Hep bir acaba?

Sevda8888

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2016
140
95
18
Hayırlı geceler kizlar.Kurtaj sonrasi doktor bana korunun dedi .Herkese soyledigi gibi üç ay bi dilim. Daha dolmadi ama bu ay korunurken geri cekme yöntemini cok kullandik. Evet biliyorum bu tam anlamiyla korunma yontemi değil ama prezervatifler bende alerji yapiyor rahatsizlik yasiyorum. Iki uc gun once farkina vardimda tamda o gün yumurtlama zamanina denk gelmis gbi. Hamile kalma ihtimalim cok mu yuksek. Geri cekme ile basina hamilelik gelenlerden yardim istiyorum. Yaklasik 8 9 gün var regl olmama(net diyemiyorum cunku kurtajdan sonra günler yerine oturmadi). Bir hafta önce sağ kasigima agri saplandi ve bir turlu gecmedi. Yatinca diniyordu. Ayaga kalkinca cok agriyordu. Sonra o gecti ama hep bi hasta olucakmis gbi kasiklarimin heryerinne dağılan hafif sizilar var kac gundur

Canim nasıl soylesem bu işler kısmet biz yıllardir o sekilde korunuyorduk 6 sene diyebilirim ama ucuncu cocuguma hamile kaldim okadar dikkat etmemize ragmen birde adet gunumden bir gun onceydi ama olmus iste simdi dogduda 1 aylık oldu bile senin hamile kalmaman gerek oylemi ne diyim insallah nasil istiyorsan oyle olur canim

Alacak nefesi varsa o rahme düşüyor ve doğuyor.Hersey Rabbimizin elinde tabi. Ben kalirsamda üzülmem sadece tabiki denilen korunma süresini gecirmeyi isterdim. Ksmet nasip gelirse sürpriz olacak. Hayirlisi olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…