler sonuç odaklı düşündüğünden hatalarini direk söyleyince dinlemiyorlar bile aciklamani. Belki örnekle anlar.