hep aynı tartışmalar

gwencooper küfürlerinin yüzde doksanı beynimi s....n oluyor
msjda a..q yazdı sadece böyle kıslatmalı terbiyesiz defol git kime o dedim ya sana değil be sana değil ortalığa ya dedi bir defasında

sende ortalıga etme de hoslanmıyorum de trip yapma ama soguk davran boyle konusmaların ardından alısmıs kudurmustan beter derler ya alıstıysada biraz zor vazger aslında

kızlar sevgilim msj attı işyerindeyim aklım sende yerimde duramıyorum çok sıkıntılıyım nedne böyle oluyor diye
bende çok üstüne geldim çünkü gergindim eğer küfür etmeseydin gönlünü alırdım gerekirse özür dilerdim
o çok haklısın kusura bakma
ben: bana etmesen bile o küfürleri ben işitiyorum gururum kırılıyor artık dayanamıyorum içimde birikti çok ağır geliyor bilmiyorum ne olcak
o: bidaha dikkat ederim söz veriyorum çok haklısın kötü bu yaptığım bidaha kullanmam öyle kelimeler
ben: eğer söz verdiysen peki yazdım kızlar

sonrada peki neyse ii geceler yazdı bende sğl sanada yazdım
böyle soğukça barıştık sanırım

Son düzenleme:
kızlar sevgilim msj attı işyerindeyim aklım sende yerimde duramıyorum çok sıkıntılıyım nedne böyle oluyor diye
bende çok üstüne geldim çünkü gergindim eğer küfür etmeseydin gönlünü alırdım gerekirse özür dilerdim
o çok haklısın kusura bakma
ben: bana etmesen bile o küfürleri ben işitiyorum gururum kırılıyor artık dayanamıyorum içimde birikti çok ağır geliyor bilmiyorum ne olcak
o: bidaha dikkat ederim söz veriyorum çok haklısın kötü bu yaptığım bidaha kullanmam öyle kelimeler
ben: eğer söz verdiysen peki yazdım kızlar

karnı doyunca aklı başına geldi desene :52::52:

Sen biraz durduk yerde üstüne gitmişin gibi olmuş oda sinirlenmiş böyle demiş bence ikinizde sakinleşince konuşabilirsiniz çok büyük bişey değil.

Sen biraz kışkırtmışsın sanki sevgilini ama onun da küfür etmesi hoş değil ama bazı erkekler böyle melesef küfür resmen hayatlarının bir parçası. Ben de bazen sevgilimi çileden çıkarabiliyorum kavga da ediyoruz tartışıyoruz da ama 4 yıldır bir kere bile ağzından salak ya ne biliyim gerizekalı gibi bir küfür dahi çıkmamıştır çünkü normalde de küfürlü konuşan bir insan değildir öyle bir alışkanlığı yok. Ama mesela babam arada küfürlü konuşur işleri yolunda gitmeyince engel olamıyor kendine alışkanlık meselesi bir yerde.

Sen biraz kışkırtmışsın sanki sevgilini ama onun da küfür etmesi hoş değil ama bazı erkekler böyle melesef küfür resmen hayatlarının bir parçası. Ben de bazen sevgilimi çileden çıkarabiliyorum kavga da ediyoruz tartışıyoruz da ama 4 yıldır bir kere bile ağzından salak ya ne biliyim gerizekalı gibi bir küfür dahi çıkmamıştır çünkü normalde de küfürlü konuşan bir insan değildir öyle bir alışkanlığı yok. Ama mesela babam arada küfürlü konuşur işleri yolunda gitmeyince engel olamıyor kendine alışkanlık meselesi bir yerde.

dün gece özür diledi şimdi candan erçetin meğer başlaşmış
o şarkı bana mı diye msj attım hayır ya bunun için mi uayndırdın yazdı

bende pek yapmam ama misilleme olsun diye candan erçetin git paylaştım

dengesiz ya resmen dengesiz

ben çok uzatıyorum bazen ama o da çok sinirli bi kerede böyle saçma sebepten kavga çıkardım yeter dedi durmadım bilgisayarına yumruk attı pc ekran kırıldı

yok yok galiba sen de zevk alıyosun bu işten

ortada bi sadist bir de mazoşist var........:))

sanırım mesajlaştınız. bu tarz şeyleri mesajlaşarak konuşmayın çünkü yanlış anlaşılmalara sebeb olur ve düşüncelerinizi tam anlatamazsınız.

kızlar acayip sinirliyim şarkıya baktım sözlerine dengesiz ya yoksa çok mu abartıyorum bilmiyorum gece özür dileyen adam şimdi ne paylaşmış

büyüyün artik meltem...

madem ayrilamiyorsaniz herseye bir bahane bulup trip atmayin

sonucta anlik degisiklikler oluyor..konularinizi hep okudum ben bir son göremiyorum

ya da kendimle karsilastiriyorum bunun adi saglikli iliski degil..tek tarafli degil ama ortada düzgün birsey yok,

ayrilmak zor diyorsunuz hatta ayrilik oldugunda aramadi arayim mi modundasiniz eee madem neden

herseyi takiyorsunuz...alismis olmaniz gerekirdi,yani madem degismiyor birseyler o zaman sakin kalmali bostan olmayacak seyler icin
sorun cikarmamali...

yani kisacasi ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen..sen secimini yapmissin ona göre davranmalisin..

sevgilimin abisi var 40lı yaşlarda az önce gördüm daha önceden sevgilimle benim fotolarımızı paylaşmış
bir art niyet görmedim ama neden yaptı diyede merak ettim doğrusu

kızlar abisi bende ekli değil sevgilimin fotolarında 1 paylaşım yazdığında görüp baktım ve abisi benim tek fotolarımıda paylaşmış bi anlam veremedim

Back
X