• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep bir problem

Kapalı olup olmamak sizin tercihiniz kimse karışamaz buna.evlenmeyin bence ben sizde sevgi görmedim erkek arkadaşınıza karşı.tüm erkekler cazip geliyor derken??

Selam bayanlar yardımcı olurmusunuz?
Şimdi ben bir hata yaptım evlilik kararı aldım aslında hiç öyle bir düşünce yoktu bir anda erkek arkadaşım teklif edince okeyledim ama gün geçtikçe bu evlilik düşüncesi Beni yoruyor kaynana kayınbaba koca derdi ... zaten evlenmemdeki neden de çocuk isteği birde parasal olarak rahatlama ama gelin görün ki zaman yaklaştıkça ben uzaklaşıyorum bu durumdan bekar olmak dilediğin zaman uyumak uyanmak gezmek tozmak rahat rahat para harcamak daha iyi ve ben nasl olduysa sevgilime bağımlı oldum ondan öncekilerle bir iki hafta konuşur sonra sebepsiz iletişimi keser engellerdim şimdi artık tüm erkekler cazip geliyor bana hepsidenn hoşlanıyor gibiyim özgürlüğümü kısıtlanmış hissediyorum hep söylerdim kimseye bağlı kalamam diye sevgilim çok baskıcı kıskanç kuruntulu kısıtlayıcı birisi sevdiğim yönleri ise sadık güvenlir merhametli yakışıklı oluşu şimdi tutturmuş kapan kapan ailem istemiyor kapanmamı iyice bunaldım artık eskiye dönüp kafama göre takılsam gezsem tozsam mı evliliğe bir ay kala olur mı böle bişey pişman olurmuyum ki sonradan

ilk kez böyle bir şey duyuyorum "tüm erkeklerin cazip gelmesi" yani
evliliğe uygun bir kadın değilsiniz sanırım
sadece çocuk ve maddi rahatlık için evlilik yapılmaz ayrıca.

ilk kez böyle bir şey duyuyorum "tüm erkeklerin cazip gelmesi" yani
evliliğe uygun bir kadın değilsiniz sanırım
sadece çocuk ve maddi rahatlık için evlilik yapılmaz ayrıca.
Evliliğe uygun kadın nasıl olur Muş kuralları kriterlerimi varmış isteyen herke s evlenir ama ben istemiyorum uygunlukla alakası Yok

Yaşla ne alaka? Sevdiğimden emin olabilirim ama sevildiğimden asla emin olamam o kadar kesin konuşanların sonunu görüyoruz aldatılıyorlar ruhları duymuyor
Sanırım anlatamıyorum ne demek istediğimi.
Adam size,fikirlerinize,yaşam tarzınıza saygı göstermiyorsa sizi sevmiyordur,size önem vermiyordur.
Bunu şu yaşa kadar öğrenemediyseniz bari şimdiden sonra gözünüz açılsın istedim.
Diğer sevildiğini emin olarak kesin olarak konuşanların aldatılması da başka bir topik konusu.

Evliliğe uygun kadın nasıl olur Muş kuralları kriterlerimi varmış isteyen herke s evlenir ama ben istemiyorum uygunlukla alakası Yok

evlilik özverili olmayı gerektirir dışardan laylaylom görünse bile pekçok sıkıntıyı da beraberinde getirir
siz kendinizi tarif ettiğiniz şekliyle kısıtlanmayı sevmeyen, bağlılıktan hoşlanmayan birisiniz
ister istemez kısıtlanacaksınız
ve imza attıktan sonra da hem bedenen hem ruhen bir adama bağlanacaksınız
daha önceki konularınızı da biliyorum hepsini değerlendirerek "evliliğe uygun olmadığınızı" yazdım.
hala da öyle düşünüyorum.

evlilik özverili olmayı gerektirir dışardan laylaylom görünse bile pekçok sıkıntıyı da beraberinde getirir
siz kendinizi tarif ettiğiniz şekliyle kısıtlanmayı sevmeyen, bağlılıktan hoşlanmayan birisiniz
ister istemez kısıtlanacaksınız
ve imza attıktan sonra da hem bedenen hem ruhen bir adama bağlanacaksınız
daha önceki konularınızı da biliyorum hepsini değerlendirerek "evliliğe uygun olmadığınızı" yazdım.
hala da öyle düşünüyorum.
Karşımdaki bana uygun değil diyelim

Evlilige uygunluğun en büyük kriteri sadakat.Adamın iyi özellikleri arasından sadık olması var ama size bütün erkekler cazip geliyor bu ne yaman çelişki mesela?

Siz evliliğe uygun değilsiniz,isteyen herkes evlenir elbette ama siz evlenmemelisiniz.Malum her isteyen de boşanıyor adam duysa her erkeğin cazip geldiğini solugu nerede alır bi düşünün ona göre verin kararınızı

Back
X