kaç yaşındasın? yabancı dilin var mı? ssk sadece senin sicilinde gorunur. yeni şirketin o bilgilere ulasamaz. ulasmak da istemez. illegal olarak ulastı diyelim bu suctur. suc duyurusunda bulunabilirsin ya da dersin ki uzak bir akrabanın sirketiydi ssk girisim olsun diye on on bes gun gittim ofise ssk yatırdılar dersin gecer gider asla uzulecek bir durum yok bunda.
Teşekkür ederim. 22 yaşındayım birkaç ay sonra 23 olacağım. İngilizce ve Arapça biliyorum ama çok iyi değilim. Hedefim akademisyen olmak. Ankara'dayım, şimdilik sınavlara hazirlandigim için part time is veya staj ariyorum. Yuksek lisansa baslayinca tam zamanli ise girecegim. Şimdiden gördüğüm ilanlara başvurmaya başladım.
Teşekkür ederim. 22 yaşındayım birkaç ay sonra 23 olacağım. İngilizce ve Arapça biliyorum ama çok iyi değilim. Hedefim akademisyen olmak. Ankara'dayım, şimdilik sınavlara hazirlandigim için part time is veya staj ariyorum. Yuksek lisansa baslayinca tam zamanli ise girecegim. Şimdiden gördüğüm ilanlara başvurmaya başladım.