- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #2.101
Çoğunluğun katılmasına bağlı herkes okuyacak mı? BekleyelimYasin okusak mi
Her yerde her şartta okunmadığı için çoğunluğun kararına bağlıBiraz zor olur ama güzel de olurdu
Verdim aslındaR Rumuzsuzrumuzlu katılacak mısınız cevap vermediniz
Katılabilrmym dediniz bende hangi şartlarda olduğunu söyledim evet katılırım ya da katılamam demedinizYeni kullanmaya basladım bugun üye oldum yanlış bi yere mi yazdımki
Katılırım her sart uyar düzenli okurumKatılabilrmym dediniz bende hangi şartlarda olduğunu söyledim evet katılırım ya da katılamam demediniz
Tamam diğer katıldığınız dualarla karıştırmadan takip ederseniz sevinirim. Biz her listede farklı dua okuyoruz . Dua başlayınca etiket yapıyorum. Dua sırası kimdeyse onuda yazıyorum onun niyetine okuyoruzKatılırım her sart uyar düzenli okurum
Baska katıldıgım bir liste yok.bekliyorumTamam diğer katıldığınız dualarla karıştırmadan takip ederseniz sevinirim. Biz her listede farklı dua okuyoruz . Dua başlayınca etiket yapıyorum. Dua sırası kimdeyse onuda yazıyorum onun niyetine okuyoruz
Güzel bence12.000 Yunus asm duası olsun mu
Daha öncede okumuştuk ama bu gurupla okumadık kızlar yorum yaparsa ona göre devam ederzGüzel bence
Bu akşam kimse yok gibiDaha öncede okumuştuk ama bu gurupla okumadık kızlar yorum yaparsa ona göre devam ederz
Haftasonu genelde böyle oluyorBu akşam kimse yok gibi
Gelenleri görüyorduk onu göremiyorum artıkHaftasonu genelde böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?