Hep aynı

dun isden geldim ve yemek yedik sonra ortaligi topladim, disariya cikmak istedim yollamadi otur cikamazin gidemesin dedi ve cikartmadi beni. hafta sonu annem misafirliye gidecek bana geldi dediki senle gidelim ve esim hayir gidemez dedi uffffffff cok SIKTI beni artik

Yok artik bunada gelemem vallaha..lmaz:

Kendi cikmiyor hadi tamam, kokussun dursun evde....
Lakin seninde onun gibi evde hapis olmani isteyemez....buna hakki yok..bu kadar.

Tatlim senin agzin dilin yokmu güzelim, neden buna müsade ediyorsun?

Neden tavrini koymuyorsun?

"Dışarı çıkartmak"veya "gezdirmek"lafları bana yanlış çağrışımlar da bulunmuştur hep..
Yani sonuçta o sizin sahibiniz değil..
Sıkılıyor iseniz alın bir arkadaşınızı yanınıza,kendiniz çıkada bilirsiniz değil mi
Bağımlı yaşamayın..evliliğiniz dışında kendi özel hayatlarınız da olsun
Evli olmak ayaklarınıza prangalar bağlamak değil ki..
Sıkılıyor iseniz,hobiler edinin..kurslara gidin..kendinize birşeyler yapın
Eminim eşiniz de size uyum sağlayacaktır bir süre sonra.​

Cevap verdigim zaman cok sert cikiyor bana ellimde kalirsin demeye basliyor, inanin cok severek evledim öyle biri oldugunu billmiyordum isyerinden eve gittmeyi hic istemiyorum

erkekler gerçekten bizim gibi ince düşünceli olamıyorlar ama eşiniz de gerçekten abartmış yani,sanki dışarı çıkıcaksınız da onsuz bara discoya gitceksiniz ya:)arkadaşlarınla oturup bi kahve içip biyerlerde sohbet yada mağaza dolaşmak vs..neden bu kadar tepkili anlamıyorum.açık açık sorsanız güzel bir dille,yani durumunuzu anlatsanız,çok sıkıldığınızı,evden işe işten eve bunaldığınızı ve neden dışarı çıkmaya karşı olduğunu sorsanız.yada yaşıtlarınız yeni evli arkadaşlarınızla zaman geçirmeyi teklif edin,zamanla çevredeki insanları diğer çiftleri ve yaşantılarını görünce belki değişir.

Cevap verdigim zaman cok sert cikiyor bana ellimde kalirsin demeye basliyor, inanin cok severek evledim öyle biri oldugunu billmiyordum isyerinden eve gittmeyi hic istemiyorum

Anladim........esin iyi korkutmus gözünü

Vallaha güzelim bilemiyorum.....Bu tür konularda ben cok katiyim.....evlendikten sonra eslerini tapulu mali gibi gören, benim dedigim olacak diye diretten, canim isterse olur benim canim istemezse olmaz diyen erkeklere hic tahamülüm yok. alsanaalsanasmile

Ayrica sen calissan bir bayansin degilmi?

Sevgili esin gezmene tozmana bu kadar karsi ise, seni bu kadar kiskaniyorsa calismana neden izin veriyor?

Yaninga körükle gitmek istemem, ama bir yerde tavrini koyman lazim diye düsünüyorum, sen onun kuklasi degilsin, onun lafi ile oturup kalacaksin nerde senin özgür iraden nerden senin isteklerin arzularin?

Al esini karsina yine güzellikle konus, baktin gördün yumusamiyor sert cikisman lazim, yoksa tüm evliligin boyunca onun pasa keyfine göre yasamak zorunda kalacaksin.

evt calisiyorum. markete gidigimiz zaman baska yere bakdigimda niye oraya bakiyorsun kime bakiyorsun niye bakiyorsun diye basliyor cok kiskanc bazen cok abartiyor biseyleri bu kadar kiskanc olmana gerek yok dedigimde ben böyleyim yapacak bisey yok bir insani bu kadarmi yanlis tanimisim ben

Evet canim cok kiskanc belli....

Yeme güzelim bu numaralari ya....

Öyle kiskancsa, seni bu denli gözünden sakiniyorsa, hayir karicim calisma otur evinde niye demiyor? Neden calismana tamamda gezemen hayir.

Is yerindede erkeklerin bakislarina maruz kalmiyormusun? Erkeklerle iletisimde olmuyormusun? Hem isde oldugun zaman yanindada degil esin, o zaman niye kiskanmiyor?:1closedeyes:

Kiskanclik bahane güzelim, onun istedigi sey seni emri altinda tutmak, onun keyfine göre yasa, hep onun dedigi olsun....

Yanlis tanimisim degil canim, tanimak istedigmiz görmek istedigmiz gibi görüyoruz bazi seyleri, heleki evlenmeden önce asik iken o pembe gözlükler öyle güzel gösteriyorki bize herseyi, olumsuzluklara bile olumlu bakabiliyoruz

onun adı kıskanclık degil kesinlikle kendine guvensizlik ve emir altina almaya calisma cabalari
cunku icinde seni kendinden ustun goruyor, eziliyor senin yaninda, o yuzden hep geri planda olmani istiyor
korkuyor senin sozun gececek diye, erkekligim gidecek diye ama bunlar cahilce dusunceler
bunun acisini da senden cikariyor
bence olay bu
taviz vermemeli, yola getirmelisin, sen anladigim kadariyla cok yumusak baslisin

gulsumun de soylediklerine katiliyorum
bu arada gulsum sen calisiyor musun merak ettim

İşe giderken namuslu..
Eee eve para getirecek,ev geçimine katkıda bulunacak çünkü..
Böyle adamlar ne zannediyorlar Allah aşkına kendilerini..?
Daha kendi egolarını bastırmayı beceremeyip,yalnızca gücünün yettiğini ezmeye çalışan basit insanlar..
Eşini eve hapset..
Ben hükümdarım..imparatorum..şakşakşak..
Padişahım çok yaşa..padişahım çok yaşa..de bana
Nerde acaba bu yoğurdun bolluğu..

Bakın..
Evliliğin başındasınız henüz 5 ay olmuş
Ağırlığınızı koyun,sizin bir kişiliğiniz var
Malı değilsiniz o insanın..
Umarım akıllıca çözümler yapabilecek kadar bir diyoloğunuz vardır kendisi ile
Gerçi "elimde kalırsın"tabiri böyle göstermiyor ama..​

Iki haftam kaldi....Annelik izinim bitiyor, basliyorum yine Allahin izni ile:lepi:

diğer konularına baktımda nişanlıyken başlamışsın dert yanmaya.. birsürü beklentin varmış ama eşinde bulamamışsın bunları. hep şikayet etmişsin.. ne umuyordun ki? evlenince adamın başına sihirli değnek değecek ve birden prense mi dönüşecek adam?
sen bile bile lades demişsin canım...:hulya:

biseyi merak ediyorum
acaba anneniz de cok yumusak basli babaniz oteriter miydi?

bir arkadaş çiçek al demiş eşine. ilahi. ala ala öğrenecekmiş adamda almayı da...
. ya bu adam ne anlar çiçekten. olsa olsa onu sebze sanır ,yer. duyarlılığı da o kadardır bana kalırsa

slm arkadaşım, ben siteye yeni üye oldum ve konun dikkatimi çekti. benim eşimde senin yaşadıklarına benzer şeyler uyguladı bana bir dönem bende yeni evliyim 4 ay oldu daha evleneli... kimi erkekler eşlerine bu şekilde baskı uygulayarak özgüvenlerini kaybettirip, resmen bir kukla yaratmaya çalışıyorlar. eşimin bana uyguladığı şeylerden ben yılmadım ve her defasında karşılığını gördü benden. o bana nasıl davranıyorsa bende ona aynı şekilde yaklaştım ve sonunda kendi pes etti. bana söylediği lafta ben özgüvenimi kaybettim sen nasıl istiyorsan öyle olacak bundan sonra oldu. bence pes etme daha yeni evliyiz sende güçlü olduğunu göster eşine ama tabiki saygı çerçevesi içinde inş. herşey istediğin gibi olur :teselli:

bisey aldigimda niye aldin diye basima kalkiyor sana para dayanmiyor vs vs ama inanin cok para harcamiyorum haftada bir gun cikiyorum

adamın çalışma iznini vermesinin sebebi anladığım kadarı ile paraya olan düşkünlüğü.kafamçokkarıştı

merak ettim çalışmamak isteseniz bu durumda tepkisi ne olur? çalışmanız konusunda diretir gibi duruyor. delikafadulden

zor bir evlilik. Allah kolaylık versin CADIARZU

Elimde kalırsın falan demek ne demek ya bu adam düzelmez ne yaparsa yasın.allah yardım etsin.

Bu önceki konundu seni hatırladım.
kaydirigubbakcemile5
Eşin zaten çok kibar bir insan değilmiş kaldı ki ondan kibarlık vs bekliyorsun hatta gül akannehir
Öncelikle davranışlarına çeki düzen vermesi gerekmez mi diğer beklentilerinin yanı sıra?
boshayallersmile

Ben yine bazı şeylerin öğretilebileceğini düşünüyorum ama anlayana tabi. Herkesin anladığı bir dil vardır, hangi dilden anlıyorsa o dilden konuşmak lazım.

Tepkisiz kalmanız ve kabullenmeniz çözüm değil, evli olmak karşımızda ki insanı boğmak ve herşeyi istediğimiz gibi yaptırmak demek değil ki. Ölçüsü dahilinde, karşılıklı anlayış içinde arkadaşlarınızla görüşme, gezme , alışveriş yapma hakkınız elbette var. Hem de çalışan biri olarak.

İlginç ya. Eşinizin size karşı diğer davranışları nasıl,sevdiğini söyler mi, hadi biryere göndermiyor evdeyken sizle hiç mi ilgilenmez?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…