Hep aynı

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,

esimle sorunlarim vardi, artik eskisi gibi yok ama simdide evden disariya cikmiyor o kadar SIKILdimki hep evdeyiz,bi ise gittip geliyoruz her hafta sonu evdeyiz disariya cikalim dersem hemen baslama gene yeter artik sus diyor bana birlikde hic vakit gecirmiyoruz
cok SIKILdim, bazen evli arkadaslarim anlatiyor suraya gittik bunu yapdik, esim bana bunu aldi. benim esim simdiye kadar bana asla süpris bisey yapmadi 5 aylik evligim. sakin para harcama sunu yapma bunu giyme bisey istesem aman ne yapacan cokmu önemli diye basliyor bisey istersem yada yapmak istersem;sonra kavga basliyor suclu ben oluyorum gene bahane ariyorsun kavga icin diyor cok bunaldim artik... bazen isden bille eve gitmek istemiyorum sizce ne yapigim arkadaslar

ben girmeyeli buralarda herkes eşinden bu sebepten dolayı şikayetçi olmuş

hayır ola akannehir

maddi açıdan sorun varsa o yüzden dışarı çıkmak istemiyordur ?

ve sürpriz yapmaması en baştan beri var olan birşey mi (nişanlılık vs.) yoksa evliliğinizde mi hiç yapmadı?

ne yaparsan yap ama evliliğini ne de kocanı arkadaşlarının eşleri ile karşılaştırma

yok allah sukur maddi durumumuz cok iyi, insan karisina süpris yapmasmi isden bir gul alip gelmezmi....

daha 5 aylık evlisiniz canım yaaaa ....niye böyleki bu adam daha seni el üstünde tutmalı yeni evlisiniz ...evlenmeden öncede böylemiydi eşin maddi durumda iyi diyosun eee ozaman çalışıp kazanıyosanız yiyecek,gezeceksiniz tabi ..bunalır insan böyle iş-ev arası hayat üzüldüm canım ya umarım aklı başına gelir ...sende bi süre oralı olma ,yapamadıklarınızdan şikayet etme normal yaşa elbet noluyo ya diyecektir .....inşallah tabi

Çalışıp kazanıyorsam neden paramı yiyip harcamıycakmışım...Hayret bişey ...
Durumunuzda iyi... borcunuz falan varmı onu kapatmaya uğraşıyor diycem..
Daha 5 aylık evlisin kesinlikle tavrını koy baştan ...nasıl başlarsan öyle gider...
Her dediğine he dersen tepene çıkar...
Güzellikle anlat kazandığımı neden harcamayım neden birlikte güzel şeyler yapmıyalımkii de...
Gerçi zoraki yapılan şeyde hiç bi anlam ifade etmiyor yaa benim için..
Demekki huyu böyle ne kadar tanıyordun onu evlenmeden önce ..Hep böylemiydi??

canım arkadaşa kesinlikle katılıyrm sakın eşini başkalarının eşiyle kıyaslama. bunu yaparsan çok yanlışa düşersin.herkesin kocası farklı ahmet ahmettir, mehmette mehmet.
bence eşini karşına al ve konuş. herşey insanlar için. kavga etmeden ona nelerin seni üzdüğünü söyle. bakalım ne diyecek...

Belkide hoşlanmıyor dışarı çıkmaktan? Enerjinize ayak uyduramıyor?

yok allah sukur maddi durumumuz cok iyi, insan karisina süpris yapmasmi isden bir gul alip gelmezmi....

gelmeyebilir... onlar "erkek"

ince düşünen onlar değil biziz canım:bbo:

bu kadar dert etme böyle şeyleri

illa ki isteriz böyle şeyler ama herkesten de bizim isteklerimize cevap vermesini bekleyemeyiz. ince düşünmek ve de davranışa dönüştürebilmek her erkeğin harcı değil

eşin evlenmeden önce de böyle idi ise bu saatten sonra zor değişir.

bazi insanlar öyle oluyor cikmak istemiyorlar evden bazilariysa eve gelmek istemiyor bir orta yol bulmaya calisin o yapmiyorsa siz ona sürpriz hazirlayin yani renk katin biraz evliliginize

Sen ona çiçek al o zaman. Sen ona hediye al ozaman. Bazı şeyler alışkanlık kazandırabilir yada gözüne sokmak lazım bazen.

Bütün zamanını evde geçirmemekte haklısın, bu derdinide açık açık paylaş ve senin için gerçekten önemli olduğunu bilsin. Hala anlamıyorsa ben çıkıyım geziyim de bakalım ne diyecek.

sanırım sızde calısıyosunuz ıyı ama kazandıgınızpara sızın sonucda kendınız ıcın harcamıyıpda napıcaksını?..madem evden cıkmıyuosunuz sızde eglenceyı eve taıyın..
puzzle var 5000 parca onlardan alıpda evde bırlıdke yapsanız..
bazı akşamlar arkadasları davet etsenız eve eslı olarak bırlıkde plan yaparsanız belkı esınızde dısarıya cıkar..devamlı evde ıse ısden eve yaparsanız dahada kapanır esınız eve..

yorumlariniz icin tsk ederim arkadaslar, ama inanin herseyi denedim disariya cikmiyorsak evde biseyler yapalimm, konusmayida denedim beni SIKIyorsun diyor yeter, inanin bi markete gittip geliyoruz oda hafta sonu ve sadece EVE ALISVERIS eve geldigimizde hemen tv bakmaya basliyor aksama kadar. evlenmeden önce böyle degildi, evlilik ne kadar zormus yaaaa, ben farkli dusunmustum yanilmisim

Üstüne düsmiceksin o zaman.

Seninle vakit gecirmeyi birak konusmaya bile tahamül edemiyorsa birak sende üzerine varma....

Arkadaslarinla bulus hafta sonlari, ailenle vakit gecir, sallama onu bir müddet.
Giyin, süslen, cik gez dolas, hatta ona sende gel diye teklif bile etme.....a.s

Böyle böyle bak nasil ilgisini cekeceksin, ne yapiyor bu kadin yahu diyecek ve kendiliginden seninle ilgilenmeye baslicak!boshayallersmile

simdiye kadar böyle bisey yapmadim; ama iyi bir fikir ona bagimli olmadigimi göstermem lazim tsk ederim

simdiye kadar böyle bisey yapmadim; ama iyi bir fikir ona bagimli olmadigimi göstermem lazim tsk ederim

Aynen canim....tüm hayatinin ona endeksli olmadigni, kendincede güzel ve eglenceli vakit gecirebilecegini göster ona.a.s

Ne güzel daha coluk yok cocuk yok, elin kolun bagli degil güzelim, o gezmeyi sevmiyor diye sende onunla beraber evde kokusacaksin diye birsey yok....

Zaten esin senin böyle aktif oldugnu, gezdigni tozdugnu, bu konuda ona ihtiyacin olmadigni görürse kendiliginden seninle ilgilenecek.

Biraz kacan kovalanir mantigni uygulamak gerek, yerimseniben

Kendiniz çıkın haftasonları. Kendi paranızı kazanıyorsunuz ihtiyaçlarınızı da kendiniz alın. Sormak zorunda mısınız eşinize. Sormayın. Nasıl sa onun için önemsiz.

Belki sizin bu haraketleriniz onu kendisine getirir.

arkadaşın fikrine katılıyorum bir de bir arkadaş da sen hediye al ona falan demiş.. erkekler gerçekten evli olmayı "bilemiyorlar".. benim eşim de evlendiğinde hiç bilmezdi hediye olayını falan, ben ala ala öğrettim, şimdi süper ciciler alıyor bana..erkekler, evlilik yürütmeyi, incelikleri sonradan öğreniyor hep, ondan bekleme..
bir de kardeşceğizim sen de çalışıyormuşsun madem niye kendin alamıyorsun ihtiyaçlarını.. kendi paranı kazanıyon da?? tabi ki kendi paran diye her istediğini alamazsın eşin evi geçindirirken ama herşeyi de sormuyorsun değil mi?? madem o gezmiyor sen de arkadaşlarınla program yap.. eğer gece izin vermezse gündüz git.. klübe yada sosyetik yerlere izin vermezse çay bahçesine git.. olmadı ev oturmasına.. hem dırdır etmemiş olursun hem de bırak yanlız otursun evde... hafta içi akşamları da uğraşma adamla, örgü ör, pcde takıl.. eşim ben başka şeylerle ilgilenince daha çok ilgilenir.. ama tabi abartma, ayrı ayrı takılan ev arkadaşları gibi de olmayın yaniii olumunekankayizsmile

bisey aldigimda niye aldin diye basima kalkiyor sana para dayanmiyor vs vs ama inanin cok para harcamiyorum haftada bir gun cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…