- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #2.061
Aminnn kuzum hepimizin inşallah çok çok sağolunGerek yok kuzum hizli okurum bu salavati :) Allah kabul etsin insAllah canim benim.
Camım arkadaşım benim çok sağolGerek yok kuzum hizli okurum bu salavati :) Allah kabul etsin insAllah canim benim.
Camım arkadaşım benim çok sağol
Bende biraz geç başlatmayı düşündüm canım okuyabilecrk olup yazsn olursa erken başlatırım dönüşte katılırsınArkadaşlar bir çarşıya çıkacağımThe Calender arkadaşın duasına akşam üstü başlasak olur mu hem mevsimin işi varmış hem herkez biraz dinlenmiş olur.
Tamam canım başlatırım şimdiBen yavaş yavaş baslasam olur mevsimler bostayim
Sen onlardan değilsin bu topik seninde canımbenim.Kizlar listede degilim yorum yapmam da saglikli olmaz okuma yapmadigim topige ama bu gun cuma guzel bir gun baslatin bence ben mevsimlerin yerine sayi alir okurum. Guzel bir gunde baslamis olur arkadasin duasi da bence.
Okuma yapmadiklari halde dua topiklerine yorum yapanlara sinir olurdum simdi ben de onlardan oldum hahah :)))
Hatırlamıyorum canım okudun mu :) geçmiş olsun . Juli bitti sıra sendeBen juli nin niyetine okudum mu hatlar karisti:)bana ne ara sira geldi:)hastanedeydim nolur mazur görün!
Juliden özur diliyorum kusura bakmasin tüp bebek icin yumurta gelisimi takibim var 2 gune bir hastanedeyim nolur hakkinizi helal edin!Hatırlamıyorum canım okudun mu :) geçmiş olsun . Juli bitti sıra sende
Önmli değil canım istersen bende okumaya devam ediyorum 100ünü sana veiyim için rahat olsun :)Juliden özur diliyorum kusura bakmasin tüp bebek icin yumurta gelisimi takibim var 2 gune bir hastanedeyim nolur hakkinizi helal edin!
Evet çok sevinirim tmm cnm 100 ben aldimÖnmli değil canım istersen bende okumaya devam ediyorum 100ünü sana veiyim için rahat olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?