• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep Beraber Haftada 1 Kilo Verelim :)

merveeaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
1.380
283
123
Merhaba arkadaşlar;

Kısaca kendimi özetleyeyim 25 yaşımdayım.Evlendiğimde 58 kiloydum şimdi ise en son 66 yı tartıda görünce artık dur demek lazım dedim kendimce. Hemen spor salonuna yazıldım. Fitness hocam neleri yemem yada yememem konusunda beni uyardı ve başlayalı 3 hafta oldu ve 3 kilo gitti. Şimdi bizde bir liste oluşturalım ve birbirimize destek olalım ne dersiniz ?

Örneğin ;
Sabah : 1 kepekli sandviç arası domates,biber ve labne peynir ve 2 bardak şekersiz çay

Öğle : 1 kase mercimek çorbası ve 1 bardak ayran

İkindi : 1 bardak şekersiz çay 2 adet kepekli grissini

Akşam : Yoğurt,Salata ve Bulgur Pilavı

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]NİCK[/td]
[td]YAŞ[/td]
[td]BAŞLANAN TARİH[/td]
[td]BAŞLANAN KİLO[/td]
[td]BOY[/td]
[td]17.04.2014[/td]
[/tr]
[tr]
[td]merveeaydin[/td]
[td]25[/td]
[td]24.03.2014[/td]
[td]66 Kg[/td]
[td]165 cm[/td]
[td]:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamrenk[/td]
[td]25[/td]
[td]10.04.2014[/td]
[td]71,5 Kg[/td]
[td]165 cm[/td]
[td]:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Sizlerde bilgilerinizi yazın ve tablo oluşturalım sonunda zaferimizi beraber kutlayalım :15: Günlük listelerimizi paylaşalım, yemek yeme dürtümüze beraber engel olalım

Son düzenleme:
merhabaaaa

bende tam bi konu açsam diyodum ben kendimi bildim bileli hep balık etli bi bayan oldum ikinci bebeğimden sonra hamilelikte aldigim 25 kilo dan sonra 82 kilo ile başbaşa kaldım 2 yıl emzirdim yavaş yavaş tam 66 kiloya düştüm:16: ama altı aydır aldığım vitamin demir haplarının etkisiyle tekrar kilo aldım şu anda sanırım 71.5 felanım hırslıyım azimliyim yine kilo veririm kendime güveniyorum:42:

merhabaaaa

bende tam bi konu açsam diyodum ben kendimi bildim bileli hep balık etli bi bayan oldum ikinci bebeğimden sonra hamilelikte aldigim 25 kilo dan sonra 82 kilo ile başbaşa kaldım 2 yıl emzirdim yavaş yavaş tam 66 kiloya düştüm:16: ama altı aydır aldığım vitamin demir haplarının etkisiyle tekrar kilo aldım şu anda sanırım 71.5 felanım hırslıyım azimliyim yine kilo veririm kendime güveniyorum:42:

merhaba :42:

hamileliklerden kalan kilolar çok normal emzirme süresi süt olsun felan derken çok normal böyle olması canım. Yediklerimize dikkat edip en azından her gün yarım saatlik bir yürüyüşle bu işi çözeceğimize inanıyorum. Yaş ve boy bilgilerini de paylaşırsan listeye ekleyeyim seni de :34:

hamileliklerden kalan kilolar çok normal emzirme süresi süt olsun felan derken çok normal böyle olması canım. Yediklerimize dikkat edip en azından her gün yarım saatlik bir yürüyüşle bu işi çözeceğimize inanıyorum. Yaş ve boy bilgilerini de paylaşırsan listeye ekleyeyim seni de :34:[/QUOT

tesadüf yaşim ve boyum seninkiyle aynı 25 yaşında 165 boyundayım

hamileliklerden kalan kilolar çok normal emzirme süresi süt olsun felan derken çok normal böyle olması canım. Yediklerimize dikkat edip en azından her gün yarım saatlik bir yürüyüşle bu işi çözeceğimize inanıyorum. Yaş ve boy bilgilerini de paylaşırsan listeye ekleyeyim seni de :34:[/QUOT

tesadüf yaşim ve boyum seninkiyle aynı 25 yaşında 165 boyundayım

tesadüfe bak süper :46: bugün neler yedin işe onu yazmakla başlayabiliriz mesela :17:

bugünki menüm

sabah 1 yumurta 1 avuç büyüklügünde pide:16: 2 zeytin, 2 çatal peynir ,şekersiz çay

arada 3 -4 tane çubuk kıraker ,orta şekerli türk kahvesi

akşam 4 tene mercimekli köfte, marul, domates,şekersiz çay veeee zayıflatıcı suu:7:

Back
X