hep beraber basaracagimiza inaniyorum

canlix

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
15
0
6
35
İstanbul
Selam ben yeniyim 95 kgym 22 yasindayim artik kararliyim yaza nisanim var herkezi sasirtmak istiyorummm yardimlarinizi bekliyorum bana destek olursaniz cok sevinirim ...

Selam ben yeniyim 95 kgym 22 yasindayim artik kararliyim yaza nisanim var herkezi sasirtmak istiyorummm yardimlarinizi bekliyorum bana destek olursaniz cok sevinirim ...

merhaba canım ben 90 kiloydum şuan 84,700gr.ama bir anda olmadı tabiki çok sabır istiyor.2 ayda verdim ben bu kiloyu ama sen daha çok ve çabuk verebilirsin.senin avantajın genç ve hareketli olman ben 2 doğum yaptım ve çok fazla spor yapamıyorum.ama istersen neler yiyip içtiğimi paylaşabilirim.

Tesekkut ederim yazmaniz beni cok mutlu etti suan planladigim kararli ve dogru sekilde verecek olmam ama 15 yasindayken aldim ve artik dur deme vakti ve malesef mtblizmam yavAslamis durumda oturdugum apartmanda spor salonu var aksamlari oraya gitmek istyrum

ben ayça kayanın tavsiyelerini dinlemeni öneririm.hatta kitabını da al oku çok faydası olacağını göreceksin.günlük yiyeceklerini yazarsan nerede fazla yada az yediğini görürsün.biz hergün yediklerimizi yazarak paylaşıyoruz çok güzel ve sağlıklı kilo verilebiliniyor.bence dene derim yine de sen bilirsin.

günlüğün hayırlı olsun canım bende 5 ay önce dur dedim ve diyete başladım daha doğrusu sağlıklı yaşamak desek daha doğru olur sabret ve istekli ol canım istediğin kilo ya düşmen dileğiyle

Tabi alirim kitabini yarindan itibaren basliyorum buraya yediklerimi

sen bu kadar istekli oldukta sonra mutlaka başarırsın üzme kendini ama sakın pes etme yola devam arada kaçırsanda sakın bırakma ertesi gün daha az yemeye çalış ama sakın bırakma.

Hepsini yazicam yanlis yaptigim bisey varsa uyarirsiniz. Yazin nisanim var ya aglicam

hiç ağlama ve hemen başla bence bu sabah tartıldım 84,5 geldim.ama oturduğum yerde vermiyorum tabiki.çok dikkat ediyorum.sende benim gibi gram gram verince daha çok motive olacaksın.

Sabah uyandgmda
ilik su ve 2 kurukyisi yedim sonra khvlti 1 dilim ekmek pynir ve hslnmis yumurta
Arada 1 brdak portakl suyu 4 tne ceviz kirp yedim
birazdan da salata mercimek crbasi ve haslnmis tavuk yicem
Ogle yemeginden sonraki arada bir elma yicem
Aksamda balik salata

Sabahta 1 saat spormu yaptm
Boyle gunu bitiricem ins

böyle devam edersen zaten kısa sürede faydasını görürsün ama süt ve süt ürünlerini unutma tabiki balıkla değil :)

Brn normalde su icmeyen birisiyim ama simdi su icmeyede basladim ay sonu ailemin yanina gidicem ins gozle gorulur sekilde vermis olarak giderim.

suyu sakın ihmal etme bir de tavsiyem yeşilçay iç ama aç karnına çok faydalı birde greyfurt her öğünden önce yarım greyfurt yağların yakılmasında çok faydalıymış ben böyle yazıyorum diye sakın ukalalık tasladığımı falan düşünme ben de ayça kayanın tavsiyelerini aktarmaya çalışıyorum.çünkü hepimizin hedefi aynı kilo vermek.ama en sağlıklısını seçmek zorundayız.

2 gundur cok hastaydim bol su ictim ama spor yapamadim cok halsizdim ayse senin yas kacti nasil hitap edecegimi bilemedin bide senin bebis vardi sanirim ... telefondan yazdigim icin gecmis yazilara bakamiyorum

2 gundur cok hastaydim bol su ictim ama spor yapamadim cok halsizdim ayse senin yas kacti nasil hitap edecegimi bilemedin bide senin bebis vardi sanirim ... telefondan yazdigim icin gecmis yazilara bakamiyorum

2 gundur cok hastaydim bol su ictim ama spor yapamadim cok halsizdim ayse senin yas kacti nasil hitap edecegimi bilemedin bide senin bebis vardi sanirim ... telefondan yazdigim icin gecmis yazilara bakamiyorum.

2 gundur cok hastaydim bol su ictim ama spor yapamadim cok halsizdim ayse senin yas kacti nasil hitap edecegimi bilemedin bide senin bebis vardi sanirim ... telefondan yazdigim icin gecmis yazilara bakamiyorum.

geçmiş olsun canım yaşım 34 iki kızım var. ben şuan 83,900gr.sen tartıldınmı devam ediyormusun sakın bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…