- 16 Ağustos 2013
- 2.295
- 996
- 333
- Konu Sahibi Combativeenemy
Kapalı olup olmamak sizin tercihiniz kimse karışamaz buna.evlenmeyin bence ben sizde sevgi görmedim erkek arkadaşınıza karşı.tüm erkekler cazip geliyor derken??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seviyorum amaEvlenmek istemiyorsunuz. O adami da sevmiyorsunuz bu kadar basit. İstemediğiniz şeyleri yapmayin.
Kısıtlandığım için psikolojik olarakta böyle bir düşünce olabilirKapalı olup olmamak sizin tercihiniz kimse karışamaz buna.evlenmeyin bence ben sizde sevgi görmedim erkek arkadaşınıza karşı.tüm erkekler cazip geliyor derken??
Bilmiyorum orasınıBence o da sizi sevmiyor seven insan kısıtlamaz.
O yuzden mi tüm erkekler cazip geliyor?Seviyorum ama
Üst yorumda söyledim onuO yuzden mi tüm erkekler cazip geliyor?
AynenDoğru kişi değil, evlenme. %100 emin olmadan evlenme.
Yaş kaç?Bilmiyorum orasını
Selam bayanlar yardımcı olurmusunuz?
Şimdi ben bir hata yaptım evlilik kararı aldım aslında hiç öyle bir düşünce yoktu bir anda erkek arkadaşım teklif edince okeyledim ama gün geçtikçe bu evlilik düşüncesi Beni yoruyor kaynana kayınbaba koca derdi ... zaten evlenmemdeki neden de çocuk isteği birde parasal olarak rahatlama ama gelin görün ki zaman yaklaştıkça ben uzaklaşıyorum bu durumdan bekar olmak dilediğin zaman uyumak uyanmak gezmek tozmak rahat rahat para harcamak daha iyi ve ben nasl olduysa sevgilime bağımlı oldum ondan öncekilerle bir iki hafta konuşur sonra sebepsiz iletişimi keser engellerdim şimdi artık tüm erkekler cazip geliyor bana hepsidenn hoşlanıyor gibiyim özgürlüğümü kısıtlanmış hissediyorum hep söylerdim kimseye bağlı kalamam diye sevgilim çok baskıcı kıskanç kuruntulu kısıtlayıcı birisi sevdiğim yönleri ise sadık güvenlir merhametli yakışıklı oluşu şimdi tutturmuş kapan kapan ailem istemiyor kapanmamı iyice bunaldım artık eskiye dönüp kafama göre takılsam gezsem tozsam mı evliliğe bir ay kala olur mı böle bişey pişman olurmuyum ki sonradan
Yaşla ne alaka? Sevdiğimden emin olabilirim ama sevildiğimden asla emin olamam o kadar kesin konuşanların sonunu görüyoruz aldatılıyorlar ruhları duymuyorYaş kaç?
Bunu bilmemek için çocuk olmak gerek bence.
Evliliğe uygun kadın nasıl olur Muş kuralları kriterlerimi varmış isteyen herke s evlenir ama ben istemiyorum uygunlukla alakası Yokilk kez böyle bir şey duyuyorum "tüm erkeklerin cazip gelmesi" yani
evliliğe uygun bir kadın değilsiniz sanırım
sadece çocuk ve maddi rahatlık için evlilik yapılmaz ayrıca.
Sanırım anlatamıyorum ne demek istediğimi.Yaşla ne alaka? Sevdiğimden emin olabilirim ama sevildiğimden asla emin olamam o kadar kesin konuşanların sonunu görüyoruz aldatılıyorlar ruhları duymuyor
Evliliğe uygun kadın nasıl olur Muş kuralları kriterlerimi varmış isteyen herke s evlenir ama ben istemiyorum uygunlukla alakası Yok
Karşımdaki bana uygun değil diyelimevlilik özverili olmayı gerektirir dışardan laylaylom görünse bile pekçok sıkıntıyı da beraberinde getirir
siz kendinizi tarif ettiğiniz şekliyle kısıtlanmayı sevmeyen, bağlılıktan hoşlanmayan birisiniz
ister istemez kısıtlanacaksınız
ve imza attıktan sonra da hem bedenen hem ruhen bir adama bağlanacaksınız
daha önceki konularınızı da biliyorum hepsini değerlendirerek "evliliğe uygun olmadığınızı" yazdım.
hala da öyle düşünüyorum.
Karşımdaki bana uygun değil diyelim
Adama ne yazık olacak yaevlenme tabikide..adamada yazık sanada...........
Evlilige uygunluğun en büyük kriteri sadakat.Adamın iyi özellikleri arasından sadık olması var ama size bütün erkekler cazip geliyor bu ne yaman çelişki mesela?Evliliğe uygun kadın nasıl olur Muş kuralları kriterlerimi varmış isteyen herke s evlenir ama ben istemiyorum uygunlukla alakası Yok