- 17 Eylül 2014
- 2.458
- 2.484
- 333
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #1.901
Yetişemedim sanırım kızlar yatamam canım 500 sende sağol
Okumalara katılmak istiyorsan aktif olmalısın canım. Gülayın okumasınada katılmazsan listeden çıkarmak zorundayımYeti
Yetişemedim sanırım kızlar ya
Tamam şimdi anladım bir kaç topik var sanırım bildirimleri karıştırıyorum en üstte yazıyomuş kusura bakmayın lütfen 500 de ben aldım kalan 2000Beni etiketler misin ben tam anlamadım sanırım sistemi katılıyorum okumalara sadece bugün okumadım
Canım farkındamısın bugün sabah bu duaya başladık 3. Kişideyiz 6666 kez okuyoruz hiç kimseye sayı almadın.Beni etiketler misin ben tam anlamadım sanırım sistemi katılıyorum okumalara sadece bugün okumadım
Özür dilerim çok inanın fark edemedim yanlış anlaşılmak kesinlikle istemem benim adımı çıkarın ben gene size okuyayım arkadaşlar kimsenin hakkına girmek istememCanım farkındamısın bugün sabah bu duaya başladık 3. Kişideyiz 6666 kez okuyoruz hiç kimseye sayı almadın.
Ben listeyi paylaşıyorum listedekilerde okuyacağı sayıyı alıp kalanı yazıyor. Zaten listede sizide etiketliyorum
Özür dilerim çok inanın fark edemedim yanlış anlaşılmak kesinlikle istemem benim adımı çıkarın ben gene size okuyayım arkadaşlar kimsenin hakkına girmek istemem
Yeni olduğunuz için bilmediğinizden sorun değil yeni öğrendiniz devam edin istersenizÖzür dilerim çok inanın fark edemedim yanlış anlaşılmak kesinlikle istemem benim adımı çıkarın ben gene size okuyayım arkadaşlar kimsenin hakkına girmek istemem
Oda olur canım farketmez nasıl isterse. 2 kişi kuralımızdan kendimi saymadan gulaya okumazsa çıkarırız diye düşünmüştüm şuan katıldığı için kendisi nasıl isterse öyle yapalımM Maviiiii000 canım bu turda arkadaş pasif kalsın kimseye okumasın sonraki turda devam etsin eğer isterse. ben onu hasbunallahu topiğine etiketlemiştim karıştırmış bilmediği için.
Şöyle yapalım kızlar ben bu tur gene size okuyayım bana okunmasın bi sonraki tur birlik oluruzOda olur canım farketmez nasıl isterse. 2 kişi kuralımızdan kendimi saymadan gulaya okumazsa çıkarırız diye düşünmüştüm şuan katıldığı için kendisi nasıl isterse öyle yapalım
Herkese okursan sanada okuruz ben kendimi sorun etmiyorum canım kural bozulmamış oluyor kızlarda kabul ederse tabiŞöyle yapalım kızlar ben bu tur gene size okuyayım bana okunmasın bi sonraki tur birlik oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?