Hep bir kısır döngünün içindeyim

Logistics

Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.347
1.351
83
Herkese günaydın arkadaşlar. Ben bir kısır döngünün içindeyim. Aynı olay sürekli başıma gelip duruyor. Sorun şu ki insanlar bir anda benden vazgeçiyor. Aşkta da öyle işte de öyle. Bir insanı seviyorum mesela. O da benden hoşlanıyor. Ama sonra hiçbir sebep yokken benden vazgeçiyor İşte de öyle. Bir yere giriyorum. İyi gibi duruyorlar. Sonra birden beni işten çıkartıyorlar. Yeni mezunum linkedin üzerinden iş buldum. Gittik görüştük. "Tecrübesiz birini yetiştirip sürekli onunla calismak istiyoruz" dediler. Ben de kabul ettim. Sırf o iş olacak diye memleketten erken geldik. Part time çalıştığım mağaza işimden de ayrıldım. Geldik gecen hafta başladım işe. Sigortami da yaptılar. Dedikleri her şeyi yaptım. Temizliği ve çayı vs düzgün yapmadığım için birkaç kere azar da yedim. Sürekli sordum yapacak iş var mı diye. Hep yok dediler. Bir iki gün birseyler yaptırdılar. Onun dışında sabahtan akşama kadar oturdum durdum. Doğru düzgün hiçbir şey öğretmeye yeltenmediler bile. Dün ise "Biz 9 veya 10 senelik tecrübeli birini almaya karar verdik. Senlik bir durum yok" diyerek paramı vererek beni işten çıkarttılar. Şimdi ileride ya diğer işverenler 12 günlük sigortami görünce bana "Seni neden hemen işten çıkarttılar" derse?
Öte yandan babam da üzüyor bizi. Hiç tanımadığı insanlara para gonderiyor, dolandiriliyor. Onun parası bir şey diyemem ama duyunca üzülüyor işte insan
Ben yaşadığım bu kısır donguden nasıl kurtulacağım?

12 gunluk sigorta icin cok takiyorsan bana kalsa girdim ia öğretecekler diye öğretmediler bende ciktim benim is öğrenmem lazim bos vos fotokopi cektirdiler de . Arti yine gururuna yediremedin diyecegin 2.sey ssk baslangici onemlidir diyeceksin emeklilikte gec kalmamak icin baslangic yaptik dersin ne basit seyleri takıyorsun.

İşverenler kötü düşünür diye üzüldüm açıkçası

23. Uluslararası Ticaret mezunuyum. Evet ofisti. Temizliği çayı vs biz bayanlar yapıyorduk.
Yasin cok genc bazi seyler tecrube olmadan olmaz is hayati deneyimleyerek olur .eylulk ekimde genelde is sezoni canlanir sektorde o yuzden ekime kadar basvurularina devam et buyuk lojistik firmalarina kendi sayfalarindan ik kariyerden linkedinden aramaya devam et

Daha yeni mezun olmuşsunuz yolun başı diyebiliriz belki. Güzel bir iş bulana kadar bu tarz olaylar yaşayabilirsiniz. Çoğu insanın başına geliyor. Meslekten bağımsız işlerde çalıştırıyorlar vs. Zamanla rayına oturacaktır. Yeni başvurular yapın. Bir de boş oturan kişi her zaman göze batar unutmayın. İşin yoksa bile bi şey yapıyormuş gibi görünmek önemli.

Benim asıl hedefim akademisyen olmak. Bunun için şimdilik tam zamanlı girmeyi düşünmüyorum

Cay agaci kremide sur kendine ellere dirseklere sedir agaci bilekligi onemli konu ama
cidden işe yarıyor mu? saçma bi soru ama bi sorayım dedim. benden genelde gerçek taşlar kaçıyor. çoğunluk kaybediyorum hatta biri bileğimden bir kadının çantasına takıldı ben de çıkarmak zorunda kaldım öyle gitti benden.

Saturn olumsiz acilari icin sedir agaci ve cay agaci demisti biri nette bende orginal bulsam alacam sedir ağacının bilekligini yagi olur bilekligi olur kremi olur vs vs demisti eskiden sedir sandıklar varmis yillarca bisey olmuyormuş onuda baskasi paylasmisti sedir agaci uzerine duruyor bu astroglar

İş çıkış kodları olur.Merak etme birsuru sicili bozuk insan heryere başvuru yapıyor.Senlik durum yok sadece kullanmışlar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…