- Konu Sahibi TATLIM1988
-
dun isden geldim ve yemek yedik sonra ortaligi topladim, disariya cikmak istedim yollamadi otur cikamazin gidemesin dedi ve cikartmadi beni. hafta sonu annem misafirliye gidecek bana geldi dediki senle gidelim ve esim hayir gidemez dedi uffffffff cok SIKTI beni artik
Yok artik bunada gelemem vallaha..lmaz:
Kendi cikmiyor hadi tamam, kokussun dursun evde....
Lakin seninde onun gibi evde hapis olmani isteyemez....buna hakki yok..bu kadar.
Tatlim senin agzin dilin yokmu güzelim, neden buna müsade ediyorsun?
Neden tavrini koymuyorsun?
Cevap verdigim zaman cok sert cikiyor bana ellimde kalirsin demeye basliyor, inanin cok severek evledim öyle biri oldugunu billmiyordum isyerinden eve gittmeyi hic istemiyorum
Anladim........esin iyi korkutmus gözünü
Vallaha güzelim bilemiyorum.....Bu tür konularda ben cok katiyim.....evlendikten sonra eslerini tapulu mali gibi gören, benim dedigim olacak diye diretten, canim isterse olur benim canim istemezse olmaz diyen erkeklere hic tahamülüm yok. alsanaalsanasmile
Ayrica sen calissan bir bayansin degilmi?
Sevgili esin gezmene tozmana bu kadar karsi ise, seni bu kadar kiskaniyorsa calismana neden izin veriyor?
Yaninga körükle gitmek istemem, ama bir yerde tavrini koyman lazim diye düsünüyorum, sen onun kuklasi degilsin, onun lafi ile oturup kalacaksin nerde senin özgür iraden nerden senin isteklerin arzularin?
Al esini karsina yine güzellikle konus, baktin gördün yumusamiyor sert cikisman lazim, yoksa tüm evliligin boyunca onun pasa keyfine göre yasamak zorunda kalacaksin.
evt calisiyorum. markete gidigimiz zaman baska yere bakdigimda niye oraya bakiyorsun kime bakiyorsun niye bakiyorsun diye basliyor cok kiskanc bazen cok abartiyor biseyleri bu kadar kiskanc olmana gerek yok dedigimde ben böyleyim yapacak bisey yok bir insani bu kadarmi yanlis tanimisim ben
Anladim........esin iyi korkutmus gözünü
Vallaha güzelim bilemiyorum.....Bu tür konularda ben cok katiyim.....evlendikten sonra eslerini tapulu mali gibi gören, benim dedigim olacak diye diretten, canim isterse olur benim canim istemezse olmaz diyen erkeklere hic tahamülüm yok. alsanaalsanasmile
Ayrica sen calissan bir bayansin degilmi?
Sevgili esin gezmene tozmana bu kadar karsi ise, seni bu kadar kiskaniyorsa calismana neden izin veriyor?
Yaninga körükle gitmek istemem, ama bir yerde tavrini koyman lazim diye düsünüyorum, sen onun kuklasi degilsin, onun lafi ile oturup kalacaksin nerde senin özgür iraden nerden senin isteklerin arzularin?
Al esini karsina yine güzellikle konus, baktin gördün yumusamiyor sert cikisman lazim, yoksa tüm evliligin boyunca onun pasa keyfine göre yasamak zorunda kalacaksin.
onun adı kıskanclık degil kesinlikle kendine guvensizlik ve emir altina almaya calisma cabalari
cunku icinde seni kendinden ustun goruyor, eziliyor senin yaninda, o yuzden hep geri planda olmani istiyor
korkuyor senin sozun gececek diye, erkekligim gidecek diye ama bunlar cahilce dusunceler
bunun acisini da senden cikariyor
bence olay bu
taviz vermemeli, yola getirmelisin, sen anladigim kadariyla cok yumusak baslisin
gulsumun de soylediklerine katiliyorum
bu arada gulsum sen calisiyor musun merak ettim
biseyi merak ediyorum
acaba anneniz de cok yumusak basli babaniz oteriter miydi?
bisey aldigimda niye aldin diye basima kalkiyor sana para dayanmiyor vs vs ama inanin cok para harcamiyorum haftada bir gun cikiyorum
Bu önceki konundu seni hatırladım.slm arkadaslar,
ben yeni evligim ama mutlu degilim (3aylik). Esim benle ne ilgileniyor bi biseyler yapioyruz beraber. Biyere gidek sunu yapalim vs vs dedigimde yorgunum dinlenmek istiyorum diyor . Kendinizi calismiyorda yorgunlugunu anlamiyorum. ben mutlu olmak icin evlendim onu cok sevdim, yanina gidigim zaman sarildigim zaman gitt bunlaliyorum diye yitiyor beni. ben onu uzmemek icin ellimden gelen yapiyor her dedigini. her gece agliyorum cok zoruma gidiyor. cok zormus ben öyle oldugunu billmiyorum Ben onun icin ailemden vazgecdim... eski bekar gunlerime geri dönmek icin neler vermesdim
konusmayi da denedim. ben böyleyim dedi. ne yapsam begenmiyor hep bi bahne buluyor bu olmamis sunu yapmamisin diye geliyor ustume. ne yapacami billmiyorum. ama sevgim yok artik ona karsi. kimseye söyleyemiyorumda mutlugu oynuyorum. ne yapmam lazim hic billmiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?