Hep ben alttan alıyorum

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
910
1.039
313
merhaba bayanlar..
Bir yıldan uzun süredir süren bir ilişkim var. Kolay kolay tartışmıyoruz(çok şükür)
Ben onun ailesiyle tanıştım o benim ailemle sadece aileleri tanıştırmadık daha ekimde de söz yapmayı düşünüyoruz neyse.
Normalde aramız iyidir hayatımlı aşkımlı konuşuruz hep ama tartıştığımızda hep benim alttan almam gerekiyor. Benim kızdığım bir şey olsa da benim konuşmayı başlatmam lazım. Bende çok uzatmayı sevmiyorum hep yanaşıyorum ama hep böyle mi olacak ? Ne yapsam bilemedim .

Bunlar ufak şeyker aşılır . Eğer çok sık Tartışma olmuyorsa .

merhaba bayanlar..
Bir yıldan uzun süredir süren bir ilişkim var. Kolay kolay tartışmıyoruz(çok şükür)
Ben onun ailesiyle tanıştım o benim ailemle sadece aileleri tanıştırmadık daha ekimde de söz yapmayı düşünüyoruz neyse.
Normalde aramız iyidir hayatımlı aşkımlı konuşuruz hep ama tartıştığımızda hep benim alttan almam gerekiyor. Benim kızdığım bir şey olsa da benim konuşmayı başlatmam lazım. Bende çok uzatmayı sevmiyorum hep yanaşıyorum ama hep böyle mi olacak ? Ne yapsam bilemedim .
Sen işe el koymazsan üzgünüm ama hep böyle olacak ve emin ol böyle ilişkiler ömür törpüsünden başka birşey değil, çok yıpratıcı oluyor

Sen böyle devam edersen böyle olacak. Tartışma esnasında sakin olmaya çalış, gerekirse konuşma. Sakinlestikten sonra hakliysam özür dilemesi o bekle , değilsen sen özür dile. Öyle sessiz kalırım ki eşim yeterki konuş bağır çağır der( kendi haksizsa)

Nasıl alıştırırsanız o şekilde devam eder.
Elbette siz hataliyken özür dilemelisiniz ama karşı tqraf hataliyken de siz özür dilerseniz bir müddet sonra iş psikolojik şiddete dönüşür.
O konuşmuyorsa siz de konuşmayın elbette hatasını anlayacaktır.

Nasıl alıştırırsanız o şekilde devam eder.
Elbette siz hataliyken özür dilemelisiniz ama karşı tqraf hataliyken de siz özür dilerseniz bir müddet sonra iş psikolojik şiddete dönüşür.
O konuşmuyorsa siz de konuşmayın elbette hatasını anlayacaktır.

Çok uzarsa soğukluk girebilir ama kafamda deli sorular

merhaba bayanlar..
Cnm benim flört döneminde evlenene kadar bende sen gibiydim.
Ama su an öyle mutlu bi evliligim var ki, evlenince esin seni seviyorsa değismeyen erkek bilmiyorum.
Pamuk gibi oluyorlar.
Adam gibiyse, arkanda duruyorsa, seni harcatmiyorsa sakin dert etme.
Ayrica hangi kadin alttan almiyor ki.
Sen mutluluguna bak.

Maalesef hep bu şekilde olacak. Kaybetme korkunuzu anlıyorum ama bir ömür için sizce de zor değil mi bu durum?

Ben de erkek arkadaşın gibiyim. Bizde de ayni kolay tartismayiz, tartışirsak o yanaşır alttan alır. Genelde öyle olur hep ve alıştim açıkçası. Kötü birşey ya. Anlayışsız oluyor insan bir süre sonra. O yüzden tavsiyem alıştırma.

Cnm benim flört döneminde evlenene kadar bende sen gibiydim.
Ama su an öyle mutlu bi evliligim var ki, evlenince esin seni seviyorsa değismeyen erkek bilmiyorum.
Pamuk gibi oluyorlar.
Adam gibiyse, arkanda duruyorsa, seni harcatmiyorsa sakin dert etme.
Ayrica hangi kadin alttan almiyor ki.
Sen mutluluguna bak.

Beni sevdiğini biliyorum sorunumuz da yok çok şükür çok bir bu huyu var işte :/

Maalesef hep bu şekilde olacak. Kaybetme korkunuzu anlıyorum ama bir ömür için sizce de zor değil mi bu durum?

Başka bir sorunu yok şimdilik bazen büyütmeyeyim mi acaba diyorum bazen de zor ya diyorum.

Ben de erkek arkadaşın gibiyim. Bizde de ayni kolay tartismayiz, tartışirsak o yanaşır alttan alır. Genelde öyle olur hep ve alıştim açıkçası. Kötü birşey ya. Anlayışsız oluyor insan bir süre sonra. O yüzden tavsiyem alıştırma.

Ne gibi anlayışsız oluyor ? Nasıl olsa gelecek diyerek mi ?

Üzgünüm ama bu konu nasıl başladıysa öyle gidiyor benmde eşim genelde alttan alan taraftır sevgiliyken öyle olduğu için evlenince de değişmedi haksız da olsam pek adım atmıyorum açıkçası .

Beni sevdiğini biliyorum sorunumuz da yok çok şükür çok bir bu huyu var işte :/

Başka bir sorunu yok şimdilik bazen büyütmeyeyim mi acaba diyorum bazen de zor ya diyorum.

Ne gibi anlayışsız oluyor ? Nasıl olsa gelecek diyerek mi ?
Yani sürekli alttan alınmaya alisan taraf daha anlayışsız oluyor sonuç olarak. O yüzden alttan alma gerçekten haklı oldugun konularda bırak o adım atsın.

Mesela neden tartışıyorsumuz? Çok sık mu tarışıyorsunuz bence bunlara bak.

Evlilik sihirli değnek olmadığı için karşındaki kişi değişmez neyse o olur

neden haklı olduğunuzda da alttan alıyorsunuz onu anlamadım. Haklısınız o alttan alacak bu zamanla sizi yorar bazen insanları kaybetmemek adına yapılan şeyler kişiyi çok yıpratabiliyor

Mesela neden tartışıyorsumuz? Çok sık mu tarışıyorsunuz bence bunlara bak.

Çok sık tartışmıyoruz aslında. Bazı şeylerin gereksiz olduğunu ve boşa tartışmamız gerektiğini söylüyor ve büyütmek istemiyor .

Evlilik sihirli değnek olmadığı için karşındaki kişi değişmez neyse o olur

:/haklısınız

neden haklı olduğunuzda da alttan alıyorsunuz onu anlamadım. Haklısınız o alttan alacak bu zamanla sizi yorar bazen insanları kaybetmemek adına yapılan şeyler kişiyi çok yıpratabiliyor

Evet sanırım kaybetmemek için yaptığım bir yanlış

Çok sevdiğim bir söz var. ''Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.''
Esinin en sevdigin huyu ne deseler kesinlikle hemen gonlumu almasi derim. Evliligin mutlu bi sekilde devam ettirilmesi icinde cok onemli diye dusunuyorum. Bunu aranizin iyi oldugu bi zamanda guzel bi sekilde konusup hislerinizi anlatin umarim degisir.

Sürekli haklı haksız arayarak tartışmak yerine bir sorun olduğunda oturup güzelce konuşursaniz kimse özür dilemek zorunda kalmaz. Bizde de ben tartışma çıkaran taraf eşim de konuşup çözmek isteyen taraftı. Zamanla onun söyledikleri mantıklı gelmeye başladı ve ben de bu huyumu torpuledim. Surat asıp kavga çıkarmak yerine güzelce anlatıyorum o da anlıyor ve eğer haksizsa kabul ediyor. Siz de sabırla ve güzel bir dille anlatın derdinizi. Üç günlük dünya bunlarla mahvetmeyin güzel gunlerinizi

Back
X