- Konu Sahibi TATLIM1988
-
yok allah sukur maddi durumumuz cok iyi, insan karisina süpris yapmasmi isden bir gul alip gelmezmi....
yorumlariniz icin tsk ederim arkadaslar, ama inanin herseyi denedim disariya cikmiyorsak evde biseyler yapalimm, konusmayida denedim beni SIKIyorsun diyor yeter, inanin bi markete gittip geliyoruz oda hafta sonu ve sadece EVE ALISVERIS eve geldigimizde hemen tv bakmaya basliyor aksama kadar. evlenmeden önce böyle degildi, evlilik ne kadar zormus yaaaa, ben farkli dusunmustum yanilmisim
Üstüne düsmiceksin o zaman.
Seninle vakit gecirmeyi birak konusmaya bile tahamül edemiyorsa birak sende üzerine varma....
Arkadaslarinla bulus hafta sonlari, ailenle vakit gecir, sallama onu bir müddet.
Giyin, süslen, cik gez dolas, hatta ona sende gel diye teklif bile etme.....a.s
Böyle böyle bak nasil ilgisini cekeceksin, ne yapiyor bu kadin yahu diyecek ve kendiliginden seninle ilgilenmeye baslicak!boshayallersmile
simdiye kadar böyle bisey yapmadim; ama iyi bir fikir ona bagimli olmadigimi göstermem lazim tsk ederim
sanırım sızde calısıyosunuz ıyı ama kazandıgınızpara sızın sonucda kendınız ıcın harcamıyıpda napıcaksını?..madem evden cıkmıyuosunuz sızde eglenceyı eve taıyın..
puzzle var 5000 parca onlardan alıpda evde bırlıdke yapsanız..
bazı akşamlar arkadasları davet etsenız eve eslı olarak bırlıkde plan yaparsanız belkı esınızde dısarıya cıkar..devamlı evde ıse ısden eve yaparsanız dahada kapanır esınız eve..
arkadaşın fikrine katılıyorum bir de bir arkadaş da sen hediye al ona falan demiş.. erkekler gerçekten evli olmayı "bilemiyorlar".. benim eşim de evlendiğinde hiç bilmezdi hediye olayını falan, ben ala ala öğrettim, şimdi süper ciciler alıyor bana..erkekler, evlilik yürütmeyi, incelikleri sonradan öğreniyor hep, ondan bekleme..
bir de kardeşceğizim sen de çalışıyormuşsun madem niye kendin alamıyorsun ihtiyaçlarını.. kendi paranı kazanıyon da?? tabi ki kendi paran diye her istediğini alamazsın eşin evi geçindirirken ama herşeyi de sormuyorsun değil mi?? madem o gezmiyor sen de arkadaşlarınla program yap.. eğer gece izin vermezse gündüz git.. klübe yada sosyetik yerlere izin vermezse çay bahçesine git.. olmadı ev oturmasına.. hem dırdır etmemiş olursun hem de bırak yanlız otursun evde... hafta içi akşamları da uğraşma adamla, örgü ör, pcde takıl.. eşim ben başka şeylerle ilgilenince daha çok ilgilenir.. ama tabi abartma, ayrı ayrı takılan ev arkadaşları gibi de olmayın yaniii olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?