- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.971
- 33
- Konu Sahibi Gulden_ewci
Biraz baş başa vakit geçirelim diyor musunuz, o zaman ne cevap veriyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık hep aynı evdesiniz sıkılmıyor olsa dışarıda da baş başa olmak isterdiSıkılacak olsa bunu 2 senelik nişanlikta farkederdi heralde
Eşinizle tatlı dille konusun, başbaşa bişeyler yapmak isteginizi soyleyınEşim bir yere gezmeye, pikniğe vs giderken illa gorumcem veya kayinlarimin ailesini veya kayivalideyi de çağırıyor. Biz komple bir aile mi olduk. Ayrı aile olmak için ne yapmalı?
Ya sabır. Hangi konu o jdjdj göremedim ben..Evlenince bi haller oluyor bekarken aranmayan sorulmayan erkek evlenince kiymetleniyor. Nisanlilik veya gorusme donemi belli olmuyor. Oglumu denize sokma gelin üşütür diyen konuya bakin![]()
![]()
Kalbi kırlılabilir diye bisey demedim bu ilk yazımız zaten
"Eşimin memleketine gitmek istemiyorum lütfen yardım edin " başlıklı konu.Ben en çok kayınvalidenin arayıp "oğlumun o işte çalışmasını istemiyorum..işten ayrılmazsa intihar ederim " dediği bölüme güldüm.Ya sabır. Hangi konu o jdjdj göremedim ben..
Evlenince bi haller oluyor bekarken aranmayan sorulmayan erkek evlenince kiymetleniyor. Nisanlilik veya gorusme donemi belli olmuyor. Oglumu denize sokma gelin üşütür diyen konuya bakin![]()
![]()