hep ben suçluyum benim yüzümden herşey bıktım

coffee_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
159
0
0
Diğer
hayır canım ölmek filan gerekmiyo aklından bile geçirme böyle şeyleri seni inan çok iyi anlıyorum aynı dertten bende muzdaripim ama ben düzelttim artık.güçlü duracaksın sakın ağlama ağla ama ona belli etme karşında güçlü dur ayrılalım derse tamam de atma mesaj inan bana geri dönüyü sonra sakin bi dille anlat konuş kırılıyorum ben bi kızım de erkek arkadaşın değilim sevgilinim ona göre davran de inş düzelir

hayır canım ölmek filan gerekmiyo aklından bile geçirme böyle şeyleri seni inan çok iyi anlıyorum aynı dertten bende muzdaripim ama ben düzelttim artık.güçlü duracaksın sakın ağlama ağla ama ona belli etme karşında güçlü dur ayrılalım derse tamam de atma mesaj inan bana geri dönüyü sonra sakin bi dille anlat konuş kırılıyorum ben bi kızım de erkek arkadaşın değilim sevgilinim ona göre davran de inş düzelir

ayrıldık canım daha önce pişman oldu hemde nasıl sonra bi süre çok iyiydi sonra yine aynı oldu yine aynı ben ağlayınca seviniyo sanırsın o kadar rahat ki hatta açılırsın diyo çok sinir oluyrum çook sen nasıl düzelttin keşke bende düzeltebilsem pişman oluyo ama yine bişey olsa yine aynı yoruldum artk . konuştum hemde çok elimde değil fln diyo ama gerçekten ölmek istiyrum bi yere gitmeyınce bnden ıyısı yok ama ne zaman ki adımımı atsam başlıyo hakaretler şüpheler :(

Back
X