• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep bir problem

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Selam bayanlar yardımcı olurmusunuz?
Şimdi ben bir hata yaptım evlilik kararı aldım aslında hiç öyle bir düşünce yoktu bir anda erkek arkadaşım teklif edince okeyledim ama gün geçtikçe bu evlilik düşüncesi Beni yoruyor kaynana kayınbaba koca derdi ... zaten evlenmemdeki neden de çocuk isteği birde parasal olarak rahatlama ama gelin görün ki zaman yaklaştıkça ben uzaklaşıyorum bu durumdan bekar olmak dilediğin zaman uyumak uyanmak gezmek tozmak rahat rahat para harcamak daha iyi ve ben nasl olduysa sevgilime bağımlı oldum ondan öncekilerle bir iki hafta konuşur sonra sebepsiz iletişimi keser engellerdim şimdi artık tüm erkekler cazip geliyor bana hepsidenn hoşlanıyor gibiyim özgürlüğümü kısıtlanmış hissediyorum hep söylerdim kimseye bağlı kalamam diye sevgilim çok baskıcı kıskanç kuruntulu kısıtlayıcı birisi sevdiğim yönleri ise sadık güvenlir merhametli yakışıklı oluşu şimdi tutturmuş kapan kapan ailem istemiyor kapanmamı iyice bunaldım artık eskiye dönüp kafama göre takılsam gezsem tozsam mı evliliğe bir ay kala olur mı böle bişey pişman olurmuyum ki sonradan
Güncelleme yapayım baskıcı dedim Adam durup durup kendisini aldattığımı ima ediyor psikolojimi bozdu cinsel anlamda yetersiz bu yüzden mi Böyle yapıyor olabilir mi

Son düzenleme:
Evlenme
Net....
Sevdiğin birini bulana kadar evlenme,
herkesten hoşlanman da çok kötü bu arada
Bak ne yaşatırsan onu yaşarsın, sevgiline haksızlık yapıyorsun

Hepsinden hoşlanıyor gibiyim ne demek ?
Bağımlılık farklı bir şey ama anladığım kadarıyla sevmiyorsun onu gözün hepsini gördüğüne göre..
Kapanman konusunda sana baskı yapamaz şimdiden böyleyse evlenince ne baskılar yapar
Senin kararın zorla güzellik olmaz
Gezme tozma konusunda haklısın onda bu kıskançlık ve baskıcılık varken yanında o olmadan bir yere gidemezsin
Eğer evlendikten sonra da bütün erkekler sana cazip gelecekse hiç evlenme yazık olur

zaten evlenmemdeki neden de çocuk isteği birde parasal olarak rahatlama
Evliliği bir amaç uğruna yaparsan hep tersini görürsün,net

şimdi artık tüm erkekler cazip geliyor bana hepsidenn hoşlanıyor gibiyim özgürlüğümü kısıtlanmış hissediyorum

şimdi tutturmuş kapan kapan ailem istemiyor kapanmamı iyice bunaldım
Kapanmak mı?Yok daha neler.
Sen istersen olacak bir şey o,sırf bu yüzden yine bozardım ben o işi.

Şimdi ben bir hata yaptım evlilik kararı aldım aslında hiç öyle bir düşünce yoktu bir anda erkek arkadaşım teklif edince okeyledim ama gün geçtikçe bu evlilik düşüncesi Beni yoruyor kaynana kayınbaba koca derdi ... zaten evlenmemdeki neden de çocuk isteği birde parasal olarak rahatlama ama gelin görün ki zaman yaklaştıkça ben uzaklaşıyorum bu durumdan bekar olmak dilediğin zaman uyumak uyanmak gezmek tozmak rahat rahat para harcamak daha iyi ve ben nasl olduysa sevgilime bağımlı oldum ondan öncekilerle bir iki hafta konuşur sonra sebepsiz iletişimi keser engellerdim şimdi artık tüm erkekler cazip geliyor bana hepsidenn hoşlanıyor gibiyim özgürlüğümü kısıtlanmış hissediyorum hep söylerdim kimseye bağlı kalamam diye sevgilim çok baskıcı kıskanç kuruntulu kısıtlayıcı birisi sevdiğim yönleri ise sadık güvenlir merhametli yakışıklı oluşu şimdi tutturmuş kapan kapan ailem istemiyor kapanmamı iyice bunaldım artık eskiye dönüp kafama göre takılsam gezsem tozsam mı evliliğe bir ay kala olur mı böle bişey pişman olurmuyum ki sonradan
Belki sevmiyorsun belkide stresten ama sakın evlenme madem böyle düşünüyosun bide şu açıklara kapan deme modası nerden çıktı acaba kapalı bulsaymış

Evlenmeyin bu kişiyle!
Siz bu kişiyi sevmiyorsunuz ve ciddiye almıyorsunuz!
Sevseniz ciddiye alsanız diğer erkeklerin cazip gelmesini bırakın görmezdiniz bile onları!
Zaten evlenmeyi düşündüğünüz kişi de yanlış kişi zorla kimseye kapan diyemez kimse. Sen içinden geliyorsa yaparsın bunu.
Evlenmeyin siz. Mutsuz olursunuz,mutsuz edersiniz..!

Evlenmek istemiyorsunuz. O adami da sevmiyorsunuz bu kadar basit. İstemediğiniz şeyleri yapmayin.

Evlenmeyin bu kişiyle!
Siz bu kişiyi sevmiyorsunuz ve ciddiye almıyorsunuz!
Sevseniz ciddiye alsanız diğer erkeklerin cazip gelmesini bırakın görmezdiniz bile onları!
Zaten evlenmeyi düşündüğünüz kişi de yanlış kişi zorla kimseye kapan diyemez kimse. Sen içinden geliyorsa yaparsın bunu.
Evlenmeyin siz. Mutsuz olursunuz,mutsuz edersiniz..!
Mutsuz olması önemli değil beni kısıtlamasa gayette mutlu olur aslında tek sevmediğim özelliği bu

Back
X