- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #1.941
Bende sevdim geleni görüyoruz
200 aldım kalan 300
Canım bitti liste son iki arkadaşa okumuyoruz liste kurallarından dolayı. Yarın yeni duaya geçerizSiradaki arkadastan 1500 aldim aksamlari fazla giremiyorum
:) burdayım canım..Geçmiş sayfaları okuyordum.Site degiş anlamaya çalışıyorum:)
Aynen canım yeni haline alışacağız inşallah:) burdayım canım..Geçmiş sayfaları okuyordum.Site degiş anlamaya çalışıyorum:)
Aynen canım yeni haline alışacağız inşallah
Evet demiştim 41 yasin okuyacak grup oluşursa ilerde okuruzCanım bi ara yasin okuyalım demiştin.Degilmi? Yanlış hatırlamıyorum degilmi.
Sende hakkını helal et canım hakkın çokKizlar ben devam etmeyecegim hepiniz hakkinizi helal edin.
Bende katilabilirmiyim?Salatı tefriciye okudunuz mu hic?tüm sayfalara bakamadım da.Kızlar benim aklıma gelen 1001 edrikni salavatı ya da 12000 yunus asm duası hangisini okuyalım. Sizin aklınızda bişey varsa söyleyin oda olabilir
Katılabilirsiniz fakat her dua sırası gelene aktif katılım yapabilirseniz katılın.Bende katilabilirmiyim?Salatı tefriciye okudunuz mu hic?tüm sayfalara bakamadım da.
Tabi katılim yapabilirim,duaya karar verdiginizde beni de listeye eklerseniz cok sevinirim.Katılabilirsiniz fakat her dua sırası gelene aktif katılım yapabilirseniz katılın.
Hayır tefriciye okumadık
Olur eklerim her listede etiket yapıyorum. HoşgeldinizTabi katılim yapabilirim,duaya karar verdiginizde beni de listeye eklerseniz cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?